2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Ankarada sgk da tanıdık dediki bayramdan sonraki hafta açıklanacak ve senin işin de kesin oldu için rahat olsun dedi
-
@muhammedc Yani bu hafta açıklanmazsa senin iş olmamış mı oluyo kanks? :)) Hmm Ok.
-
@Godot işin gırgırındayım. Ama bu hafta açıklanacak bilgi aldım tanıdıktan
-
@muhammedc böyle bi yerde böyle gırgır yapma bence çok farklı yerlere çekilir hocam..
-
Dün Sn. Mustafa APAYDIN’a twitter dan mesaj atmıştım o da bilgim yok demişti.Yani sağdan soldan duyumlara çok da umut bağlamayın
-
@mrkorkmaz1 hangi konuyu sordun, bu kasım meselesini mi yoksa bu hafta açıklanıp aciklanmayacagini mı
-
@70mb mülakatlar hakkında bilginiz var mı diye sordum o da yok dedi.Sonra da yönetmeliğe uyulur mu diye sordum cevap vermedi henüz
-
@ekstrafiskal hocam siz neden istifa ettiniz çalıştığınız bankadan . Bunun denetmenlikle bir alakası var mı?
-
@muhammedc şöyle bir dayı bizde neden yok acaba
-
Facebookta fenomen bi hoca vardi ondan bi haber var mı acaba acıklanma icin herhangibir haber verdi mi?
-
@muhammedc trol adamsın ya güldürdün
-
@mrkorkmaz1 inşAllah cevap verir
-
@Adam-Keeynes kardeşim gerçekliğini burda nasıl gün yüzüne dökeyim. Ama torpilsiz olanlar haklarını helal etsin
-
@muhammedc şaka misin kardeşim
-
@muhammedc ben inanmadım değil zaten söyleyiş tarzın komiğime gitti sadece maksadım sana vicdan yaptırmak falan değil de bu işlere girip mutlu olanı hiç görmedim ben. Hakkında bildiğin olsun dostum hayırlı günler
-
yeter da..geyik muhabbetine dokmussunuz isi.
-
daha kendi kendini denetleyemeyen adamlardan denetmen olmaz
-
Beklemek ne kadar zormuş
-
@keynes123456 beklemek dayısı olmayana zor kardeşim, dayısı olan maytap geçiyor
-
arkadaslar artik siradan dayi da kurtarmiyor.dayinin biyiklisi sakallisi olmasi lazim