2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar saat geçtikçe umutlar tükeniyor.
Sayın Mehmet Selim Bağlı'ya yönetmelikte belirtilen süre doğrultusunda son gün olan bugün açıklanmasını bekliyoruz' şeklinde ortak twit atalım. Olumsuz veya rahatsız edici ya da ne zaman gibi değil.
Gün geçmeden bir şekilde farkedilelim. Geçince yine yapacağız.
Hiç değilse şu an iyi kötü bir bağlayıcılık var yönetmelikte. Geçtikten sonra hak getire zaten. -
Ben varım yazalım. Gerçi diyoruz da kimse yazmıyor malesef
-
@MTkmn kesinlikle katılıyorum hemen şimdi yazalım!
-
@ekstrafiskal, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Ben varım yazalım. Gerçi diyoruz da kimse yazmıyor malesef
Hocam tuzu kuru olanların, uğraşmaya üşenen arkadaşların meselesi.
50-10 kişi olsak da rt lerle yapabildiğimizi yapalım.
Ancak dediğim gibi ortak bir metin ve son gün olan bugün bekliyoruz şeklinde bir cümle ile.Sayın Başkanım
Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakatının yönetmelikte belirtilen süre doğrultusunda son gün olan bugün açıklanmasını umut ediyor ve siz değerli büyüklerimizden bekliyoruz.Gibi. Daha uygun yazacak arkadaş varsa belirtsin başlayalım hemen.
-
@MTkmn keisnlikle bende varım. Hatta burdan fayda yok bikaç kişi de olsak ailelerimize falan hesap açıp onlara da attiralim yarindan itibaren.7 ay sürerse bu işin suyu çıkar. Bence Bakanı etiketleyelim zira imza ondan çıkmıyor.
-
Biz niye 5-10 kişiyiz. Ben 1400 civarı sanıyordum. Artı istatistikçi arkadaşlar.
Bu kadar mı tükendik.
İki twit de atmayacaksak, en azından bu yolla bile hakkımızı aramayacaksak kimse getirip tepside sunmayacak.
İlan bekleyen arkadaşlarımız için de geçerli.Arkadaşımızın dediği gibi Sayın Bakan ve Başkanımızı etiketleyerek yapalım.
-
@MTkmn yorumları okuyup twit atan ben gibi arkadaşlar da vardır umarım
-
#SgkDntYardAçıklansın Etkinlik var hadiiii desteeek...!!!
-
Yemekler yendiyse çaya etkinliğe haydi arkadaşlar
Olacak inşallah.
Duyuralım lütfen. -
@MTkmn ben face kullanmıyorum kpss A grubuna da yazabilir misiniz ..daha çok kişiye seslenebilmek adına. .
-
Ahali ağlamayan bebeye süt yok defalarca şahit olduk twitterın gucune bastıralım.
-
Aynen arkadaşlar haydi.
-
Arkadaşlar boş vermeyelim açıklanana kadar twitlere devam edelim lütfen
-
Yaprak kımıldamıyor, bunlar nasıl gamsız insanlar ya aklım almıyor.
-
Ya atalım arkadaşlar bir çok kurumda tweet attim bir şey olmaz korkmayın. Yazın bir tweet yada burda dır dır konuşmayın.
-
@paretowilfredo Üstad yönetmelik ve ilanda yazan 30 gün kuralına uyulmadı, şimdi ne olacak?
-
@Blueberry kardeş adam bilmiyorum diyor daha ne zorluyorsunuz.
-
@ekstrafiskal böyle olmaz bunlara mustehak dicem ama kurunun yanında yaş da gidecek.
Ben arkadaşlarıma bile yazdım katılın diye.
7 ay a sükreder hale gelecekler bir buçuk sene de bekleyen var.hakkıyla listeye giren varsa da ..çıkacak listeden (ki zaten bu sessiz arkadaşlar onlardır diye düşünüyorum...) -
umutları azalan bir tek ben mi varım
-
Sözüm 3 5 insan Halinden anlayan garibanadir :
Tuzu kuru olanlara yalnızca hakkım i helal etmeyebilirim...
Yarın BİMER cimer e bakanliktan imzadan çıkması ici n yazalım. Ve bir sorum olacak bakanligi telefon ile arayarak baskı kurabilir miyiz?ne zaman imzalanır falan diye.