2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@albertcamus söylemeyip içinizde tutsanız şişer patlarsınız demi anasını satayım.Bi ton insan burda bi umut belki açıklanır da kazanırız umuduyla bekliyoken yapmayın.
-
Forumdan hesabımı silerseniz memnun olacağım üstad, size saygım sonsuz ama bazı hesaplar yordu cidden, eyvallah.
@paretowilfredo -
@mrkorkmaz1 hocam sadece tarihleri tarayıp derledim. bu mu kabahat? aksine faydalı olması bilgilendirci olması için yazdım. eğer sgk bunun aksi bi uygulama yaparsa hem kurum hem bakanlık için bi tabu yıkılcak.
-
@albertcamus kusura bakmayın hocam.Herkes stresli herkes bi umutla bekliyor.Benim ilk mülakatım olmasına ragmen bu kadar stresliysem bu yola yıllarını vermiş arkadaşlara Allah sabır versin.Bu kadar stres ortamında niyet kötü olmasa dahi yapılan olumsuz bi yorum kazanacagını bilsen bile insanı yıpratıyor.
-
@mrkorkmaz1 estağfurullah hocam haklısınız. bunu bu hale getiren de yine sgk. taradığımda denetmenlik konusunu hep daha da uzamış süreç. 6 da 61 gün, 7 de 72 gün 8 de 102 gün 9 da 7 ay beklenmiş ve hep kötüye gidilmiş. Müfettişlik 13 ay olmuş. yönetmelikle alakalıda belirttiğim detay var. aynı yönetmeliğin yetki yeterlik hükümleri uygulanırken sonuç açıklama hükmü resmen yok sayılmış. inşallah bu kez kurala sadık kalınırda sgk da iyileşme var diye yorumlarız 11. promosyon sürecindeki arkadaşlara zamanı gelince.
-
@albertcamus bi umut bekliyoruz bakalım.Tek dileğimiz 30 günlük süreye uymaları.Kimse başka bi şey istemiyor
-
Yönetmelik 30 gün diyor ilanda 30 gün yazıyor enseyi karartmanın zamanı değil 25i akşamına kadar bekleriz eğer aciklanmiyorsa o zaman oturur ne yaparız diye düşünürüz ama hala 30 günlük süre dolmamışken eskileri karıştırmanın ne anlamı ne de manası yok.. kimsenin moral bozmaya umut kırmaya hakkı yok. Herkes endişeli heyecanlı ama umutlu olalım ve bekleyelim ki ben inanıyorum 30 günlük süreye uyulacak inşallah
-
Aynen öyle.30 günlük süre dolmadan böyle olumsuz yorumlar art niyetli ya da tuzu kuru insanlara ait olabilir ancak.Umutları kırmayın ne var? İnşallah maşallah deyin bekleyin.Hepimiz için hayırlısı olsun tek dileğim..
-
Bu kişi hep böyle forumun tadını kaçırıyor kaç insanı soğuttu, uzaklaştırdı forumdan ona rağmen yönetim gık demiyor bir nevi alkış tutuyor.
-
@modigliani-0 Hocam arkadaşın iletilerine baktığımızda bu başlık dahil hemen her başlıkta bilgilendirici paylaşımlar yaptığını görüyoruz. Bu anlamda siz açıkçası şu an bir linç körüklemek mücadelesi veriyorsunuz, bu da hakkaniyetli değil. Yukarıda paylaşılan bir bilgidir, kimisi dikkate alır, kimisi almaz.
Bir başkası ile güzelce diyalog kurmuş, size ise yanıt vermemiş olmasına rağmen polemik çağırır bir tavırla hareket ediyorsunuz. Bu da hoş değil gerçekten. Şayet kişinin iletilerini görmek istemezseniz engelleme seçeneğimiz mevcut. Meseleyi kişiselleştirmekten ve insanların beklenti ile tahammülünü bir hedef göstererek yönlendirmeye çalışmaktansa bu seçeneği kullanmanız ya da kendisi ile özelden iletişim kurmanız daha sağlıklı.
