2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bakan danışmanından cvp geldi mi arkadaşlar
-
Ben bi dönüş alamadım
-
Ben biraz önce telefonda aradım da bakanlığı yanıt almayı geçtim böyle kötü bir muamele görmedim çok üzücü bir durum
-
@Caykovski ne yaptilar
-
@heycorc404 Bende bir dönüş alamadım. Bir vekil danışmanı aracılığı ile sordurdum aldığım dönüş ise ''Açıklanma tarihini bizimle paylaşmıyorlar maalesef'' oldu
-
@johnstuartmill kendilerini ilgilendirmediği bunu burdan soramayacağım kurumu aramam gerektiğini sert bir ses tonuyla ifade etti bana sağolsun
-
Sn Bakan engelli alımları ile ilgili de açıklama yaptı. Aralık sonu onlarda ama biz yok
-
@Caykovski bakanlığı her aradığımda ben de ufak bir sinir krizi oluyor hocam. Sesi kaf dağının tepesinden geliyor ama hiç bir şey de anlatmak istemiyor gibi bıkkın usanmış bir halde
-
Liste kuruma gelmiş olabilir arkadaşlar
-
Bakanlik sadece bize karsi mi duyarsiz yoksa bana mi oyle geliyor her konu ile ilgili calismalar ve aciklamalar yapiliyor personel alimi yapiliyor vs. soz konusu mulakat sonucuna gelince yüz cevriliyor bahsi bile geçmiyor anlamis degilim.
-
@Mngüll Hocam temenni mi tahmin mi yoksa duyum mu dediğiniz
-
-
@Caykovski kurumu araman gerektiği yönünde bilgi vermişse kurumda liste zaten az kaldıgı yönünde söylenio
-
@Mngüll vay be mükemmel çıkarım
-
@modigliani-0 aynen benim de edindiğim bilgiyle örtüşüo o yüzden böyle bi çıkarıma vardım
-
@Mngüll aldığınız bilgi "listenin kurumda olduğu" mu hocam.
-
@Hayati evet hocam
-
@Hayati emin değilim yine de umut vermiş olmuym ben de arkadaştan duydum kurumdan biri öyle söyledi
-
@Mngüll duyum olarak alıyorum hocam zaten bu süreçte kesin gözüyle göremiyoruz maalesef. Ama aslı varsa bugün veya en kötü ihtimalle bu hafta açıklanması lazım. Çünkü defalarca kuruma gelirse liste hemen açıklanır dediler
-
@Mngüll arkadaş yazmış ya mükemmel çıkarım diye o yüzden yazdm kurumu arayın demişler zaten kurumda oldugunu düşünüyorum bilgiler örtüştü