2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk aynen öyle
-
Yani gittikçe zaman uzuyor, bunun için 2 kısı calıssa bile 2 gunde biter aslnda
-
@newworldorder aynen arkadaşlar sonuçların açıklandığı yer e devlettekı uygulama girmeyelim onlari yavaslatiyor olabilir
-
@sgkdntyrd olm wifiden çıkın internet yavaşlıyor
-
İş müfettiş ve istihdamdakiler gerçekten peygamber sabrı olan insanlarsa demek. Şuan mülakata girmememe rağmen ben bile heyecanlandım. Aklıma direk o grup geldi insanlar 2 yıldır bekliyor yazık.
-
Hayat bu pencereyse, sen bu binasın SGK.
-
pencereden güzel günleri bekleyen bir iskelet atayım dedim ama yüklemedi
-
kurumu arıyan varmı
-
Az once twitterda biri paylaşmış kuruma ulaştım fakat bize gelen bisey yok demişler
-
-
@olursaolur Sarmala girdik yine nasıl onlara gelen bir şey yokmuş dünden beri neyin kafasını yaşıyoruz o zaman biz
-
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz @denetcii @beklemeci olumlu olumsuz bi gelişme var mu üstadlar
-
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz Üstadlar konuyla ilgili bir haber verin
-
@olursaolur Nasıl ya
-
Büyük ihtimalle başlarını boşaltmak için başlarından savmışlar. Çok arayınca bu durumun olması normal. Sürekli arıyosunuz arkadaşlar ama üstten izin olmadıkça memur telefonda açıklanacak bizde vs. diyemez birinci elden tanıyan sormadıkça.
-
@olursaolur eğer ki böyle birşey doğru çıkar da gerçekleşirse tamamen feto taktiğine dayalı büyük bir spekülasyon olur. Amaç ellerinden geldiğince vatandaşın devlete olan güvenini sarsmak, kaos ortamı yaratmak ....
-
@bornova35 az once tekrar baktim o arkadaş twit i silmiş..Arkadaşlar sanciliyiz zaten dalga geçmeyi bırakın
-
Benim anlamadığım “bizi sürekli aramayın, işimizi yapalım” demeleri. Sonuçta orda sisteme giren kişi mi telefonları açıyor, nasıl bir bilinmezlik bu böyle
-
Çok saçma 2 gündür bir sisteme giremediler mi. Bütün ümidimi kaybetmek üzereyim bu da mi gol degil
-
@heycorc404 sabahki durumu söyledim zaten hocam, şimdi kurum içi yazışmaya baktım dün görüştüğüm "evet çalışıyoruz" diyen arkadaş meşgul görünüyor cevap vermedi yazdıgım da ben umutluyum listeler için de böyle sordum sordum, çalışıyoruz dendikten kısa bir süre sonra açıklanmıştı