Yönetime hakaret olmayan, kavga olmayan, bilgi paylaşımlı bir iletiden dolayı haksız bir ithamda bulunduğunuz için açıklama yapma gereği hasıl oldu. Şayet benimle de durumu değerlendirmek isterseniz özelden ulaşabilirsiniz. Lütfen başlığı polemikler ile sürdürmeyelim.
Herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar. -
İleti kaldırılmıştır.
-
@mk-ank açıklama için teşekkür ederim sadece hesabımın kapatılmasını istiyorum, size de iyi forumlar
-
@mk-ank benim şu yorumu da silerseniz memnun olurum. Polemik görüntüsü olmasın.
-
@albertcamus evet ben bu mükâfatlardan bir kaçını beklemiş biri olarak diyorum ki;
Biz bu yazdığınızd mülakatların ne zaman açıklanacağını bilmiyorduk. Hatta ve hatta konu sgk olduğu için ilk bir iki aylık sürede foruma girip açıklanır mi konuşması dahi yapmıyorduk. Şimdi sgk 1 ay gibi bir süre vermişken ve benim gibi sgk da zamanında mağduriyet yaşamış kişilerin çoğu bir umutla inanırken ve yine henüz daha bu 30 günlük süre dolmamış iken lütfen böyle yorumlara girmeyiniz. Bekleyin ve eğer 30 günlük sürede açıklamazsa sgk sonuçları herkes size hak verecektir zaten. Şuan böyle bir kafa karışıklığına yol açmanız yersiz ve gereksiz. -
@albertcamus sgk müfettiş halen açıklanmamış , çok tuhaf ya 1 yılı geçmiş halbuki
-
@gizo11 Katilmakla beraber bilgi vermekte bir behis gormuyorum hocam. Nerden cikiyor bu soylentiler, neden boyle dusunuluyor diye soran arkadaslara bilgi olmasi amaciyla paylastim. Cunku gercekten kurumun vehametinden haberdar olmayan arkadaslar olabilir diye dusundum. Giyabimda niyet okuyuculugu ile lince yeltenen, diger arkadaslari da benzer sekilde galeyana getiren arkadaslarin yaptigi yerine nezaketli ikaziniz icin tesekkur ederim. Dedigim gibi profilimede bakarsaniz asli amacimin bilgi vermek oldugunu gorursunuz zaten.
Dedigim gibi benimde istegim aciklanmasi ve bu kuralsizligin artik bi son bulmasi. Cunku diger mulakatlarda otuz gun kisiti olmayisi onlar icin bir yili bulan hatta asan bekleme surelerini katiyen mesru kilmaz. Kural yoksada devletin bir kulturu teamulu vardir. Bunlarin yikildigi noktada umarim bu yonetmelik hukmu yeniden insa icin ilk tugla olur ve su kurum artik normallesir.
Basligi bu konu ile mesgul etmek istemiyorum daha fazla, diger arkadaslarimiza saygisizlik olmasin hocam. Herkes umutla sonuca dair haber bekliyor. Hem nezaket icindeki ikaziniza tesekkur etmek hemde kendimi linc hissiyati olmayan arkadaslara izah etmek adina yazdim. Bakalim 30 gunluk surenin dolumunu sabirsizlikla beklemedeyiz herkesin gonlunce bir sonuc cikmasini diliyorum. -
@albertcamus yazılarınızı da bilen biri olarak kesinlikle art niyetli olmadığınızı hem ben hem de benim gibi forumu sık kullananlar zaten bilir. Siz de polemik içeren iletilere cevap vermeyiniz o nedenle.
Çünkü her sgk denetim başlığı abartılmış bir şekilde patlamaya hazır bir bomba.
Hepimizin isteği umarız adil ve hakkaniyetli bir yarış olmuştur. Sonucu da ona göre olur. -
arkadaşlarım kurumu arayan var mı acaba aramızda ya da arayıp ulaşabilen
-
@redcrossbjk ben sabah sınav birimini aradım.Bi bilgimiz yok dediler.Yönetmeliğe uyarlar mı diye sordum özellikle onu da bilemeyiz dedi
-
@mrkorkmaz1 teşekkür ederim. Sadece yönetmelik maddesine uyulmasını umut ediyorum. Beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan.