2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Umutsuz-0 pardon olur olacaktı
-
Yok mu bir baba yiğit. Arkadaşlar yükleniyor,hepinize hayırlı olsun diyecek.
-
@beklemeci, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@MTkmn hocam ben kurumda çalışıyorum sınav şubesine bizzat sordum mülakata giren arkadaşlarım var dedim. Verdikleri cevap şu: "yönetmeliğe göre 26 sı son gün bize ondan önce listeler gelmez diye düşünüyoruz ama o gün gelir, ilanda yazıldığı için açıklanır o tarihte muhtemelen"
Teşekkür ediyoruz hocam
-
@Umutsuz-0 hocam sorunuzun cevabı ben değilim. Wp grubunda yazmış olan arkadaşın paylaşımını kopyaladım.
-
Yarın sonuçlar açıklanıp tüm rivayetler boşa çıksa ne güzel olurdu
-
@agustcomte inanılmaz olur
-
Sgk yı beklerken biz
-
@Aslan-Reyiz Biz beklerken SGK;
-
İnşallah bugün açıklanır da mutlu oluruz bir çoğumuz.
-
Bugün cuma namazında bunun için ayrı dua edelim arkadaşlar
-
Bugün de yalan oldu gibi
-
Zaman olarak ters bir zaman. Kamu çalışanları ve hükümet arasındaki zam pazarlığına denk geldi. Ama hissiyatım pazartesi açıklanacağı yönünde. Zaman ne olur bilemem ama unutulmaması gereken bir gerçek varki 4 kişiden 3 üzülecek. İnşallah akabinde müfettişlik,guy ve mhuy ilanı çabuk gelirde üzüntüler çabuk unutulur.
-
Bugün mesai sonunda......neyse hayal kurmayalım
-
Ayın 15inden bu yana SGK sayfasında da yaprak kıpırdamıyor. Benim umudum da gittikçe azalıyor ne yazık ki
-
18:30-19:00 arası açıklanacağını tahmin ediyorum
-
@riquelme keşke ama imkansız gibi
-
Şu adamı hala forumda tutuyorsunuz ya yazık gerçekten. Sürekli bir trol peşinde yok biradan açıklanır yok 18 bilmem ne ayıptır ya.
-
@denetcii bana mı diyorsun
-
@riquelme tabiki de.
-
@denetcii ilk defa yazıyorum bu başlığa, söylemlerimize dikkat edelim