2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@enes24 Bunu bende çok merak ediyorum.En en en çok istediğim meslek olur kendileri umarım olabildiğince erken olur.
-
Bende herşeyi bu sonuca endekslemiş durumdayım . Bu sene geçenki alımdan farklı olarak belirtilen tarihlerde açıklanacağını düşünüyorum
-
@ahmtdmn kardeşim uludağ mezunu musun?
-
Kaza bela bugün açıklasalar hepinize çay
-
Bugün 20. Gün oldu
-
Surekli bakanligin eskiden oldugu gibi ayrilacagi soyleniyor. Bugunde yazdilar. Eger oyle olursa 9. Promosyona doner bu is
-
Arayan oldu mu kurumu
-
Geçmiş yıllarda mülakatlar genelde pazartesi ya da salı açıklanmış bu pazartesi 19u baz alınırsa 30günlük süre doluyor bir sonra ki pazartesi ise 26sı oluyor.. bence pazartesinden önce zor(sadece tahmin)
-
@mrkorkmaz1 sakarya mezunuyum hocam
-
En azından yönetmeliğe uyulup uyulmayacagi konusunda bir bilgi sahibi olsak keske
-
Hocam bu yönetmeliğe uyulmama efsanesini kim çıkardı Allah aşkına? İlk defa ilanına mülakat sonuçlarının 30 gün içerisinde açıklanması gerektiğini ekleyen kurum bu maddesi keyfinden koymadı herhalde. En geç 25 ine kadar açıklanacak ötesi yok.
-
@denetcii adamsın harbi, beni yordu artık şu: Burası SGK hiçbir şey belli olmaz, burası SGK yönetmeliğe uymayabilirler, inşallah yönetmeliğe uyarlarcılar
-
Sgk nın sitesini yenilemek ve e devlette sonuç kısmına girip bakmak yordu beni bi an önce açıklansın artık yolumuza bakalım biz de
-
25 i pazara geldiği için 23 ü diye tahminde bulunuyorum ki o gün Cuma oluyor inşallah
-
Enseyi karartmayalım. İnşallah açıklanır vakitlice. Memlekete gidemedim bayramda. Hem aileye hem çevreye laf anlatmaktan çok yoruldum. Oldu yada olmadı deyip yolumuza bakalım.
-
@denetcii inşallah haklı çıkarsınız
-
SGK Uzman Yardımcılığı;
Mülakat bitiş tarihi; 4 Kasım 2016
Sonuç açıklanma tarihi; 6 Nisan 2017SGK Müfettiş Yardımcılığı;
Mülakat bitiş tarihi; 20 Ekim 2017
Sonuç açıklanma tarihi; 26 Ocak 2018SGK Müfettiş Yardımcılığı;
Mülakat bitiş tarihi; 18 Temmuz 2018
Sonuç açıklanma tarihi; AçıklanmadıSGK Denetmen Yardımcılığı 8
Mülakat bitiş tarihi; 24 Şubat 2017
Sonuç açıklanma tarihi; 6 Haziran 2017SGK Denetmen Yardımcılığı 9
Mülakat bitiş tarihi; 29 Eylül 2017
Sonuç açıklanma tarihi; 19 Nisan 2018İş Müfettiş Yardımcılığı
Mülakat bitiş tarihi: 20 Nisan 2018
Sonuç açıklanma tarihi; Açıklanmadıİşkur İstihdam Uzman Yardımcılığı;
Mülakat bitiş tarihi: 22 Şubat 2019
Sonuç açıklanma tarihi; Açıklanmadı -
@albertcamus içler acısı
-
@albertcamus
Hocam şu gönderi tam senden beklenecek davranıştı, forumda münakaşa etmediğin kişi kalmadı bir buraya sar tam olsun.
Bu yazdığın mülakatların hiçbirinin ilanında 30 gün içinde açıklanacak yazmıyordu fark burda oluşuyor
Hoş sizin gibi yeri rahat olanlar bizim gibi işsizleri anlamayıp bu iletiyi paylaşmayı normal görebilirler lakin şu yaptığınız moral bozmaktan öteye gitmiyor bilesiniz ! -
@Müşrif Malesef sgk gerçeği hocam. 30 gün kuralı 9. promosyon beklenirken 29 Aralık 2017 tarihinde yapılan yönetmelik değişikliği ile geldi. Sonuçların açıklanması için Nisan beklendi malesef.
Ayrıca bu yönetmelik ile gelen diğer değişiklikler o arada kurumun yaptığı yetki sınavında uygulandı ve başarı puanı yönetmelik değişikliğinin belirttiği şekilde dikkate alındı ama mülakat sonuçlarına dair olan 30 gün kuralı dikkate alınmadı.