2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@dahagencimben Onlarin siralamasi baska bizimki baska hocam
-
Benim bu mülakata 3. Girişim elenince tabi üzülüyorum sinirleniyorum ama kimseye beddua okumuyorum nasip arkadaşlar bu işler biz elimizden geleni yapıp tevekkül ediyoruz olur olmaz elden bir şey gelmiyor, sistem belli bu sisteme dahil olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz sadece bu . O yüzden olurda yarın açıklanırsa , kazanamayan arkadaslar lütfen burdan hakkım haram olsun zehir olsun gibi cümleler yazıp burayı bulandırmayın ki insanlarda tekrar mücadeleye girecek şevk kalsın . Hepimiz için hayırlısı olsun
-
Sanki yarın açıklanacakmıs gibi aksama dogru. Tabi duyum degil,icime doguyor. İnşallah açıklanır.
-
Sabah mesaisi ile başlayacak senaryolara şimdiden hazırlanmak lazım Yarın nasıl geçecek ya harbiden
-
Bugün gelir mi sizce?
-
Geçmiş tecrübelerime göre :)bugün açıklanırsa 17 00 _ 18 30 arası olur daha öncekiler öyle oldu
-
Hadi bakalım o gün bugün mü
-
Saat 6 gibi uyandım. 5 saat oldu. Saat hala dokuz
İnşallah bugün açıklanır ve gönlümüzce hayırlı sonuçlar alırız arkadaşlar. -
var mı bir duyumu olan
-
@agustcomte, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Geçmiş tecrübelerime göre :)bugün açıklanırsa 17 00 _ 18 30 arası olur daha öncekiler öyle oldu
Bekle birader bekle! kendi tecrubelerini kendine sakla 5 ten once aciklancak demiyceksen sus söyleme biradeeeerrr!!!
Bu cinnet halinde kimse kalmamış başlıkta o boşluğu dolduralım :))
İşin şakası inşallah güzel bi gün sonu olur arkadaşlar. Güzel haberler almanız dileğiyle. -
Mülata 9 temmuzda girenler burda mı sohbet edelim o günkü arkadaşlıklar canlansın
-
-
@mrkorkmaz1 Hangi komisyon hocam
-
@senior 2 hocam.Sizin ?
-
@mrkorkmaz1 Benim de 2 hocam 104
-
Dostlar yanlış anlamazsanız özelden konuşabilir misiniz. Sürekli bir duyum var mı diye foruma giriyoruz ve malum bugün de çok kritik bir gün. Anlayışınız için teşekkürler.
-
Şimdi kurumu aradım.Hala bilgi gelmedi diyolar
-
Başkanın bakanın sgk dan kim varsa bildiğimiz isimlerin tweetlerinin altına yazsak mı bugün acıklansın diye
-
Biri güzel bir şey söylesin
-
@keynes123456 arkdslar twitter etkinliği yapalım bugün acıklansın diye. Vallahi beklemek çok stresli.