2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk ona da “bi bilgim yok ama süreçlerin uzadığı malum” cevabını verdi hocam.
-
@mrkorkmaz1 hocam anlaşılan 30 güne uymama ihtimalleri daha yüksek.
-
@mrkorkmaz1 30 gün kuralına uyulmayacak anlaşılan. Şu ara bakanlik ile memur sendikaları arasında sözleşme durumları da varken sanmıyorum bizle ilgilensinler. Kasım söylemi de olacak gibi duruyor. Hayırlısı olsun
-
@redcrossbjk Dostum arkadaş da açıklama yapmış ama kısaca şunu ilave edeyim, daha evvel de belirttiğim gibi kanunda yer alan prosedürden ibaret olan güvenlik soruşturması ile sonuç evveli yapılan farklı süreçler. Ben bu yüzden ilkine istihbari araştırma adını veriyorum ki ayrım net olsun. Her halukarda alım sonrası süreç yasal bir prosedürdür işler. Ama asli araştırma istihbari olandır.
-
@paretowilfredo Eyvallah hocam..
-
@redcrossbjk bende aynı kanıya vardım hocam malesef.
-
Bana da öyle geliyo ki 30 güne uymayacaklar.Dediğiniz gibi şuan gündemleri zaten karışık bir de bizimle mi ilgilenecekler.Düşük bi ihtimal de olsa pazartesiye kadar beklemekten başka çare yok.ondan sonra düşünürüz ne yapmamız gerektiğini.Önümüzdeki ay polislik ve komiserlik alımı olacak.Ben şahsen ikisine de başvurmayı düşünüyorum.Bu 30 günlük süreye uymazlar ise en az 6 7 ayımız boşa gitmiş olacak.Onun için başka yollar da deneyin.
-
@mrkorkmaz1 polislik ve komiserlik için yaş yetmiyor onun için biraz yaşlıyız. Özelde de iş bulamıyoruz pazartesinden sonra açıklanmaz ya da olumsuz bir durum olursa ne yapacağıma bakacağım
-
@redcrossbjk yaş sınırı polislikte de aynı değil mi hocam
-
@mrkorkmaz1 30dan gün almamış olmak olarak biliyorum polislik için hocam
-
@redcrossbjk aynen hocam baktım dediğiniz gibiymiş maalesef.Sıkmayın canınızı nasip kısmet bu işler.Hepimizin illaki bi yerlerde nasibi vardır.Allah yardımcımız olsun.
-
Arkadaşlar bizimle mi ilgilenecekler, gündem yoğun gibi yorumları doğru bulmuyorum ve hala süreye uyulacağı inancındayım, 1600 kişi içinden kimin halihazırda memur oldugu belli, kimin bu işe gerçekten kabiliyeti olup olmadığı mülakatta az çok belli olmuştur, koskoca bakanlık yönetmeliğe uymayacaksa işe alacakları insanlardan işleri zamanında yetiştirmelerini nasıl bekleyecekler ? Bir önceki alımda fetö olayları yeniydi. Herkesin görevi belli, memurlarla masaya kimin oturduğu belli bizimle ilgili işlemleri kimlerin yaptığı belli, ben devletimizin bu kadar aciz olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum.
-
-
Eğer süreye uyulacaksa son gün açıklarlar diye düsünüyorum
-
Bisey sorucam. Daha öncekilerde listenin acıklanma tarihine uyulmus muydu bizimki gibi
-
@keynes123456 daha önce açıklama için bir süre yoktu kardeşim
-
@redcrossbjk aynen öyle 9. Promosyon ilanında bende süre ibaresi görmedim
-
@redcrossbjk tesekkür ederim hocam
-
Foruma girdiğim anda migrenim başlıyor. Lanet olsun bu süreçlere valla !!
-
Abi ne kasımı ne sarkması,stres hadsafhada zaten. Ömrümüzden ömür gidiyor. Bu hafta açıklansın artık ya.