2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Yine birgün sgk bekliyorum
-
arkadaşlar baştan söyliyim duyum değil tamamen benim gözlemlerimle düşüncemi aktarmak istiyorum.Bende sizler gibi bir an önce açıklanmasını istiyorum tabiki ancak son gelişmelerden sonra (zam pazarlığı ve özellikle aile içi şiddet vb. konular) bakanlığın tek bakanlık çatısı altında değilde eskisi gibi iki bakanlık olarak devam etmesi ya da yakın bir zamanda kabine revizyonunda bakanın değişebilme olasılığı süreci fazlasıyla uzatacaktır maalesef. İnşallah yanılırım ve bir an önce bu süreç tamamlanır.Hayırlı akşamlar herkese.
-
@bizart madem kendi dusuncen. Olumsuzlugunu neden insanlara yansitiyorsun. Bunca insan pazartesiyi bekliuor. Sende bu olumsuz dusuncelerinle pzartesiyi bekleyebilirdin. Sanada hayirli aksamlar dostumm sana da.
-
Beğenilmeyen fikrin direkt saldiriya ugramasini cok yanlis buluyorum. Forumu diger mecralardan ayiran onemli bi unsur fikirlerin saygili bi sekilde beyan edilebilmesi ve karsilanabilmesiydi. Her gelene sirf fikrini begenmedik diye bu sekilde karsilik verilmesi forumu tek tip fikrin konusuldugu bi yer haline getirir. Tek sesli koro, hic anlami yok.
Arkadasin soylediklerinin gerceklik payi var. Bakanligin hali ortada. Umarim yanilir ama bu fikrini beyan edemeyecekse forum neden var? Insanlar bi sey demeye cekinir oldu artik. Bi sey derim de lince ugrarim diye fikirleri korkuyor insanlarin artik. Buna bi son verilmeli. Bi gun sizin de fikrinizi dinleyen olmayacak yoksa. -
@johnstuartmill bende pazartesiyi bekliyorum,ancak bu zamana kadarki hatta son iki yıl içerisindeki sınav ve mülakat açıklamalarına baktığımızda gerçekten vahim durumlarla karşılaştık.Maalesef sistemler yavaş işlemeye başladı hatta ilanlar bile yok denecek kadar az ,benim açıklamam insanların içini karartmak için değil yoksa bende en az senin kadar bu sürecin sonuçlanmasını istiyorum ama bir söz vardırya geçmişini bilmeyen geleceğini göremez diye bende böyle düşünüyorum yoksa yaşım 34 .çok mülakatların açıklanmasını bekledim ben.Mühim olan kişiler kendilerini şartlamasın şu gün açıklanacak diye çünkü o gün açıklanmayıp süreç daha da uzadıkça insan kendini daha çok yemeye başlıyor.Sağlıktan kıymetlisi yok.Tekrar diyoruz dilerim pazartesi açıklanırda insanlar biraz olsun nefes alırlar
-
@bizart tek temennnimiz pazartesi. O gun aciklanmazsa zaten duruma baakriz. Benimde fikrim bu dostum
-
@johnstuartmill düşüncelerine saygılıyım ama sende diğer insanların düşüncelerine saygılı ol olurmu.Hepimizin mücadelesi aynı,kolkolayız bu yolda ancak tabiki farklı kişilikleriz farklı düşüncelerimiz olacaktır.Senide anlıyorum herkes heyecanlı gergin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor tabiki.Ama arkadaşımında çok güzel ifade ettiği gibi düşüncelere saygılı olalım ,birbirimize dinleyelim biz böyle bir bütünüz .
-
Sgk da tanıdığı olan birisi pazartesi sonuçların açıklanacağını öğrenmiş ama tabii çok ta beklentiye girmemek lazım çünkü kesin olmadığını da söylemiş sadece duyum
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Beğenilmeyen fikrin direkt saldiriya ugramasini cok yanlis buluyorum. Forumu diger mecralardan ayiran onemli bi unsur fikirlerin saygili bi sekilde beyan edilebilmesi ve karsilanabilmesiydi. Her gelene sirf fikrini begenmedik diye bu sekilde karsilik verilmesi forumu tek tip fikrin konusuldugu bi yer haline getirir. Tek sesli koro, hic anlami yok.
