2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@aliveli003 herkes bi laf sokma çabası içinde anlamak güç.
-
@denetcii laf sokma çabası olduğunu sanmıyorum. herkes kendince yorum yapıyor derdini anlatıyor soru soruyor.
-
@aliveli003 bu arada denetmen olunca atom parçalamicaz kardeş.
-
Bu forum YARDIMLAŞMA amacıyla kurulmuş, insanların bilgi alışverişinde bulunması için tasarlanmış. Gel görelim ki her gün foruma acaba duyum var mı diye değil de biri bana iğneleyici bir şey söylemiş mi veya bunu yazsam yanlış anlaşılır mı diye düşünmekten bir hal olduk. Kardeşim tartışıyoruz 31 Ağustos 31 Temmuz 1 Nisan konuşuyoruz belki saçmalıyoruz. İlerde ne günlerdi be ne heyacanlı bekleyişti diyeceğiz evet belki ne saçma yazmışım diyeceğiz. Ama bırakın da diyelim kimseyi rahatsız etmedik kimseye küfür etmedik senin için bir şey ifade etmeyebilir belki ama benim için 1 günün dahi önemi çok büyük. 26 Ağustos yerine 25 inde açıklanması benim için çok büyük bir şey. Biz bunları yapıyoruz bunu tartışıyoruz diye denetmen olamayacakmıyız? Veya ordan çok basit insanlar gibi mi gözüküyoruz? Veya sen böyle cevaplar verince çok mu bilinçli bir denetmen adayı oldun? Bırakın yazalım bırakın saçmalayalım gün gelir burda troll duyumcuları bile özlersiniz..Kısacası bir salın abi salın gitsin.
-
@denetcii, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bu forum YARDIMLAŞMA amacıyla kurulmuş, insanların bilgi alışverişinde bulunması için tasarlanmış. Gel görelim ki her gün foruma acaba duyum var mı diye değil de biri bana iğneleyici bir şey söylemiş mi veya bunu yazsam yanlış anlaşılır mı diye düşünmekten bir hal olduk. Kardeşim tartışıyoruz 31 Ağustos 31 Temmuz 1 Nisan konuşuyoruz belki saçmalıyoruz. İlerde ne günlerdi be ne heyacanlı bekleyişti diyeceğiz evet belki ne saçma yazmışım diyeceğiz. Ama bırakın da diyelim kimseyi rahatsız etmedik kimseye küfür etmedik senin için bir şey ifade etmeyebilir belki ama benim için 1 günün dahi önemi çok büyük. 26 Ağustos yerine 25 inde açıklanması benim için çok büyük bir şey. Biz bunları yapıyoruz bunu tartışıyoruz diye denetmen olamayacakmıyız? Veya ordan çok basit insanlar gibi mi gözüküyoruz? Veya sen böyle cevaplar verince çok mu bilinçli bir denetmen adayı oldun? Bırakın yazalım bırakın saçmalayalım gün gelir burda troll duyumcuları bile özlersiniz..Kısacası bir salın abi salın gitsin.
-
Yarın 🤲
-
Allah ın izniyle açıklanacak bugün öyle bir his var içimde
-
@mrkorkmaz1 insallah
-
@mrkorkmaz1 insanlara boş umut yaptırmayın arkadaşlar şimdi yok yere içinizde tutun hislerinizi
-
@mrkorkmaz1 benimde öyle hocam.. hayırlısı olsun inşallah
-
@modigliani-0 Tamam
-
@mrkorkmaz1 sadece his mi
-
Benim gibi rüyasına girmeye başlayanlar oldu mu acaba
-
Bugün hiç kurumu arayan oldu mu, baz alınan tarih 19 mu 26 mı diye
-
19 yada 26 bence bu tarihler arası açıklansın da. Geçen sefer ki sgk için aylarca beklemişler olarak bize hiç güven vermiyor bu bir ay meselesi. O yüzden 7 8 gün geç açıklansın da 19 değil 26 si olsun. Yeter ki yazılan tarihe uyulsun.
-
@isimsizler his hocam his.Öyle bi duyumum yok ya da kimseye umut verme çabam da yok sadece düşüncemi söyledim
-
Arkadaşlar farzedelim kazandık, eğitim ne kadar sürüyor acaba? Guy gibi mi? Daha doğrusu eğitim olacak mı?:)
-
@872 hocam kazanalim da Allahın izniyle isterse 1 sene olsun eğitim
-
Bayram öncesi ister istemez açıklansın istiyor insan. İnşallah bugün olmadı bayramın hemen akabinde açıklanır ve hayırlı sonuçlar olur hepimiz için. 9 promosyondaki bekleyişleri tekrar yaşamayız inşallah.
-
GUY sonucu beklerken sürekli duyurular sayfasında bir kadın çıkıyordu onu görmekten usanmıştım şimdi de SGK sayfasında duyurular kısmında çıkan amca ile teyzeyi görmeden yoruldum