2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hic duyum yok mu?
-
Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama sınav sonuçlarının açıklandığı http://www.uyg.sgk.gov.tr/ sayfasına erişim yapılamıyor.
-
@rosecity e devlet üzerinden giriliyor kardeşim
-
@redcrossbjk açıklama nereden bakicaz e devletten kardes
-
@estergon3457 kurum dışı sınav sonuç uygulaması var orada kardeşim sanırım oradan.. bende tam bilmiyorum
-
Yok mu bir haber?
-
Sonuç bekleyen 20-25 kişiymiş gibi hissediyorum.
Bu nasıl bir sessizlik, hemde bugünde. -
@MTkmn, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Sonuç bekleyen 20-25 kişiymiş gibi hissediyorum.
Bu nasıl bir sessizlik, hemde bugünde.Millet atandı gitti biz de burda delirdik kendi kendimize yazıp çiziyoruz gibi bir hava var.
-
@ilanmılano Sanki açıklandı da biz kaldık
Allah korusun, yüzümüz gülsün inşallah. -
Ben de çok yazmıyorum ama arkadaşlar her yeri takip ediyorum sayfaları yeniliyorum ama henüz bi açıklama yok. Mülâkat listelerini açıkladıkları gibi akşama bırakabilirler bence bekleyelim bakalim
-
Telefonu bırakamıyorum elimden
-
@keynes123456 al benden de o kadar bi wp bi forum mekik dokuyorum :))
-
-
Son gün bir duyum olmaması ilginç değil mi ? Gün içinde açıklanması için bir çalışma olması gerekir.
-
Evet hiç ses yok kurumdan çalışan tanıdığı yok mu ya
-
1 saat önce aradığımda " tam bilgiye sahip değiliz ama bizde bugün gece 12'ye kadar açıklanmasını bekliyoruz" dedi çalışan.
-
@elifce eğer bekliyorlarsa calısma olabilir bence yoksa böyle bi laf edip bizi baslarına bela etmezler
-
@keynes123456 bana onlar da bilmiyormuş bizim gibi tahmin yürütüyormuş gibi geldi.
-
@keynes123456 hocam kurumda çalışıyorum şimdi sordum sizin için tekrar, hala sınav şubeye gelen bir bilgi ya da liste yokmuş, hiçbir fikirleri yok, beklentileri yönetmeliğe uyulması ama bu saat oldu hala gelişme yok diyorlar.
-
Hangi numarayı arıyorsunuz arkadaşlar ben de arayayım