2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo teşekkür ederim cevabın için umarım açıklarlar tez zamanda.
-
@paretowilfredo üstad bu listenin bakanlığa gitmesi zorunlu mu acaba yani bakanlığın haberi olmadan kurum kendisi açıklayabilir mi?
-
@kleonard Gitmesi gerekiyor dostum. Yasal olmaktan öte bildiğim kadarıyla usulen böyle. Ama mulakat sonucu aciklamak atama gibi bir idari işlem değil. Bu yüzden bence açıklamasında bir sakınca kesinlikle yok.
-
@redcrossbjk Olmaz dostum. Ama atama aşaması Bakanlıkta oldukça uzar yalnızca.
-
Şimdi ulaşabildim Personel Daire başkanlığına. Siteyi takip edin ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgimiz yok dediler. Bugün sonra günü açıklanması için, süreç uzar mi diye sorduğumda yine bir bilgimiz yok denildi. Şaşırıyorum artık en ufak bir bilgi verilmemesine.
-
@clearman siteyi takip edin dedilerse acaba ....yoksa...insallah
-
@paretowilfredo Bakanlık neden böyle bir şerh koyuyor onu anlamadım..
-
@clearman mülakat listelerinin belli olacağı zaman da boyle denilmişti sanirim
-
Yanlış hatırlamıyorsam mülakat listeleri de 19.00 -19.30 civarında açıklanmıştı . Biraz daha sabredelim arkadaşlar ..
-
@serhats bizim ülkemizde bakanlıklar insanların işlerini kolaylaştıracağına zorlaştırıyolar maalesef
-
@serhats Valla kimsenin anladığını sanmıyorum dostum Sayın bakan kendisinden habersiz hiçbir iş çıksın istemiyor.
-
@clearman her ülkede bakanlıklar insanların işlerini kolaylaştırmak için varlar biz de süper ego ile bilgi vermemek ve süreç uzatmak için varlar..
-
@paretowilfredo üstad şu edu care midir nedir o nedir? Onun hakkında bilgin var mı acacaba?
-
Bugün açıklanmazsa çok fena patladık unutmak gerek mülakatı
-
@fact0riel Bence bugün açıklanmazsa da ay sonuna kadar çözülür gibi ancak ay sonuna kadar açıklanmazsa o zaman ucu açık bir süreç başlayacak. İnşallah açıklanır
-
@redcrossbjk Dostum istihdam geliştirme projesi bildiğim kadarıyla. Sgk işin sadece yürütücüsü, süreci yöneten ikg. Başvuru vs. Süreçleri çözüm ortaği olarak sgk yürütüyor ancak ödemeleri hibe olarak proje yürütücüsü ikg yönlendiriyor. 0-24 aylık cocugu olan anneler içindi son proje. 32 aylık hibe desteği sağlanacak çalışmaları karsiligi.
-
@paretowilfredo Üstad ne zaman açıklanacağı konusunda tahmininiz var mı ?
-
@rosecity Yukarıda dile getirdim dostum bu konuya dair düşüncelerimi
-
Nerdeyse tüm planlarımı bugüne göre ayarlamıştım. Süreç tamamlanır ve ona göre ne yapacaksam yaparım diyordum. Şu saat oldu hala ses seda yok. Uymayacağımız bir maddeyi neden ekliyoruz anlamıyorum ki
-
@ekstrafiskal, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@fact0riel Bence bugün açıklanmazsa da ay sonuna kadar çözülür gibi ancak ay sonuna kadar açıklanmazsa o zaman ucu açık bir süreç başlayacak. İnşallah açıklanır
Bugün açıklanmazsa ay sonu felan yok hocam 9.proda gördük bugün yarın diye diye 7 ay olmuştu. Sonuç olarka bugün açıklanmazsa işi olan çalışıp unutur işi olmayan kurumlara hazırlanmaya devam.