2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Godot şenol güneşin meşhur felsefi konuşması gibi olmuş hocam yanlız şöyle bişey var sgk muhakkak 30. Günün sonunda açıklıyacaz diye bişey söylemedi. Max 30 günde açıklanır diye yönetmelik eklediler sadece
-
@redcrossbjk bende öyle düşünüyorum
-
@Godot arkadaşım bana 30 gün sonra mi demiş yoksa en geç 30 gün demiş.. arada bir fark var. Bu ayrımdan sonra felsefi cevaplar vermeye başlayabiliriz
-
Asil ve yedek listelerde sıralama yapılırken, KPSS puan türünden alınan puan ile sözlü sınav notunun aritmetik ortalamasının alınması suretiyle hesaplanır. Sınavda başarılı olanların listesi duyuruda belirtilen kadro sayısını aşmamak suretiyle sözlü sınav bitim tarihinden itibaren otuz gün içerisinde Kurumun internet sitesinde ilan edilir
En geç 26 sında açıklanır ama öncesinde de açıklanma ihtimali var ama sonrasında yönetmeliğe göre yok
-
Açıklansada bu bekleyiş sona erse artık, ayrıca şu an süreç içinde yani sınav kurulunun ne yaptığı hakkında, ne tür bir işlem yapıldığı hakkında fikri olan var mı acaba, puanlar belli, mülakatlar esasen 19 temmuzda bitti, 1 günlük olan i saymazsak
-
@Aslan-Reyiz ağustos 31 çektiğine göre 25 ine kadar açıklanacak:)
-
İnşallah hemen açıklanır yeni ilanı dört gözle bekleyenler var
-
@denetcii inş ciddi degilsindir karşim
-
@Müşrif abartmayiniz lutfen ilan 2020de gelir en iyi ihtimalle
-
@mrvhuab ne anladınız anlayamadım ama? 30 gün içinde açıklanacak 1 ay değil o yüzden 26 sına değil de 25 ine geliyor onu belirtmek istedim.
-
@mrvhuab Yeni ilanla ilgili bir tarih belirtmedim iletiyi tekrar okursanız sevinirim. Ayrıca pozitif yöndeki temennileri negatif yöndeki tahminlerle çürütmeye çalışmak neden ??
-
@Müşrif boşverin hocam en iyisi uzun bir süre forumdan uzak kalmak elbet bir gün açıklanacak gerilmekten başka bir işe yaramıyor artık burası siz de sıkmayın canınızı.
-
@denetcii agustos 31 cekiyor demissiniz ben de yanilhiya düştüm.temmuz'un 31 cekmesinden ve yonetmeligin 30 gun olarak aciklanmasindan kaynakli haklisiniz kardeşim
-
@Müşrif yaptığınız şey pozitif değil hocam farkında olmanızı dilerim .negatiflik yaratmaya asla çalışmıyorum. herkes alnının terinin karşılığını hakkıyla alsın. ama bazı yorumlar (sizi dışında tutuyorum) paranoyakça yapılıyor. bu yüzden yazilanlar bazen negatife cekilebiliyor
-
Hiç değilse güzel bir tespit sonucu süreç 1 gün azaldi:)) 25ine kadar açıklanacak demek
-
@mrvhuab temmuz yerine ağustos yazmışım kafam karıştı özür dilerim haklısınız.
-
@denetcii Kesinlikle. Elbette durum ortada özellikle çsgb bünyesinde büyük bir sıkıntı var bu süreç içinde olan herkezde bunun farkında. Ancak yönetmeliğe uyulmasını beklemek mantıklı olan durumken daha da olumsuzu beklemek asıl paroyanaklık oluyor. Yeni alıma gelince 2 yıl sonrada gelebilir 2 ay sonrada gelebilir.2016 senesinde mülâkatlar açıklanmadan yeni bir ilan verende çsgb unutmamak gerek. Yani ne olacağı belli değilken bu söylemleri duymaktansa hiç girmemek daha evla.
-
Koca koca adamlarsiniz belki denetmen olacaksiniz su konustugunuz tartistiginiz muhabbete bakin. Yazik ya.Yok 1 ay mi yok en gec 1 ay mi. Temmuz 31 agustos 31.
-
@aliveli003 Bunu alın kuscak bu
-
@RagnarNurkse, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@aliveli003 Bunu alın kuscak bu
Sırf bu cevap icin foruma girdim begenip cıkıcam