2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@olursaolur keşke biraz daha hareketli olsa başlığımız 9.promosyonda hiç bir şey yazılmasa Hayırlı Cumalar yazarlardı. Bu promosyon çok sakin çıktı
-
@denetcii bu kez kpss ye denk geldi hocam belki onun rehaveti pek giremedi kimse ama inaniyorum dostlar buraya uğrayacak
-
@olursaolur inşAllah hocam 3 mülakatımı (İnşAllah son olur) efsane bir promosyonla bitirmek isterim
-
@paretowilfredo üstad ilan metninde 8-26 Temmuz lakin mülakat listesinde en son aday 19 Temmuz’da katıldı mülakata.
Yani 26 sında mülakata katılan yok.
Bu durumda 19 Ağustos dememiz daha uygun olmaz mı b -
@FATMAN06 forumu takip etmediğiniz belli hocam:)
-
@denetcii aynen hocam yaklaşık 2 aydır bakamıyorum maalesef
Bilgi verebilitmisiniz? -
@FATMAN06 hocam bedelli askerlik yapanlar 21 GÜN yaptıklarından dolayı haliyle mülakat günü için izin anlamamışlar O arkadaşlara özel 26 sında 1 günlük mülakat olacak o yüzden.
-
@denetcii, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@FATMAN06 hocam bedelli askerlik yapanlar 21 GÜN yaptıklarından dolayı haliyle mülakat günü için izin alamamışlar O arkadaşlara özel 26 sında 1 günlük mülakat olacak o yüzden.
-
@denetcii eyvallah hocam eski iletilerde farkettim
-
@denetcii işin üzücü yanı benim için, bunu askerliğimi uzatarak mülakat günü Ankara’ya geldiğimde öğrenmek oldu.Mülakata gününde girmiş oldum ama askerlik uzatmak çok koydu bana
-
@kaymakam vardır onda da bir hayır hocam. Sonu güzel olsun da varsın uzasın askerliğiniz. Ben anladım sizin ne demek isteğinizi:)
-
Öncelikle herkese teşekkür ederim , soruları ve deneyimlerimizi dürüst bir şekilde paylaştığınız için
Bölüm:Maliye komisyon 3
1:Kendinizi tanıtın
2:kıdem derecelerini yıllara göre belirtiniz
3:İlo nedir , ismini ve tanımını yapınız
4:vergi gelir kesintisi neye göre yapılır ve üst düzey memur da % de kaç vergi kesintisi olur
5: neden denetmenlik ?6: Türkiye de son 5 yılda en cok hangi ilde sıcaklık ve hangi ilde - soğukluk yaşanmıştır diye soru sordular , komisyon normal di panik ve heyecan yaptırmadilar pek, sağolsunlar herkesin gönlüne ve emeğine göre olsun ..
-
@pareto_wilfredo hocam sgk denetmenlik için 10’uncu promosyon son mu yoksa 11’nci promosyon da olucak mı?
-
@bucalı Dostum Kaymakamlık 107. dönemi aldı.
-
@paretowilfredo hocam Mülakatlar şu anda bitti mi yoksa cuma günü 1 günlük daha mülakat yapılacak mı tam olarak bilginiz var mı acaba?
-
@redcrossbjk 26'sında tek gün için mülakat olacak dostum, katılacak aday vardır muhakkak.
-
@paretowilfredo O zaman 30 günü 26'sından itibaren saymaya başlayacağız Teşekkür ederim hocam
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam:) ama yine 2 yıl bekleriz gibi:) inşallah bu olurda
-
@paretowilfredo 30 günlük süre 26sindan sonra başlayacak o zaman
-
@isimsizler Kurum böyle hesap yapıyor sanıyorum dostum. Çünkü son mülakat günü 26'sı olacak.