2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@bcbc3434 Sgkintra uygulamaya dışardan erişilmiyor maalesef
-
@Aslan-Reyiz reyiz senin duyumun nedir ? Fake mi yedik yine bi açıklama yazın lütfen
-
@brumberg hocam belli ki herkes diğer sınavla karıştırmış durumu maalesef
-
Arkadaşlar uygulama linkini göremezsiniz, kurum içi portal orası. Personele özel. Denetmenlerin wp gruplarında bile 10. Promosyonla yeterlik birlikte ya da peşpeşe açıklanacak bilgisi geçti kaç kez. O nedenle haberden çok bu haberin neden gerçekleşmediğini sorgulamak lazim diye düşunüyorum. Çok garip gerçekten.
-
@bcbc3434 hayır arkadaşlar öyle değil karıştırma yok biraz daha bekleyelim belli olur ne olacağı
-
Aslında kurumu aramak lazım. Yani bırakın işimizi yapalim diyorlar da bilgi alacak kimse yok 3 5 kişi daha arayıp bilgi alınması daha doğru olur.
-
@bcbc3434 kardeşim öyleyse de öyle yazsınlar küfür edecek halimiz yok bu kadar uğraşan didinen insanlara bu yüzden. Ama dün memurun kaça kadar orda olduğunu yazıp bu gün bir şey demeyip kendi kafamızdan teori ürettirmek daha can sıkıcı, çünkü hala ümit besliyoruz.
-
Sonuç beklemiyorum. Arada giriyor, okuyorum.
Ne çektiniz be kardeşim şu duyumlardan, ihtimallerden diyorum. İdare personel alacak, ilanı vermiş mülakatı yapmış. Ortada ne yönetmelik bırakmış ne başka bir şey. Sonucu açıklamıyor.
Çok enteresan işler. Böyle olmaz. Bu iş böyle gitmez. Hayır her yere sirayet etti bu durum. İnsanların çeşit çeşit hayatları var. İmkanları imkansizliklari var. Önüne bakması gereken durumlari var. Bu resmen keyfiyetçilik. Güvenlik soruşturması koyalım adını, he o yok mu? O zaman bir şeyler buluruz. Yaziktir, günahtır. -
Bu arkadaş kurumda çalışıyor tweet atmış dün herhalde yalan yanlış bir bilgi vermez diye düşünüyorum https://twitter.com/shnmsk/status/1204442882297470976?s=19
-
Karışma olamaz ya dernek başkanı , İstanbul dernek şube başkanı , kadim başkanı , pareto üstadın kaynakları hep bu haftaya işaret etti bunların hepsi , sınavları karıstiramaz diye düşünüyorum
-
@albertcamus bunun bilgisini nerden aldınız hocam. Merakimdan soruyorum. Öncesinde belirttiyseniz gözümden kaçtıysa affola.
-
@clearman Denetmen arkadaslarimizdan hocam. Kendi mulakatlarini sorustururken kac defa bu bilgiyi de dile getidiler. Daha once dile getirmedim duyum benim isim degil. Ama ilgili ustatlarla da paylastim duyduklarimi
-
@prometheus-0 hocam siz kurumiçi yeterlilik sonucu mu bekliyorsun? bize biraz daha açıklama yapar mısınız? @albertcamus arkadaşımız da yeterlilik ile beraber açıklanacak gibi bilgi veriyor ama lütfen bizleri biraz aydınlatın hocam
-
@redcrossbjk hayır bende sizinle aynı sınavı bekliyorum
-
Sınav hizmetlerini aradım anlayışlı bir görevli gayet nazik bir üslupla burada yazılanların doğru olmadığını,psikolojimizle oynandığını ve onlara gelmesi durumunda 2 saat içinde açıklanacağını söyledi. Dün ben aradım aramayın vs diyenlere kalplerindekilere göre hakkımı helal etmiyorum. Konuştuğum görevli forumu dahi 2 3 gündür takip ettiğini kurumda calisiyorum diyenlerin yalan söylediğini ifade etti.
-
@albertcamus eyvallah hocam bilgi için. Yine 6 ya kadar bekleyelim. O zaman şunu düşünürüz pes peşe açıklanacak durumunu bu hafta için de söylemiş olabilirler. Ama bugün için 6 ya kadar bekleyelim olmazsa bu haftadan sonrasına allah kerim.
-
@brumberg forumdaki nickinden o kişinin kurumda olup olmadığını nasıl anlamış acaba? Arandığında neden “hazırlıyoruz” cevabı verilmiş?
Bunu diyene saygısızlık anlamında demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kafamda deli sorular -
@brumberg yani liste filan gitmemis, mesaiye kalinmamis. yazilanlar dogru degilmis. iyi, gecmis olsun.
-
@brumberg Hocam yanlış anlamayın ama,
Dernek Başkanı
Eski Istanbul Şube Başkanı
Arkadaşların twitterdan buraya aktardıkları denetmen arkadaş
Bunların hepsi bu hafta dedi. Bu kişiler de mi yalan söylüyormuş?
Ya memur arkadaş sizi kandırıyor geçiştirmek için sizi, ya da böyle bir konuşma hiç olmadı ve siz bizi kandırıyorsunuz sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Sürekli hedef gösteriyorsunuz. -
@Godot katılıyorum