2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Shane-larkin adamlarının işi gücü yok burayımı takip edecek hem 1600 kişi girdi mülakata burda yazan sayısı 10 15 ölçü değil bence
-
@Obiwankenobi neden olmasın olabilir şurda yazılanları okumak en fazla 5 dk
-
Lütfen ifadelerimize dikkat edelim dostlar.
-
@Shane-larkin dostum, son bir yerden onay kalmış diye söylemiştin. Tekrar kaynağına sorma şansın var mı? Ne durumdayız.
-
Sabredin arkdslar yüzdük yüzdük kuyruguna geldik. Ben de sizler gibi 5 aydır bekliyorum.
Forumdaki bilgilere dayanarak kurum arandıgından kurum forumda ne yazılıyor diye takibe aldığını düşünüyorum.Haberdar değilse bile artık haberdar forumun varlığından. Ve takip ettiklerinden de şüphem yok.
O yüzden lütfen saldırgan tutumlardan vazgeçersek hepimizin iyiliğine olur. -
Arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz böyle hayretle okuyorum .. Bu olanlara vs yeten enerjinizi daha usturuplu şekilde kurumlara iletmiyorsunuz. Ben elimden geldikçe her gün twitterda yazıyorum bakana yardımcısına diğer hesapları tt yapıyorum bazen kurumu arıyorum . Bazen çalışan arkadaşlara sorduruyorum. Genel geçer şeyler ne inanırım ne de onsuz kalabilirim. Dua eder yoluma bakarım .
Bakın burda en etkili araç twitter. Öğretmenler , mühendisler , doktorlar gerçekten iyi organize oluyorlar ve istediklerini gerçekten elde ediyorlar . Bakan hariç çoğunun hesabı kişisel. Her yazılan görülüyor. Her şeyin herkes farkında . Lütfen sizde bu kendinizde gördüğünüz enerjiyi bu ortamda dile getirin ki artık onlarda bunun vicdanına varabilsinler . Sayıca az arkadaşımız ciddi uğraşıyor görünen o ki burada sizler Sürekli birbiriyle laf dalaşına girme ilkokul 123 kaçtı ben hatırlamıyorum bile .
Lütfen kendinize gelin. Hadi bir orta saatte yeni bir tag ile etkileşim yaratalım. 1-2 duyum da burayı sayfalarca yazacak vakti bulabiliyorsanız sizi başka yerlerede bekleriz. Size inanıyoruz .
-
@Godot, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar siz hiç herhangi bir yerde telefonda evet bugün açıklıyoruz dediklerini duydunuz mu?
Şu hareket biçimi dernek başkanını da Burcu hanımı da, haber vermiş diğer arkadaşları da ciddi şekilde zora soktu. Muhtemeldir ki gelecek alımda hiçbir şekilde duyum alınamayacaktır SGK'dan. Malesef buna sebep olan da telefon konusundaki ısrardır. Ayarsız eleştiriler, makamlara hakarete varan tepkiler de cabası. Forumu da göz önüne attınız, kimse artık buraya kendisini riske ederek duyum falan yazmaz. Kurumun hatta bizzat üst yönetimin tepkisini çekti duyumlar. Bu yüzden buna katkısı olan herkese teşekürler
Sen kurumdansin heralde bu uslupla konustuguna göre. Kurumun bu adaylara cektirdigi eziyete ne diyeceksin peki? Sütten cikmis ak kaşik mi onlar
-
@enso boş yapma memuru zan altında bıraktınız ben olsam si 5 ay daha bekletirdim
-
@Shane-larkin benim demek istediğim buraya yazan 10 15 kişi için insanları mağdur etmezler değerlendirmezler. Hem herkes ne yazdığına tabi dikkat edecek nerede olduğu önemli değil
-
Sakin arkadalar sukünet rica ediyorum hepinizden lütfen elimizde neler var neleri kaybederiz düsünerek hareket edelim gayet nezih bi foruma sahibiz oldugumuz gibi yansitalim kendimizi.İyi forumlar.
