2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk inşallah uyarlar.eğer uymazlar ise bizi de baya bi bekletirler
-
Önceki alımlar da gecikmenin sebebinin bakanlık olduğunu biliyoruz az buçuk. Peki kurumun yönetmeliği bakanlığı bağlarmı? Kurum, biz yönetmelik çıkardık kardeşim atın imzayı açıklayalım dediğinde bakanlık ne der acaba?
-
Yönetmelik bağlı kalınması için çıkarıldığını hepimiz biliyoruz. 25i bitene kadar beklemekten başka çaremiz kalmadığını düşünüyorum.. ayrıca mülakat listesi için belirtilen sürede açıklanmıştı. Şimdide buna uyulacak ben öyle inanıyorum
-
@mrnobody listenin bakanlığa gitmesi zorunlu mu ki acaba
-
@redcrossbjk inşallah hocam hepimizin umudu ve beklentisi bu yönde
-
@kleonard önceki alımlar da bu şekilde konuşulmuştu. Listeler bakanlıkta bekletiliyor imza bekleniyor falan diye. Resmiyette nasıldır bilmiyorum dostum.
-
Şu işteki mantalite de bir tuhaf valla. Insanlar arıyor keyfine degil işsiz insanlar iş bekliyor,kurum olarak iletişim birimindeki insanlara bilgi ver yönetmelikte belirtilen tarihte açıklanacak veya açıklanmayacak. İnsanlar bilgi alması batıyor mu? Bilgimiz yok, bilgimiz yok. Neden o zaman iletişim birimine insan koyuyosunuz? Bütün kurumlar aynı, bilgimiz yok bilmem ne. Ertesi gün açıklanacak arıyorsun bilgimiz yok vs diyorlar. Amaç ne? Saçmalık
-
İnşallah en geç haftaya açıklanır.
-
Haftaya pazar 25i 30gün doluyor o zamanda açıklanmaz ise oturur ne yaparız düşünürüz inşallah
-
Resmi olarak mülakatlar 19 Temmuz günü bitti. 30 günlük sürenin başlangıcı olarak ayın 19'unu esas almalıyız bence.
-
@trmaliyeci hocam resmi ilanda durum bu şekilde.
-
@mk-ank onu biliyorum fakat listelere bakarsanız son gün 19 temmuz. İlanda da 26 temmuz değil sözlü sınav bitiş tarihi denilmiş 30 günlük sürenin başlangıcı için.
-
Arkadaşlar 19u ise yarın değilse de haftaya pazartesi belli olur çok da takılmayın bu tarih olayına.Dua edin ki 30 günlük süreye uysunlar yoksa bizi de en az 6 7 ay bekletirler.
-
@trmaliyeci sözlü sınav 26 sında bedelli askerlik yapanların mülakata girmesiyle bitti.
-
19u baz alınırsa 30 günlük süre bugün doldu ve gece 12ye kadar açıklanması lazım.. eğer 26sı baz alınacaksa haftaya pazar 25i son gün..
-
@redcrossbjk hukukta sürenin bitimi tatil gününe rastlarsa ilk iş gününe uzar
-
@denetcii bedelli askerlik yapanların 26'sında mülakata girmesi durumu resmi bir açıklamaya dayanmıyor diye biliyorum o yüzden 19 Temmuz bitiş tarihi resmi bir tarih.
-
@trmaliyeci bugün yarın ya da haftaya pazartesi.. en geç 26sı akşamına kadar açıklansın kafi daha fazla geç kalmasında
-
@redcrossbjk kafi tabii. Geçmiş alımların açıklanma sürelerine bakınca nankörlük etmeye gerek yok. Ben sadece süreyi bu şekilde hesaplamamız gerektiğini düşündüğümü söyledim.
-
Sgk müfettiş yard. sınavı için sorulan; sınava niçin 10-20 katı çağırılmıyor sorusuna Sn. Mustafa Apaydın'ın cevabı aynen şöyle "Yazılı sınava kadro sayısının 5 katını çağırmak, yönetmeliğin amir hükmü. 10 veye 20 kat uygulamamız mümkün değil." Hal böyleyken müfettişlik için yönetmeliği uygula denetmenlik için uygulama durumu olacağını sanmıyorum. Ekran görüntüsü koymayı bilmediğim için yazdım tweet hala mevcut. İnşallah vaktinde açıklanır da 400 kişi daha işine hayallerine biran önce kavuşur.