2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@newworldorder eğer bugün acıklanmazsa bu işin fena halde tadı kaçacak
-
@keynes123456 aynen hocam o zaman belirsiz bir sürece gireriz.
-
televizyonda cimer reklamları yapılıyor sürekli bence acıklanmazsa cimere yazı yazılabilir.
-
Konuşanlar ya hayır konuşsun ya da sussun lütfen ya arkadaş bi durun bi akşam olsun gün bitsin, bu ne telaş ya hu
-
Arkadaşlar Sgk da çalışan bir arkadaşımın tanıdığı bugün açıklanacağını yönetmeliği zaten bu süreçlerden çok bunaldıkları için getirdiklerini ve uyulacağını söylüyor. Umarım doğru olur. Rabbim hayırlısını nasip eylesin.
-
@Friedman17 Allah razı olsun kardeşim inşAllah dediğin gibi olur.
-
@Friedman17 Ağzınıza sağlık hocam neler söylüyorsunuz🥳
-
@Friedman17 böyle umut verici şeyler duymak ne güzel, eyvallah kardeşim 🤲
-
inşallah bugün biter bu süreç
-
Arkadaslar bakanliktan birini tanıyan yok mu..Kurum bugün diyor ısrarla ancak hala liste gelmemiş. Bu durumda buna inanmak çok zor.bakanlıkta ne durum da diye öğrenmek lazım. Zam olayları çarşamba bitmek zorundaymis. Ben cuma ya da önümüzdeki pazartesi tahmin ediyorum. (Zira dguy Yönetmeliği de bi ay demesine rağmen 1 ay 1 hafta sonra aciklanmisti)
Ancak sgk, mufettis ligi falan ne kadar uzatıyor biliyorsunuz.yArın etkinliğe baslayalim Bakanı etiketleyip. -
İlk defa sınava girmis arkadaşlar da duyarlı olsunlar lütfen. Ben de bu sürece ilk senede atanirim diye girip 4 seneyi devirenlerdenim. .süreç ler Bu kadar uzarsa sizlerin de sonu Üzgünum farklı olmaz..herkesten destek bekliyorum.aylarca umutla bekleyorsunuz.her 4 kişiden biri kazanıyor ve o 3 kişi afallayip yeniden sürece tutunmakta zorluk çekiyor. Olumlu ya da olumsuz sonuçların bi an once öğrenilip yolumuza bakılması onemli.umarım hak eden kazanır. .
-
@dahagencimben Dguy için ben böyle bir süre olduğunu ilk defa duydum kardeşim ve hatta şimdi tekrar baktım yok öyle bir madde ne yazık ki
-
@redcrossbjk onu bana dguy olan bi arkadaşım söyledi hocam yanlış bişey soylediysem Üzgünüm.
-
@dahagencimben yönetmelikte sadece sözlü sınav için bir süre var o da şöyle diyor kardeşim, ''Sözlü sınav, yazılı sınav sonucunun duyurulmasından en az 15 gün sonra yazılı sınav konularından yapılır. Sözlü sınavda başarılı olmak için sınav kurulu başkan ve üyelerinin her biri tarafından 100 üzerinden münferiden verilen puanların aritmetik ortalamasının en az 70 puan olması zorunludur.'' bu DGUY için yanlış anlaşılmasın..
-
@dahagencimben hocam bu mülakat ya Kurumun inisiyatifiyle bugun aciklanir ya da bakanliga kalirsa zam, pazarlik vs. Konularindan tamamen bagimsiz olarak sarkar. Ne zaman aciklanacagini da Bakan dahil kimse bilemez. O nedenle kurum insiyatif alirsa bakanliga liste yollamaksizin bugun aciklar. O yuzden su anda listenin bakanlikta olmamasi olumlu bi gosterge. Bakanliga ragmen kurum aciklarsa bu is bugun biter.
-
@albertcamus hocam yanlisiniz var liste bakanlikta suan.imza bekliyor.bakan imzası olmaksızın kurumun böyle bi atama yapması söz konusu dahi değil. Arkadaşım da sordurm us. Bakanlığa en son söyle denildi. (Bakanlıkta başka işler var öncelik sırasına göre işleme konuluyor )ben şu an önceliği zam konusu olduğunu düşünmekteyım. Ve bundan bağımsız olmadığını. Bi imza ativerelim.biz gene görüşmelerimizi yaparız denilmiyor malesef.
-
@dahagencimben Mümkün hocam. Cunku islem bir atama islemi degil yalnizca mulakat listesi aciklama islemi ve Kurum da Bakanligin bagli kurulusu degil, ilgili kurulusu. Direkt bir hiyerarsi soz konusu degil, basiretli burokratlar gayet guzel aciklayabilirler sonuclari. Bu yonden mulakat sonucunu aciklamasi icin hicbir engel yok.
Konunun zam ile uzaktan yakindan ilgisi yok hocam. Konu tamamen sayin bakanla alakali. 1.5 yildir is teftis 1 yildir sgk teftis 6 aydir iskur istihdam uzmanligi ve yine 6 aydir kurum avukatligi sonuclari aciklanmadi.
-
İşimiz bakanlığa kaldıysa maalesef çok bekleriz 16 ay 6 gündür iş teftiş mülakat sonuçlarını bekliyoruz buna keza SGK teftiş , istihdam uzman yardımcılığı ama inşallah bakanlık artık çalışma kısmının da işlerini bir an önce halletmeye başlar...
-
Öyle olsa idi geçen sefer de bi ay bakan imzasını beklemzdi diye düşünüyorum zira bu Yönetmelik geçen mülakatlar henuz aciklanmadan çıkmıştı.
-
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik arkadaşlar.
Olumludan olumsuza, olumsuzdan olumlu düşüncelere sürüklenip duruyoruz.
5-6 saat daha sabır.
Sonrasında hepimiz aynı dili konuşacağız.