2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@ilanmılano yarın açıklanmazsa tweet atıyoruz ona o zaman
-
@mrkorkmaz1 Son gün hangi günse sabahı yazalım hocam. Başkanım yönetmeliğin amir hükmü sizlere ömür diye
-
@ilanmılano ) KPSS sonuçlarına göre başvuran adaylardan, en yüksek puana sahip olandan başlanarak, atama yapılacak kadro sayısının en fazla 5 katına kadar olan adaylar (son sıradaki adaya eşit puan alanlar dahil) arasında olmak, gerekir.(Müfettiş Yardımcılığı için)(SOSYAL GÜVENLİK KURUMU REHBERLİK VE TEFTİŞ BAŞKANLIĞI YÖNETMELİĞİ Madde 19.)
-
@ilanmılano az önce sırf bunun için hesap açtım
-
Son gün yarın değil arkadaşlar. Açıklanmazsa boşa moral bozmayın.
-
@trmaliyeci, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@mk-ank onu biliyorum fakat listelere bakarsanız son gün 19 temmuz. İlanda da 26 temmuz değil sözlü sınav bitiş tarihi denilmiş 30 günlük sürenin başlangıcı için.
Sözlü sınav bitiş tarihi; ayın 26'sında da mülakat yapıldığı için 26'sı hocam zaten. İlanı verirken mülakat tarih aralığını 26'sına kadar uzun tutmasındaki mantık bu zaten Kurumun. Bu nedenle mülakat bitişini 19'u değil 26'sı olarak yorumlayabiliriz, hem ilan metninden hem de fiili durumdan yola çıkarsak.
-
@mk-ank peki 26 Temmuz tarihinde de sözlü sınavın yapıldığını biz nereden biliyoruz?
-
@trmaliyeci kardeş neyin peşindesin Allah Peygamber aşkına 26 sında bitti mülakat 25 ine kadar açıklanması lazım. La yeter vallaha insanın sabrını zorluyorsunuz. Bir gelişme var mıdır diye foruma giriyoruz hala 19 mu 26 mı muhabbeti yeter yeter yeter!!!
-
@denetcii, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@trmaliyeci kardeş neyin peşindesin Allah Peygamber aşkına 26 sında bitti mülakat 25 ine kadar açıklanması lazım. La yeter vallaha insanın sabrını zorluyorsunuz. Bir gelişme var mıdır diye foruma giriyoruz hala 19 mu 26 mı muhabbeti yeter yeter yeter!!!
-
Kasimi bekleyin
-
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
19u baz alınırsa 30 günlük süre bugün doldu ve gece 12ye kadar açıklanması lazım.. eğer 26sı baz alınacaksa haftaya pazar 25i son gün..
Inanilmaz zekice
-
@denetcii bu üslup benim tartışabileceğim seviyedeki bir insanın üslubu değil maalesef.
-
@aliveli003 duyum mu
-
@aliveli003 tam kasıma kaç ay var diye hesaplarken arkadaş uçuşa geçmiş. Neyse artık gerek kalmadı.
-
Arkadaşlar bekleyin durun şu 1 haftada belli olacak zaten süreye uyup uymayacakları.niye bu kadar uzattınız bu tarih olayını.Acaba açıklandı mı diye giriyoruz bu foruma bi şeyler öğrenmek için giriyoruz hala tarih muhabbetleri.Başlığın başından beri değişmedi bu muhabbet.
-
insanlar 18 aydır iş müfettişliği 12 aydır sgk müfettişliği 6 aydır da işkur uzmanlığı mülakat sonucunu bekliyor sabredin biraz ya.. 25 i pazara geldiği için en geç ayın 26 sında mesai bitimine kadar açıklanır inşallah
-
19u 26sı neyse ne haftaya pazartesiye kadar bekleriz. Eğer hala açıklanmıyorsa o zaman oturur ne yapacağız onu konuşuruz. Fakat sürekli 19u 26sı mevzusunu kapatalım. Durduk yere de gönül kırmayalım.. daha önce de söyledim ben 26sı akşamına kadar açıklanacak, inanıyorum ben..
-
19 26 19 26. Hep aynı muhabbet arkadaşlar. Zaten çok heyecanlı ve stresliyiz iyice de strese giriyoruz. Bence sabırla bekleyelim. İnşallah bu hafta açıklanır da rahatlarız artık.
-
Bugün yine aradım sınav birimini.Komisyon ne zaman bize gönderirse o zaman açıklarız dediler. onların da tam bilgisi yok.
-
Harun :1926 merkez 1926 merkez !
Merkez : Merkez dinlemede
Harun : Ne zaman açıklıyonuz!
Merkez : Gereksiz anons yapmayalım kodun ne senin
Harun : 1926