2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@senior 0312 207 84 43 / 85 39 /84 11
-
@beklemeci kötü oldu bu, tesekkür ederiz sağolun yine de bekliyoruz tek elimizden gelen
-
@beklemeci o zaman bugün de zor gibi açıklansaydı illa ki kesin bir duyum olurdu açıklanacak diye
-
@kleonard belli olmaz hocam, sınav şubeye liste geliyor onlar alfabetik sıraya koyup düzenleyip yayınlıyorlar, yani gelse 1 saat sürmez açıklamaları. Olmaz diye bir şey yok ö hazırlıklı olmak lazım ertelenmesine
-
Ben tahmin olarak 29 ağustos olarak düşünüyorum ama bugün açıklanmasını düşünen arkadaşlar için geceye kadar sabırla beklemesini tavsiye ederim bir çok mülakatın geç saatlerde açıklandığına şahit olduk
-
Telegram grubunda sgkda denetmen biri listeler hazır dedi.
-
@fact0riel liste zaten hazir. Mesele bakanin onaylamasi hocam
-
@johnstuartmill ve hazır olan listenin yayınlanması
-
Mekanın sahibi @paretowilfredo üstad bir duyum var mı?
-
Ileti kaldirilmistir
-
@samettin onlarla beraber 1600.. 400x4=1600 onlar olmadan 350x4=1400
-
@redcrossbjk ozur dilerim arkadasim onceki yazdigim mesaji silmemisim baska bisey sorcaktim direk o mesaj geldi
-
Resmî süreç bitmeden çok konuşmak istemiyorsun biliyoruz üstad ama ufak bir bilgilendirme yapsan bizlere. @paretowilfredo
-
-
Ik yi arıyorum açan yok. Bıktılar her halde aramamızdan. Cuma günü aradığımda son gün 26 Ağustos demişti telefonda ki kadın o güne kadar bekleyin diye ekledi. Oyalamak için söylediğini düşünüyorum artık.
-
Az önce aradım bize geldiğinde yarım saat sonra yayınlanır dedi çalışan. Bugün açıklanmama ihtimali var mıdır dedim bizim ağzımızdan ihtimallarle ilgili bişey çıkmaz şeklinde konuştu. 30 günlük süreden bahsettim sınav kurulunun takdiri sonuçlarını göze alıyorlarsa açıklanmaz dedi
-
Ben mülakat listelerinde olduğu gibi mesai bitime doğru açıklanacağını düşünüyorum tabi açıklanacak olursa..
-
@redcrossbjk inşallah
-
Merhaba dostlar. Daha evvel ki fikirlerim halen geçerli. Kurumun açıklamak istediğini biliyorum. Bakanlığa rağmen açıklar mı Kurum derseniz, bunu bugün ben de sizlerle beraber ögreneceğim. Çünkü bu konudaki irade tamamen Başkanlık iradesidir. Kurumda başka kimse net bir şey diyemez buna. Diğer yandan listeler hazır. Komisyon çalışmasını tamamladı. Ben açıklanmaması için Bakanlık şerhi dışında hiçbir sebep göremiyorum. Dediğim gibi hep beraber göreceğiz dostlar bugun olacakları.
-
@paretowilfredo üstad farzedelim ki başkanlık bakanlığa rağmen açıkladı sonucları herhangi bir sonucu olur mu? Yani yönetmelik maddesinde olan bir şey bu öyle değil mi?