2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@modigliani-0 hocam umudunuz olmasa foruma girmezsiniz
-
Bakan hanim , 2019 kamu personeli danışma kurulunda konuşma yapıyor yarın engelli ataması yapılacakmış keşke bizi soran birileri olsa
-
@sgkdntyrd medya gücümüz olsa soran birisi çıkabilirdi ama medyada kimse bizleri duymadığı için o soru gündeme gelmez ama keşke gelmiş olsa
-
@mrnobody kardeşim askerliği birlikte yapmış olduğun kanalın editörü ile tekrar görüşebilme imkanın oldu mu acaba?
-
@mrnobody kardeşimizin askerde tanışdığı medyadan bir isim vardı
-
@redcrossbjk Bu İİBF derneği mi kurulmuştu neydi hocam, kitap dağıtmaktan başka bi misyon edinmedi mi hala Yoksa yine mi kandırıldık?
-
@Godot o konuda hiçbir bilgim yok valla kardeşim
-
Gorunen o ki bugunu de pas gectik
-
Gvs , plan ve bütçe komisyonunda kabul edilmiş genel kurula sunulacak , bilmiyorum bizim açıklama sürecini etkiler mi
-
Ama ihtimal vermiyorum Gvs nin beklenilmesine zaten şu gün açıklansa sonuçlar , 2 ayı filan bulur şehir tercihi - sonuçları filan bundan sonra gvs için çağırıyorlar diye biliyorum
-
@furkennnnnnn tahminimiz 31 aralık. yılsonunda bu işi bitirler diye ümit ediyoruz.
-
@newworldorder demek ki 31 aralikta aciklanmayacak
-
@furkennnnnnn çok büyük çıkarım bravo şaşırtmadı
-
-
@albertcamus çok iyi
-
Arkadaşlar geçen gün pareto ne demek istedi anlayan varmı bu yıl için umutlanmayın gibi bir anlam mı çıkıyor ?
-
@newworldorder benle ugrasma
-
-
Sevgili arkadaşlar, Bakan hanımın twitlerinin altına bizim de twit atmamız faydalı olabilir. Olmaz ise de en azından çabalamış oluruz. Sessizce beklemekten daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
@newworldorder Bir de bu tabi ki