2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@albertcamus tesekkur ederim
-
@redcrossbjk hele ben bulunduğum şehirde iş bulamıyorum aileme ne diyeceğimi bilemiyorum.eğer sgk olmazsa şehir değiştireceğim.fakat şu karmaşada belirsizlikte ne yapacağımı şaşırdım.saatte bir uykumdan uyanıp sgk sayfasına bakıp tekrar uyumaya çalışıyorum.ne kitap okuyabiliyorum ne başka bir şey..ve hala bugün açıklanmasını umut ediyorum.
-
@mrvhuab bende senin gibiyim kardeşim. Sabah 8.30'da memurlarla birlikte bende mesaiye başladım. Bu saat oldu hala bilgisayarı kapatıp kalkamadım başından. Bu sefer kazanırız inşAllah
-
az önce 3 yıllık Denetmen arkadaşım sınavı sordu "kurumu aradınız mı?" diye sordu. "Aradım tahmin et ne dediler?" dedim. Cevabı şu:"Bilgimiz yok,siteyi takip edin." Kurumlar degisiyor, calisanlar degisiyor, zaman geciyor ama kafa hep aynı. Bu ülke kamuda malesef gram yol alamıyor.
-
Bu foruma her girdiğimde umutsuzluğum artıyor ama herkes umutla beklemekten yorulmuş.umutlarının kırılması neyse de en çok beklemekten yorulmuş.o yüzden birbirimize de iyi niyetlerle yazamayacak umutlanamayacak hale geliyoruz.bugünümüze de şükür diyelim ama inşallah daha kötü günler görmeyiz.
-
Bugünden umudu kesmeli mi
-
Olumlu bir duyum dahi yok . Bugün açıklanması zor
-
@keynes123456 kaymakamlık sınavına hazırlanmaya başlayalım o zaman.
-
8e kadar açıklanir insallah
-
@872, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
8e kadar açıklanir insallah
His değil duyumdan da öte gerçek olsun inşallah hocam.
-
@Godot etkinlik yapalım. Diyorummm
-
@MTkmn nasıl yani duyum mu aldınız?
-
@müstevfi arkadaşım diğer arkadaşlar duyumlarını yazıyor ya neden duyun yok deniyor anlamıyorum.bugün gün sonuna kadar açıklanmasını bekliyoruz diyenleri,bekleyin sayfayı takip edin diyenleri,daha önce 19.30 civarı açıklanabiliyordu diyenleri görmezden gelmeyelim lütfen.bunlar bizim umudumuz
-
@ekstrafiskal, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@MTkmn nasıl yani duyum mu aldınız?
Bu iletiyi arkadaşın mesajına yazdım.
Fakat sabahtan GUY olan birinden akşam açıklanacak gibi bir söylem duymuştu arkadaşım.
Pek ihtimal vermediğim için paylaşma gereği duymadım.
Bu vesileyle yazmış olayım. -
@MTkmn inşallah hocam.
-
Unutmayalım ki Sayıştay mülakatı gece 2 de açıklanmıştı . Yönetmenliğe bir hüküm koymuşlarsa bunu laf olsun diye koyduklarını sanmıyorum. Elbette ki yönetmenliğe uyum sağlayacaklardır . Artık eli kulağında bu işin inşallah . Kendimizi Tribe sokmayalım . Hayırlısıyla beklemeye devam edelim . Biliyorum çok sıkıntılı bir süreç . Bu saate kadar dayandık az daha sabredelim . Yarına kalmaz inşallah
-
Sevgili sgk, tüm iyi duyguların katilisin.
-
Arkadaşlar sabaha kadar yolu var ancak sabah uyanınca açıklanmamış olursa twitter etkinliği dışında önerilere ve girişimlere ihtiyacımız var. Durmadan SGK'yı aramak yada toplanıp SGK'ya gitmek gibi. 9. promosyonda sayısız twitter etkinliği yapmıştık ama malum 7 ayda açıklandı. Özetle bu gece bekleyelim belki açıklanır. Açıklanmazsa sabah işe yarayacak yeni birşeyler deneyelim.
-
Arkadaşlar Allah hepimizin gönlüne göre versin. Saat farketmez inşallah bu aksam yada bu gece açıklanir ve bir çogumuz mutlu oluruz inşallah.
-
@calikusu29 inşallah öyle olur hocam ama bundan sonra bugün yarin diye Daha çok yipranmaktansa yarindan itibaren cuma gününe kadar twit atarak cuma açıklanmasini sağlayalim.
Biliyorsunuz gazete olanları twiit lerle 1000 kişilik guy zor gelmişti bu ülkede .
Süreci uzatmak istiyorlar. Mülakat aciklandi tan 12 ay lik süre içinde göreve başlatılır yazıyor yonetmelikte. Böylece yeni ilanlar daha geç gelmiş oluyor falan .kısır döngü. Teftiş geç aciklaniyor diye bizimkinide geç olmasına izin vermeyelim.bi yönetmelik dayanagimiz var kullanalım.