2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@fact0riel işi olmayıp kurum sınavı vs kaldıramayacak olanlar da var benim gibi. özel de işte bulamayıp hiçbir işe yaramadığını düşünmeye başlayan
-
"Anayasa'yı bir kere delmekle birşey olmaz" denilen bir ülkede yönetmeliği bir kez delmekten bakanlığın çekineceğini düşünmüyorum. Ama kurum millet aylarca bekleyemeye alışmışken 30 gün süreyi gereksiz yere koymaz diyorum ve bugün açıklanacağı beklentimi sürdürüyorum. Açıklayın da kurtarın bizi bu belirsizlikten. Yarın iyi yada kötü yeni bi sabaha uyanmak yeni planlar yapmak istiyorum.
-
@ilanmılano son cümlelere noktasına dek katılıyorum
-
ben de bugün bu işin biteceği inancındayım gerekirse gece 12 de
-
keske planladiklari sure 1 ay olsaydi da ilana yazmasalardi. bugun hicbir sey yapmadim. tamamen bombos, bitmek bilmeyen bir kalp carpintisi ile gecti gunum, geciyor. aciklanmazsa ne olacak bilmiyorum.
-
4 yıldır kurumlar yüzünden itibar kalmadı bizde bugün yine katmerlenecek !!
-
Ömrümüzün en iyi yıllarının içine ettiler.
-
@varetopilfredo aynen öyle hocam . Ağzıma bir lokma yemek koyarken bile yemeğin tadı değil mülakatın sonucu aklımdan geçiyordu . Rabbimin izniyle sonuçlar bir açıklansaydı . Biz de ona göre bir yol çizerdik . Kitaplarım açık olduğu halde bir cümle okuyamadım sabahtan beri
-
25 yaşında askerden döndüm 31 yaşım bitecek şu an nerdeyse. Bu 6 senelik sürece dair hatırladığım tek şey atanamamak
-
Gib'in sitesinde bir tane kadın vardı onu görmekten usanmıştım, SGK sayfasında olan amca ile teyzeyi görmekten daha çok usandım.. Ailemin suratını bu kadar görmedim
-
Negatif enerji vermeyin diyen arkadaslar kusura bakmasinlar.pozitif enerjiyle, hissiyatla ,bu saat gecti bi sonraki saat aciklanirla, bugün olmadı haftaya açıklanır la bizim hayatimizdan yeniyor.harekete geçmek için ne bekliyorsunuz?
-
@dahagencimben öneri?
-
educare mulakat sonucu ıle ılan tarıhı arasında tam 5 ay var
yanı 5 ay sonra acıklanmıs umarım bu mulakat sonucu da oyle olmaz -
kurumla görüşen oldu mu acaba baska?
-
Herkes ariyor noldu diye soruyor bana yaptiginiz yetmiyo bide cevremdekilere stres yaptiriyorsunuz nolcak aciklasaniz verdiginiz süreye uysaniz bizi bugüne odaklayanda sizsiniz strese sokanda
-
@ekstrafiskal 2 sefer aradım zahmet edip bakmadılar bile telefona
-
Merak ettigim bi sey var diyelim ki bir ayda sonuclar aciklandi guvenlik sorusturmasi yapilmis mi oluyor bi aylik surede,biraz kisa bi sure degilmi
-
@dnd bildiğim kadarıyla gvs sureci yeni başlayacak o da 3 4 ay bizden alıp götürür en az
-
@dnd Hayir hocam. Bir kac ay sorusturmadan sonra tercih - atama asamasina gecilir.
-
@olursaolur tesekkur ederim