2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Kurumu bugün arayan var mı acaba ?
-
@mrkorkmaz1 siz neden aramiyorsunuz?
-
-
@modigliani-0 siz neden aramiyorsunuzzz?
-
@mrvhuab aradım açan olmadı keyfi yazmadım.
-
Bugün açıklansa ne güzel olur. Zaten 9.promosyon olarak sgkdan alacaklıyız. 7 ay bekletildik inşallah bugün yada bayramın hemen ardından açıklanır. Son günler yaklaştıkça acaba yönetmeliğe uyulmayacak mı hissi kafaları ve başlığı allak bullak edecek.
-
@ilanmılano en azından ayın 19'unu mu baz alacağız yoksa 26'sı onu bilsek ona göre yorum yapacağız.. Bugün açıklanmazsa zaten yönetmelik ve ilana göre 30 günlük süre için 1.5 hafta falan kalıyor.. Bir de mülakat listeleri saat kaç gibi açıklanmıştı hatırlıyor musun kardeşim?
-
@redcrossbjk akşam üstü 6 7 gibi diye hatırlıyorum
-
@mrvhuab ya bu forumda senin gibilerden hâlâ ne çok var ya !?
Arayan oldu mu diye soruyorum kimseye arayın falan demedim -
@modigliani-0 boşver kardeşim okuduğunu anlamayan insanlara laf anlatma boşuna
-
Bayram sonrasına kaldık sanırım.. Bugün de artik sonuç açıklanmaz
-
ben de bilgi aldığımda herkesin anlayacağı şekilde buraya yazıp sizleri de bilgilendiriyorum. burdaki herkes aynı merak ve heyecan içinde. sadece kendi anlayacağınız şekilde yazmayın o halde iletileri arkadaşlar. her neyse içten içe sövelim yazdıklarınıza karşılık vermeyelim o halde.
-
arkadaşlar "pdsinav@sgk.gov.tr" mail adresinden sınav birimine yazıp bilgi alabiliriz. benim mailim iletilmiyor sorun yaşıyorum. daha önce başvuruda aldığım hatada hemen yardımcı oldular. sizden biri yazıp bilgi alırsa süreç 18 mi 25 mi son diye bizimle paylaşırsa seviniriz.
-
Sgk müfettiş yrd. ve İş müfettiş yrd. mülakat sonuçları 1buçuk yıldır açıklanmadı. İnşallah bu da öyle olmaz. Yani yönetmelik diyoruz ama inşallah yönetmeliğe uyulur.
-
@872 30 Günden başka hiçbir tarihe odaklanmayın hepimiz için en doğrusu bu.
-
@872 Allah yardım etsin çok uzun süreçler gerçekten
-
@modigliani-0 hepimiz için en doğrusu mülakatlar bittikten 30 gün sonra, hatta daha da erken açıklanması. Fakat ben olan şeyleri söyledim. İnşallah bayramdan hemen sonra açıklanır ve uzun sürmez süreç. Sonraki promosyonu da bekleyen arkadaşlar var çünkü.
-
Arkadaşlar 19 unun baz alınma ihtimali varmı yani sizce. İlanda belirtilen son tarih 26 sı. 19 diye bi tarih bile geçmiyor ki 19 nerden çıktı.
-
@mrnobody mülakat listesinde gösterdiğine göre son mülakat 19 ağustos. Ilanda mülakat bitimi takip eden 30 gün dediği için 19 diyoruz
-
@redcrossbjk mülakat bitiminden demiyor mülakat bitim tarihinden itibaren diyor. İlanda belirtilen mülakat tarihleri 8-26 temmuz. Kafa karıştırmaya gerek yok herşey çok açık.