-
Arkadaşlar neyi iyi konuşacaz iyi konuşulacak bir şey mi var ? Aman konuşmayalım aman duymasınlar diye sustuğumuz için bu halde değil miyiz ? Aylardan beri bizle dalga geçmiyorlar mi . 30 gün yönetmelik verip uymayan dalga gecer gibi ısrarla Eylül ayı diyen bakanlık ve kurum değil mi ? . Başkan bizi düşünüyormuş maden düşünüyordu neden bir açıklama dahi yapmadı? . 1600 kişini insan yerine koymadılar şimdi çıkıp okuyorlar usturuplu konuşun diyorsunuz . Okuyorsanız bilin bu dünyanın öteki tarafıda var sürün sefanızı oyuncak gibi oynayın . Benim size hakkım haram olsun sizi Allah’a havale ediyorum . Bizim nasıl anne babamız çaresizce öyle evlatlarının bu mutsuz hallerini görüyorsa kimin bunda sebebi varsa aynısını sizde görün . Aynı çaresizliği sizde yaşayın fazlası değil aynısını . Hesabımı silebilirsiniz . Okuyorlar diye bunca çektiğimiz sıkıntıyı unutup yalakalık yapacak halim yok . Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin . Keyfi uygulama yapan hak yiyen görmezden gelen kim varsa aynısını yaşaması dileğiyle . İyi günler
-
@FranciscoNittin kesinlikle katılıyorum
-
Yazmayayım, tartışmaya girmeyeyim dedim, dayanamadım. Ben ve benim gibi bekleyen 1600 kişi her şeyden önce bu ülkenin birer vatandaşıyız. Her alımı eline yüzüne bulaştıran liyakat mı mülakat mı ! yaptıklarıyla şeffaflıktan, hakkaniyetten olabildiğince uzak güzel memleketimin SAYIN idarecileri, normlar hiyerarşisinde kendine yer edinmiş "YÖNETMELİK" hükmünü uykulamayıp, hesap verebilirlikten uzak, hukuk, mevzuat tanımaz, yaptım oldumcu bir zihniyete sahipken, twiterda orda burda "SAYIN" diye hitap edilmedi diye sonuçları mı açıklamıyor ? Tavır mı yapıyor yani! Bir vatandaş hakkını almak için birilerine yalvarmalı mı? Eğilip bükülmeli mi. Bu mu yani yapmamız gerekenler. Sonuçların açıklaması için Twittera oraya buraya yazıp durmalı mıyız ? Bu devlet ciddiyetine yakışmaz.
Bu da geçer Ya Hú!.. -
Arkadaşlar bence külliyeye mektup yazmalıyız.
Hak ihlalleri art arda geliyor. -
Bu bakanlıktaki alım süreçlerini dile getirmeliyiz.
Kurum sınavından mülakata
Açıklanmasından işe başlamasına kadar herşey sıkıntı. Bu bakanlıkta işler yolunda gitmiyor -
Kurum da başkan da bakan da şu süreçte haksız. Bu süreçlerin uzamasının sebebi de yeterince ses çıkarılmaması. Ben mülakat beklemiyorum lakin bu rahatsız edici duruma sessiz kalamıyorum. Değerli arkadaşlar hakkınızı arayın. 1600 kişiden mülakatı geçemeyenler yine bu sürece dahil olacaklar. Eğer şimdi ses çıkarılmazsa aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarız. 2 yıldır mülakat sonucunu açıklamayan, sebep de sunmayan kurumdan bahsediyoruz.
-
Ankarada bir buluşma ayarlayıp elden mektup verelim arkadaşlar bu kronik sorunu çözmek gerek
Hadi yapalım -
Yeni bir trend son gunlerde olusmus baslikta. Aman bisey demeyin aman aramayin aman sesinizi cikartmayin kurumdan forumu okuyorlar sesinizi cikartmayin cicek olun. Arkadas birincisi devlet ciddiyeti diye birsey vardir. Sgk da bu devletin bir kurumu. Ordakiler isi gucu birakip forumun ahvaline goremi isleri yurutuyorlar. Ben buna pek ihtimal vermiyorum. 5 aydir aciklanmayan bir sonuc var. Dunyanin neresinde olursa olsun boyle bir surec hergecen gun tepki olusturur bundan daha dogal ne olabilir. Birde ariyoruz gorevliler yeter aramayin diyor muhabbeti var. O gorevlinin gorevi zaten santralde telefona bakmak maasini vergileri ile odeyen vatandasa bilgi vermek mecburiyetinde. Orasi ozel bir muessese degil. Vatandas arar gorevli bilgi verir. Madem bu durumdan sikinti cekiyorlar o halde kurum resmi internet sitesinden surec ile alakali bir bilgilendirme duyurusu yayimlamasi gerekir. Vatandasin bilgi alma hakki var. Yasatilan surec normal degil. Ayni sey bironceki promosyondad oldu simdide oldu ve bundan sonraki alimlardada olacak belliki. Kurumun bu politikasini degistirmesi gerekiyor. Hakaret kotu soz olmadigi muddetce saygi cercevesinde herkes hakkini sonuna kadar aramakta hurdur ve bu da gayet mesrudur. Artik sonuclar aciklansin insnalar yeni ya umutla girsin anasini babasini sevdigini mutlu etsin.
-
@sınavuzmanyrd hocam nasıl olacağını detaylı anlatır mısınız? Çekinecek bir şey olmadığını görmeli arkadaşlarımız.
-
@paretowilffredo bey, siz de birşey deyin örneğin bir gelişme yok gibisinden. Herkes bence çok yoruldu. İnşallah tam tersi olur açıklanır da insanlar rahatlar.