2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
SGK mülakatıyla ilgli;
450 kişi var Guy il göç ve kamuda çalışanlar
110 kişi de mülakata girmedi
Şimdiden 10 feragat var.(bugünkü tihek içinde)
Botaş ve kamu gözetimi muh bekleniyor ...(Bu işleri takip eden bir arkadaş bu şekilde paylaştı)
-
@Aslan-Reyiz Hocam sonuç tarihi ile ilgili duyum aldınız mı acaba ?
-
@müstevfi bunlara ulaşanın sonuç tarihine de ulaşması lazım
-
@müstevfi en geç 26 sında açıklansın yeter mevzuata uyulur inş
-
@Aslan-Reyiz 110 baya yüksek bi sayı
-
@Aslan-Reyiz hocam arkadaş içerden mi yoksa bizler gibi dışardan mı hesaplama yapmış
-
@Aslan-Reyiz inş Hocam
-
@Aslan-Reyiz hocam girmeyen kişi sayısı 200 demişlerdi ama kesin mi 110 sayısı
-
@bucalı 200 imkansız 110 doğrudur
-
@Aslan-Reyiz Hocam sadece iibf icin dmi yani 1400-600(civari)=800 desek hadi bakalim
-
Arkadaş dışarıdan biri ve il göç yedekteymiş tek tek araştırmış sayılar doğru yani baya hakim duruma .Ayrıca istihdam ,botaş ve kamu gözetim muh de ortak kimseler mevcut sgk öncesi bunlarda açıklanırsa feragat olabilir.Bize en çok ilgilendiren Guyların durumu.Kurum nasıl takdir edecek bakalım.
-
@Aslan-Reyiz tek tek nasıl bakmış ya helal olsun
-
Botaş açıklandı diye biliyorum? Yoksa yedeklerin de mi ataması bekleniyor? Dün insan hakları kurumu mülakatı açıklandı orayı da kazananlar varsa sgk den feragatlerini bekliyoruz.
-
@RootofAllEvil insan haklarından kazanan 1 kişi var o da çoktan sgkdan feragat etmiş .Şuan o arkadaş adalet stajyer ve orda kalır insan haklarından feragat ederse 1. yedek arkadaş da sgk bekliyor ve iki kişilik yer açılmış olur.
-
Kurumu arayan var mı peki arkadaşlar açıklanma ile alakalı bi bilgi alabilen? Bekleyen mülakatlar tek tek açıklanıyor bi sürpriz olup da cumaya kadar açıklanır mı acaba sgk da
-
@redcrossbjk sınav hizmetleri biriminden, sınav kurulu karar veriyor, bize gelen herhangi bir bilgi yok şu an dediler
-
@70mb bayramdan sonraya kaldı yani
-
@70mb çok klasik cevaplar veriyor gelir idaresi de aynı cevabı veriyor ardına bi bakıyordun açıklanıyordu.. ben cumaya kadar umudum var kardeşim
-
Bir arkadasinizla ya da birisiyle bir is yapiyorsunuz. Diyelim ki ticaret. Mal teslim edeceksiniz ve bunun icin bir gun verdiniz. Dediniz ki 30 gun sonra mali surda sana teslim ederim. Aradan on gun geciyor ve is yaptiginiz kisi size her gun hani nerde mallar, getirmiyor musun, bak bu hafta umutluyum senden teslim edersin belki, neden hala teslim etmedin diyip duruyor. Arkadaslik bitirir bu davranis
-
@Godot ya EN GEÇ 30 gün içinde teslim edileceği üzerine bir anlaşma varsa ??