2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
-
-
@yabgu, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@newworldorder hocam hangisi olduğunu burada paylaşamıyorum fb gruplarında link var zaten
-
@yabgu Nasıl bir mantık anlamadım. Hadi a grubu aynı özlük haklarına meslekler olur anlarım o kisileri tercih etmeyebilirler. Kamu kurumunda düz memurum artık kpss a grubu mesleklerinden birisine almayacaklarmi beni. Memur olanlarin suçu nedir yükselme imkanı olmayacakmi?
-
Siteye giremiyorum normal mi bu acaba siteye yükleme yapıyor olma ihtimalleri var mıdır? Heyecan yarattıysam kusura bakmayın bende herkes kadar heyecanlıyım.
-
Duyumlar arttigina gore aciklanma ihtimali yuksek
-
@clearman Hala girilmiyo siteye bosuna heyecan yapiyoruzda
-
@RagnarNurkse Bddk gibi bir iki kurumda aynısını yaşadım sadece bir koşullanma oldu nedense. Liste yayınlanırken böyle bir durum olmadıysa heyecan boşuna. Kimseyi telâşlandırmak istemem.
-
Liste yayınlanırken site kapanmıs mıydı böyle olmustu sanki
-
@keynes123456 arkadaşlar sgk da liste diye bir şey yok, e devlet üzerinden sonuçlara bakılıyor sanırsam
-
@gannicus aynen
-
Şuan e-devlette sgk sayfasına da girilmiyor
-
@mrkorkmaz1 e devlete giriyorum da normal site açılmıyor
-
@Umutsuz-0 hocam o paylaşımı fazla ciddiye almayın asparagas olduğu her halinden belli. (Burda paylaşan arkadaşı tenzih ederek söylüyorum) bu bilgiyi söyleyen zaatı muhterem o kadar yüksek yerde ki listeye ulaşmış. Listeye ulaşmakla da kalmamış tek tek kim kamuda kim değil ayıklamış 350 kişiyi, ve sadece 15 kişiyi almışız kamudan demiş , sonrada bu bilgiyi bizlerle paylaşma gereği duymuş !!! Na mümkün bi durum gülün geçin.
-
Yeterlik sınav ilanı da bekleniyor bu hafta o da olabilir girilememe sebebi.
-
Normal siteye de girdim bi cacık yok
-
Boşuna heyecan yapmayın.Sınav birimini aradım şimdi liste bize gelmedi dedi henüz dediler
-
@mrkorkmaz1 genelde onlar hep klasik cevaptır hocam. Sonra bi bakiyorsun açıklanıyor.. fakat ben 26sından önce beklemiyorum
-
@mrkorkmaz1 liste önünde olsa da söylemez hocam onlar. Bu arada açıklanmadan Kurum Başkanı tweet atıyor zaten. Bir kaos ortamı oluyor öncesinde anlarsınız zaten
-
@mrnobody Teşekkürler hocam dediğiniz sekilde oldu inşallah