2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Değerli arkadaşlar, burada sessiz olan arkadaşların bir çoğu bu yolda yıllarını tüketmiş, iyi kötü tecrübeye sahip kişiler. Gamsızlıkla vurdum duymazlıkla alakası çok yok bunun. Belli bir süre sonra yaşanmışlıklar kişiyi bu noktaya getiriyor. Burda söylenen seyleri defalarca yaptık başka platformlarda, sonuç; hiçbir şey olmadı! Bir süre sonra beklentiye girmemen gerektiğini anlıyorsun maalesef.
Sınav ilanında yazan "30 gün" ibaresini gördüğümüzde bile şüpheyle yaklaştık. Neden? Kim emin bir şekilde
"mülakatlar 30 gün içinde açıklanacak" diyebildi ? Bence hiç kimse. Çünkü bu ülkede bazı şeyler maalesef olması gerektiği gibi olmuyor. O yüzden kendinizi fazla yıpratmayın. Bugünün sonunda açıklanmazsa nacizane tavsiyem yeni hedefler edinin, bekleyerek zaman kaybetmeyin. Olumsuz bir sonuçta toparlanması daha zor oluyor çünkü.
Selamlar... -
@timuçin Bende 6 yıldır ders çalışıyorum yaklaşık olarak. Bütün süreçleri gördüm ama bir twit atmak bence kimse için zaman alıcı ve yorucu bir iş değil. Kaldı ki önceden keyfi bir zaman öne alınmaya çalışılıyordu ancak şu an adaylar "bor yönetmeliğe" dayanarak hakkını istiyor. SGK 'nın itibarını zedelememek adına ciddiye alınacağını düşünüyorum.
-
@ekstrafiskal dediklerinize katılıyorum ama 10 gün önce hesap açmış bir arkadaşın burda insanları fırçalaması ve duyarlı olmaya davet etmesi de hoş değil hocam.
-
@mrvhuab görmezden gelinen net bir duyum varda ben mi kaçırdım acaba ? Gidişata bakarak fikrimi beyan ettim sadece emin olun sonuçların en kısa sürede açıklanmasını istiyor herkes burada ancak vaziyet ortada .
-
@denetcii (Yukarıda yorum yazan arkadaştan bahsediyorsunuz sanırım da) Hepimiz yetişkin insanlarız, bence kimse kimseye fırça atmak amaçlı konuşmuyordur. Zaten herkes de kendinde öyle bir hak olmadığının farkındadır. Sadece bence etki edilebilir bu sefer, çünkü yönetmelik var. Herkes de bundan haberdar oldugundan etki edilebilmek adina biraz bastırıyor.
-
Şuan temsiliyiz resmen.
-
arkadaşlar ws gruplarında vs bir duyum alan var mı? Oradalar da bir şey deniyor mu acaba?
-
@redcrossbjk Hocam binada 4 yanyana ışık yanıyo gözlerimle gördüm
-
Hayır hiçbir duyum yok. Sadece birisi SGK binasının fotoğrafını atmış 7 odada pencerede ışıklar yanmış halde. Ama bence bir işaret sayılamaz. Hala geceye kadar umut var bence
-
@F-Hayek Sen miydin o? 4 sağda 3 sol tarafta:)
-
İleti kaldirilmistir.
-
@F-Hayek bu guy da değil ki tamam çalışma var herhalde diyelim ama inşallah hayırlı bir işarettir hocam. Twitterda ben de gördüm o resmi ama işte personel daire mi bilmiyoruz o katın yerini.. ama umut fakirin ekmeği bekleyelim bakalım
-
İster inanın ister inanmayın yemin ederim girmediğim halde açıklanması, güzel haberleri ailelerinizle paylaşmanız temennimdir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Empati yapıyorum da vallahi gidip sgk'ya çoktaan kendimi rezil etmiştim. Olacağı varsa da olmazdı.
İnş bu araftan ki olumsuz bir cevap bile daha değerli gelir, biran evvel kurtulursunuz.
Ne hale geldik be... -
@cemalicoşan ister inanın ister inanmayın diye başlayınca duyum var sandık be reis.
-
@denetcii bana mı diyorsunuz.ben surekli face de aktiftim.saglik problemlerim oldu kapattim.tercihini yap i zaten kisa bi süredir takip edebiliyorum.sonuç değişiyor mu.kpss a grubu da aynı bura da aynı..ben sessiz kalanlara seslendim. Fırça ne haddime.
Ayrıca yarası olan gocunmali öyle değil mi
...? -
@dahagencimben doğru
-
Bize geldikten sonra yarım saate açıklarız demişlerdi, sanırım bu kadar saat oturup o odalarda bunlarla uğraşıyor olamazlar. Sanırım bu gün patates oldu.
-
@timuçin süreçte daha yipran anlar daha gerçekçi doğru. (Keza bugun aciklanmayacak sureci uzatacaklar dedim gelmedi.)Ama şunu da unutmayın 1000 kişilik guy etkinlik le geldi.yoksa o bile olmayacakti. Ses iniz çıkmiyorsa birazda siz(sözüm meclise) sorumlusun uz.
-
yazık oluyor bunca gence, yazık...
-
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimseyle munakasaya girmek niyetinde değilim. Ne vaktim ne enerjim var .vaktimi biraz olsun farkındalık yaratmak için kullanıyorum.
Farkına varın!
Sgk teftisin bu kadar uzaması.yeni ilan beklentisini kırmak için
Bir buçuk Sene arti bi sene de ise baslama süresi 2 bucuk sene kurtarılması na sebep oluyor. Daha aciklanmadi ki nasıl yeni ilan isteyelim düşüncesini yerleştiriyorlar.
Uyumak istiyorsanız vaktiniz yaşınız ve enerjiniz var ise elbette devam edin..bekleyelim bu defa 7 ay dan da fazla bekleyelim
Hep beraber...
Okuyan okudu .harekete geçecek arkadaşlar la özel den falan biraraya gelelim.burda munakasaya sebep oluyor.