Arkadasin soylediklerinin gerceklik payi var. Bakanligin hali ortada. Umarim yanilir ama bu fikrini beyan edemeyecekse forum neden var? Insanlar bi sey demeye cekinir oldu artik. Bi sey derim de lince ugrarim diye fikirleri korkuyor insanlarin artik. Buna bi son verilmeli. Bi gun sizin de fikrinizi dinleyen olmayacak yoksa.Uzun uzun yazmaya gerek yok. Altına imzamızı atarız.
Herkese iyi forumlar.
-
@70mb burası adı üstünde forum.düşüncelerin konuşulacağı yer.Ayrıca ortada karamsar bir durum yok.üslubun çok yanlış güzel kardeşim.Saygılı olmalısın bak okumuşsun belirli yerlerede gelmişsin yakışırmı bu sana.Belkide yarın bu kurumun bir denetmeni olacaksın .yapmayın bunu arkadaşlar tahammülümüz olsun birbirimize .Saygıyı yitirmeyelim gerek yok böyle şeylere ayrıca hiçbirzaman ben demiştim diye geri dönüş yapmadım yapmam huyum değil.Bizim konumuzda bu değil zaten.
-
@kleonard Pazartesi açıklansa da açıklanmasa da ağzın bal yesin dostum:) 2 günlük de olsa bir çiçek açma durumu oluştu kalplerde:) Neticede sen duyumu almış getirmişsin, bu işler çok alakasız nedenlerle aksayabiliyor. Bu da senin yanlışlığın olmaz tabiki.
-
Bir duyum alan oldu mu arkadaşlar?
-
Hala daha verilen süreye gelmedik arkadaşlar. Biraz sakin olalım ve zamanında açıklanacak mi bekleyelim. 30 gün içinde dediklerinde hiçbirimiz 5 10 günde açıklanmayacağını ve son güne kalacağını biliyorduk. Yarın da son gün. Yarın açıklamazsa da hepimiz elimizden geleni yapmaya başlarız. O zaman bile ki inşallah yaşamayız burda bu kadar konuşan varken twitter gibi etkinliklerde insan bulmak ne kadar zor oluyor herkes bilir. Şuan için duyuma bile ihtiyacımız yok. Geçmişte belirsizlik yüzünden gerginlik vardı evet ama şimdi verilmiş bir süre var neden kimse sakin sakin bekleyemiyor.
-
@gizo11 yarın açıklanmazsa mutlaka etkinlik yapılmalı geçen seferki gibi 7 ay sürerse hem listelerle oynanır( bi bakarsınız mülakata son sıradan giren arkadaş kazanmış..)hem de önümüzü görüp gelecek planlaması yapmak adına etkinlikle çabuk açıklanması sağlanmalı.
-
Yok mu bi haber alan arkadaslar ?
-
@dahagencimben Kardesim benim nasibi olan kazanicak tabi mülakat bu hak yeniyo o oluyo bu oluyor biliyoruz ama o puani almis adamin son siradan girmesi ilk siradan giren arkadastan daha az emek gösterdigini göstermez (ki 85,33 almis adamdan denetmen olur) böyle ithamlar hos degil hak er yada gec tecelli eder bunu biliyoruz lütfen acimizida sevincimizide beraber paylasalim ne kadar zor bi yolda oldugumuzu biliyoruz kırmayalım destek olalim
-
Gerçekten o kadar hoşgörüsüz,kaba,sinirli,etrafına negatif şeyler yayan insanlar varki olur da aynı ortamda çalışırsak Allah sabır versin yani bizlere.
-
@RagnarNurkse, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
degil
Ben istatistik grubu 70 puan alan arkadaşlar için söyledim hocam.
-
@johnstuartmill
sgk da çalışan memur bi arkadaş ım haftaya dedi.ancak daha önce pareto arkadaşın da dediği gibi süreci bakan imzası yönlendirdiği için hiçbişey net değil.gecen sefer de bi ay bakan imzası beklemişti.bu sebeple bu hafta açıklanmazsa mutlaka etkinlikle bastıralım demekteyim.