2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Caykovski 03122965841
Danışman -
Herşeyden çok yorulan sadece benmiyim git gide umudumu da çabalarımı da bıraktım ne gençliğimi bildim ne okulun bitmesini. Allaha havale ediyorum.
-
@zeyno94 ben de aynı durumdayım hocam. Bu süreç ne sağlık bıraktı ne de yaşama sevinci. Allah yardımcımız olsun.
-
Sn Bakan Hanım Sn Başkana kesin talimat vermiş. Benim twitlerimi rt etmekten başka vazifen yok. Sn Başkan'ın twitleri sadece öyle oluyor. Mülakat sonucları mı? Bakan Hanım twit atacak başkan rt yapacak. 131.günden günaydın.
-
Olumlu duyumdan sonra araya haftasonu girdi , 2 gün kimse yazmayınca herkes karalar bağlamış , ben inanıyorum bu iş 2019 da bitecek, pareto üstad 3 farklı kaynaktan teyit etmiş saolsun , umut istiyorsanız böyle duyumlari bidaha okuyun arkadaşlar
-
@erciyes38 ben en son Bakanlıktan eylülde açıklanacak dediklerinde inandım sonra inanmamaya başladım sende çok beklentiye girme kardeşim sonra üzülen biz oluyoruz
-
@redcrossbjk Kardeşim bir bilgin duyumun falan olmadıkça lütfen yazma sen foruma ya yazdığın iletilere geriye doğru bir bak allah aşkına bir tane olumlu birşey var m? Amaç nedir buraya istikrarlı şekilde negatif yüklemekteki?
-
@senior geçmişe doğru bakarsan olumlu olduğum zamanlar da mevcut kardeşim. Herhangi bir amacım da yok. Kimseye negatif bir hava da verme bir planım programım yok. Niyet okumaya çalışmayın. Sadece beklentiye girerek kendini üzme dedim. Bunda hata varsa özür dileriz herkesten.
-
Bakan danışmanının adı neydi arkadaşlar yakında açıklayacağız diyen ? Tekrar iletişime geçen oldu mu kendisiyle
-
@heycorc404 Mehmet Enes İnce kardeşim ben yazdım da daha cevap alamadım. Verirse cevap yazarım..
https://twitter.com/kibarefendi -
@redcrossbjk bende yazdım 3 kere falan görüldü ama cevap vermedi malesef
-
Arkadaşlar biçok yerden heran açıklanabilir diye dönüş alındı geçen hafta malumunuzun . Hızlandırmak adına bastırmak tek çare gibi
-
@heycorc404 hocam mevzu maalsf eli kulagında olayına döndü. Kurum içindekilerin tamamen kendi temennisi bu yakın zamanda acıklanır olayı bakanlıktan yıl sonuna kadar acıklanacagına dair söz aldıklarını tahmin ediyorum o yüzden öyle diyorlardır, bakanlık kanadından sadece yıl sonuna kdr yetiştirmeye calısacagız şeklinde danısmandan bilgi edindik twitter üzerinden. Umarım yıl sonuna kdr acıklanma durumu olur. Bu ayı da pas geçersek ciddi manada belirsizlik içinde yok oluruz. Bknz iş teftiş, istihdam.
-
İnşallah tez zaman da açıklanacak ve güzel haberler alacağız, moralimizi daha da bozmayalım. Ruh sağlığımızı yitirmeyelim. Elimizden geleni yaptık, yapıyoruz zaten..
-
@redcrossbjk bu kardesimin moral bozma niyeti olmadigini dusunuyorum sadece gercekci bir yorum yapmış herkeste gerginlik tavan oldugu icin en ufak seyden nem kapiyoruz.bnce hakli konusmus hayatimiza odaklanmamiz lazim yoksa ha yarın aciklanir diye diye hergün uzuntumuze üzüntü katiyoruz.birlik olmaliyiz.saygilar herkese.
-
@jokerface Kardeşim zaten kimsenin kalbini umudunu kırma niyetim yok olamaz. Neden kimseyi kırmak isteyim onun da kalbi var umudu var. Aylardır ha açıklandı ha açıklanacak diye bekliyoruz. 30 küsür yaşıma gelmişim ne özelde ne de başka yerde iş bulamıyorum. iş kura girmiş temizlik işlerine falan bakıyorum. Buna rağmen kırdığım üzdüğüm varsa özür dilerim. Kimseye saygısızlık etmek istemem
-
Kimse olumsuz falan konuşmuyor ya reel gerçek neyse ona göre psikolojisi şekillenmiş. Herkes dertli ve içini döküyor. Bundan olumsuz etkilenmek yerine sabırlı olup birbirimize destek olmakta fayda var.
-
@Fernando-Reges kesinlikle haklısın. Arkadaşımız sürekli bakanlığın veya başkanlığın bizi oyaladığını belirterek ve haklı olarak duyumların sonuca varmaması nedeniyle umudunu yitirmiş. Aslında hepimizin umudu diplerde ama gerek Aslan kardeşimiz gerekse diğer arkadaşların çabası bizi diri tuttu.
Allah hepimize sabır versin. KpssA grubunun en zor imtihanıyla karşı karşıyayız maalesef -
Az kaldı dostlar az daha sabır .Rabbim en çok hakedene ve en çok ihtiyacı olana nasip etsin.
-
@kaymakam hocam sence yılbaşına kadar açıklanır mı?