2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
ACIKLANAcagi gun mutlaka bi duyum oluyor. Bugun aciklanabilir gibisinden. Bu kadar sessiz bir ortamda aciklanacagini sanmiyorum. 26 si gibi geliyor bana. Insallah hemen aciklanir.
-
@paretowilfredo üstad birşeyler söyleseniz olumlu veya olumsuz ne güzel olcak:)
-
@atanamayan Takvim işliyor
-
Vaaay be, takvim işliyormuş. Gerçekten kanım dondu bu kadar açıklayıcı bir cevap karşısında.
-
@Aslan-Reyiz Alemsin dostum 26 ihtimali ilandan da uygulamadan da ağır basan seçenek, o nedenle bekleyişe devam. 26'sını aşarda kurum sorar soruştururuz bakalım.
@atanamayan -
@paretowilfredo teşekkürler üstad:)
-
@atanamayan Ne demek dostum. Bakalım ben de takipteyim süreci ama şu an için Kurumun taahhüdünü beklemekten başka her adım anlamsız olur. Şayet uymazlarsa soruşturma gerekçemiz olur bizim de. Güzel düşünelim şu an için
-
@paretowilfredo birisi kasımı bekleyın dıye yazmıs oncekı sayfada
bu hususta dusuncen nedır peki -
@denetmenadayı Dostum velev ki Kasım'da açıklanacak olsun. Hadi doğru varsayalım. Kurum 30 gün taahhüt ettiği bir sonuç için Kasım ayı planını bugünden yapmaz-yapamaz. Çünkü bu kadar plan yapabiliyor ise zaten 30 gün içerisinde de açıklayabilir. Eğer 30 günlük süreç aşılırsa, ne zaman açıklanacağı ancak açıklanacağı zaman belli olur.
-
@denetmenadayı Bende bu tarz bir duyum aldım ancak 30 gunluk sure dolmadan boyle bir bilgiyi paylasmayi dogru bulmadim. 30 gunluk sure doldugunda aciklanacagini, yani bu duyumumun kurum icinden birinden gelse de -ortada kurumun bi yönetmeliği varken- yanlis oldugu inancindayim. Süre dolduğunda hala açıklanmamış olursa bence o dakikadan sonra bu konular üzerinde durulmalıdır. Neticede kurum yönetmelik yayınlayarak aleni bir açıklama takvimi vermiştir.
-
Arkadaş kasım falan duyumunu nereden alıyorsunuz, kim söylüyor size anlamıyorum. Uymayacaklardı bir yönetmelik maddesini hem yönetmeliğe hem de ilana neden yazsınlar.. Şu kurum içinden bulduğunuz adamları bizlere de söyleyin de biz de bilelim..
-
@redcrossbjk size katılıyorum, uymayacakları tarihi neden ekstra olarak eklesinler ki, neden milletin gözüne soksunlar. Kasım falan demeyin insanın kalbine indirmeyin
-
@keynes123456 ya farzedelim doğru Kasım eyvallah.. Ben şunu merak ediyorum kurumdan kurum içinden kim nasıl bilgi alıyor, kim size bilgi veriyor.. böyle bilgiyi sıradan memur bilecek değil, referans buldunuz da ondan mı alıyorlar.. ben buna takiliyorum. Daha 30 gün dolmamış Kasımda açıklanacak yok gelecek sene hazirana açıklanacak
-
@redcrossbjk İsminiz nedir bilmiyorum da önce hitap şeklinize dikkat edin. Ya yazılanları okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Benim bunu duyduğum 3 hafta oldu ama yazdığımı okuduysan "Kurum açıklanma takvimi vermişken ben bunun olacağına inanmıyorum, bu yuzden paylasmamıştım. Şayet yönetmelikte sürede açıklanmazsa @paretowilfredo nun da söylediği gibi o zaman tarih belli değildir mantıgıyla olabilecek senaryolar konuşulur. Ama şimdilik 26 sı olarak düşünüyorum bende" yazdım. SGK dan kurum içinden birinden duydum bunu. Merak ettiysen de normal bir memur degil. Yukarıdan çok baskı var ince eleyip sık dokuyorlar bu yuzden 2-3 ay sürebilir demisti. Ancak ben 26 sı olduguna inanmak istiyor ve inaniyorum. Şayet olmazsa bu bilgi uzerinden devam edilebilir daha sonra.
-
@ekstrafiskal hitabımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. Herhangi bir hakaret vs bulunmuyor. Sadece bir meramımı dile getiriyorum.. Ayrıca herhangi bir şahıs belirterek bir kişiye karşı bir ifade kullanmadım.. Burada söylediği sözleri dikkatle seçmesi gereken sizsiniz.. Kasım söylemini daha önce de gördüğüm ve başka kişiler de söylediği için böyle bir duyumu kim nasıl alıyor bunu sormaya çalıştım. Buna rağmen incittiysem ya da kırdıysam özür dilerim. Derdim polemik çıkarma değil..
-
@ekstrafiskal hocam yanlıs anlamayın belki duyumunuz doğrudurda ama bu yönetmelik çıkarılırken de sıkı inceleniyordu adaylar. Adayların sıkı incelendiği ve aylarca arastırıldıgı biliniyor ztn neden yönetmelik cıkarıp 30 gün ibaresi koysunlar. Yani 30 gün içinde açıklancak diye inanmak istiyorum bende..
-
@redcrossbjk Bende yanlış bir cümle kurduysam kusura bakma da ben bunu dediğim gibi 3 hafta once duydum ve çok çok yakın bir denetmen arkadaşımın ciddi anlamda yetkili bir kişiden duyduğu bir bilgiydi ancak ben de şiddetle resmi açıklama varken bu bilgiye itimad etmedim.İnanıyorum ve istiyorum ki 1 haftaya bu bekleyiş sona erecektir. Aksi durumda diger ihtimalleri konuşuruz zira bende 3 yıldır çalıştığım kamu bankasından 3 hafta önce istifa ettim, bende fazlasıyla gerginim, olumsuz olması durumuna göre potansiyel bir işsizim
-
26 sından sonra ;
-
@ekstrafiskal kardeşim daha önce de yazdım ve söyledim. 30 günlük süre dolmamışken duyum vs pek kıymetli olmuyor. Haftaya 26sı dolunca ve hala bir açıklama yok ise zaten konuşuruz hakkimizi nasıl kullanırız diye. Ben 5 yıldır işsizim kardeşim. Yaş fizana ulaşmış.. ama hala inanıyorum ki haftaya en geç bitecek inşallah bekleyisimiz
-
@redcrossbjk İnşallah olur. Dedim ya bende 26 sına kadar duyumlar önemsiz diye dusundugumden ilk duydugumda yasmamistim buraya ama konu acildi diye mudahil oldum, keske hic soylemesem de 26 sını bekleseymişim:) Benim de memuriyet yaşımın dolmasına az zaman kaldı diyim, Allah yardımcımız olsun.