2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hükümet kanadından sorudurduğum milletvekiline başkanlık kanadından"Süreçle ilgili çalışmaların devam ettiği" bilgisi verilmiş.Top bakanlıkta olduğu için yuvarlak cevaplar veriliyor anlaşılan.
-
@bcbc3434 hocam bizm paylastıgımız bazı olumlu duyumlar da sanırım o kişilerin temennisi ama herhangi bir dayanakları yok sadece öyle olacagını öngörüyorlar. Üzgünüm ama yine başa sarıyoruz. Yıl sonuna kdr acıklansa iyi olurdu
-
Akıl alır gibi değil ya , umutlanıp umutlanıp sönüyoruz
-
@heycorc404 konjonktür eğrisi gibi olduk resmen
-
Garip bir paradoksun içindeyiz. Allah sonumuzu hayreylesin, psikolojilerimizi kaybetmeden
-
@Aslan-Reyiz bakanlık mv soru onergesine hala cevap vermedi mi hocam.
-
@Aslan-Reyiz ne zman sordurdunz yeni duyum mu
-
@Aslan-Reyiz yani an meselesi diyebilir miyiz
-
@muzgor öyle bir şey diyemeyiz hocam.Hele ki bu bakanlık için .Geçen hafta sormuştum bugün danışman dönüş yaptı.Vekillerin önergeleri daha tbmm de işlem görmedi.
-
@Aslan-Reyiz bu iş daha uzar gider gibi görünüyor
-
Geçen hafta çok yakında Açıklanacak diyen bakan danışmanı ile iletişime geçen oldu mu?
-
@Aslan-Reyiz nihai liste tamamlanmamış mı yani
-
@Mngüll hocam bu tür şeyleri bilme imkanımız neredeyse yok.
-
Asgari ücret tespit komisyonu sonraki toplantılarını 10 ve 17 Aralıkta yapacak yanlış okumadıysam, bakanlığın komisyonla sürekli bir meşguliyeti de yok aslında ay boyunca, haber ve önergeleri paylaşarak bastırsak, etkinlik yapsak aradan çıkartabiliriz bu ay içinde belki ?
-
@tuntirikos hocam ekimde ne vardı kasımda ne vardı hiçbir şey yoktu.. Bunun toplantı ya da iş yoğunluğu ile falan bir alakası olduğuna inanmıyorum sadece keyfiyeti bir durum bana göre
-
@redcrossbjk aynen öyle, komisyon yoğunluk hepsi hikaye, kaç tane danışman, müsteşar,yardimci var bunlar ne işe yarıyorlar, ne olması gerekiyor ? 400 kişilik mülakat listesi yayınlamak için ülkenin isviçre standartlarına mı yükselmesi gerekiyor. Ne kadar olumlu sakin kalmaya çalışsamda bu sorumsuzluk insanı çileden çıkarıyor aklı almıyor insanın,bu nasıl bir idareciliktir
-
@smithes hocam 400 kişiye gitmeye gerek yok.. İş müfettiş yardımcılığı zaten tek başına yeterli bir neden. 2 yıldır neyin çalışması bu? Neyse ben iş yoğunluğu olduğuna inanmıyorum tamamen keyfiyeti bir durum ve bekliyoruz hepsi o
-
@redcrossbjk Haklısınız hocam da bu ay komisyon toplantısı var açıklanmaz şeklinde bir algı var bu da biraz o açıklanması yönündeki baskıyı, enerjiyi kırıyor o açıdan söyledim aslında mümkün diye. Ama tabi gündemsiz aylarda bile boş geçmiş bir bakanlıktan bahsediyoruz açıklanmaması sürpriz olmaz, yine de ay sonuna kadar sürekli bastırmaya devam etmek bir ihtimal sonuç getirebilir, katılım olursa tabi .
-
tüm bahaneler hikaye....
-
Arkadaşlar size zahmet telefon numaralarıni atabilirmisiniz buraya
Yarın bende bir yoklayım