2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bari net bir tarih olsa da bilsek şu gün açıklanacak diye sürekli teyakkuzda beklemek çok zor
-
@isimsizler beklemek değil, yokluk yoksulluk çok zor kardeşim. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
En kötüsü de bu kadar bekledikten sonra her 4 kişiden sadece 1inin sevineceğini bilerek beklemek
-
@mulkiyeli-06 en büyük zorluk bu zaten kardeşim. Emeğimiz ekmeğimiz olsun inşallah...
-
Allahım açıklansın artık önümüze bakalım , beklerken ders calısabilen var mı
-
Bi haber alabilen var mı
-
Yok mu bir haber alan,
Yok mu gören?
Bu mudur adetin, bu mudur tören SGK?
Yaz ya da söyle... -
Yarından sonra kaç tane daire başkanı varsa mesaj atalım
-
Wp mülakat grubunda bir arkadaş paylaşım yapmış:
“ Yani hikaye tam olarak şöyle arkadasimin babasi sgk genel mudurlukte calisiyo ankarada arkadasimda mulakata girdi babasi ona listeler belirlendi baska bi kamu kurumunda calisip basvuranlardan 10-15 kisi anca alindi gerisi elendi bu ay sonuna kadar aciklanacak demis “Ve ardından da bi arkadaş soru sormuş:
“Evet akillara boyle bi soru gelmesi normal ama kendisi de babasi da bilmiyor oyle cok yuksek bir mevkide degil ekstra etkisi olabilecek kadar hatta arkadasim baska bir kurumda calisiyor babasi cok umitlenme sen baska kurumda calisanlari almadilar demis”
-
@yabgu inşallah dediği gibi bu ay sonuna kadar açıklanır
-
@mrkorkmaz1 inşallah doğrudur, merak sona erer. Bu ayın sonuna kadar ciddi yolu var bu sürecin ..
-
@yabgu hocam hangi wp grubu bu?
-
Sonuç kısmında sadece başarılı ya da başarısız mı yazıyor yoksa asil başarılı mı?
-
@eomer kazanınca başarılı asil yazar ya da başarılı yedek.
-
@MTkmn hocam ben kurumda çalışıyorum sınav şubesine bizzat sordum mülakata giren arkadaşlarım var dedim. Verdikleri cevap şu: "yönetmeliğe göre 26 sı son gün bize ondan önce listeler gelmez diye düşünüyoruz ama o gün gelir, ilanda yazıldığı için açıklanır o tarihte muhtemelen"
-
@Mngüll eyvallah hocam.
-
Halihazırda calısıpta mülakata giren kaç kişi vardır bilgisi veya tahmini olan var mı
-
@keynes123456 hocam 200e yakın gelmeyen vardı söylentiye göre 200de başka kurumda çalışan var diyorlar..
-
@newworldorder hocam hangisi olduğunu burada paylaşamıyorum fb gruplarında link var zaten
-
Genel itibariyle konuşuyorum. Sonuçlar açıklanmadan önce duyumlar dolaşır hep tıpkı şimdi olduğu gibi. Bence çok fazla sürmeyecek açıklanması.