2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
SGK'nın tek faydalı olduğu açıklama Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesinde Yapılan Düzenlemeler Hakkında Duyuru oluyor ya bedeli ödenemeyen gençliklerin listesinde yapılan düzenlemeler ne zaman açıklanacak. 30 gün dediniz inandık bakanlık eylül dedi inandık eli kulağında dediğiniz 5 ay geçti. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Sabah kurumla mesaiye başladım bilgisayarın başında bekliyorum. Yazıktır Ya Hu
-
Sakin olalım, kırıcı olmayalım dostlar.Çalışmalar devam ediyor. @paretowilfredo @albertcamus üstadlar sürecin işleyişini aşama aşama yazdılar.Sgk malum işler yavaş işliyor.Sadece bekleyelim, biraz daha sabredelim.Herkes bir şey söylüyor.Liste geldi gitti tartışmalarına girmeyelim.Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inş.
-
Paretoya güvenin biraz arkadaşlar ne zaman yanıldığını gördünüz belki iki gün gecikir ama verdiği haberler genelde çıkar.
-
@modigliani-0 insanların bekleyip beklememesine sen mi karar veriyorsun? Ben burda temennimi dile getirdim. Sinir stresinden catacak adam arıyorsan başka kapıya.
-
@Aslan-Reyiz reyiz tamam da memurlar herhangi bir çalışma yok diyolar onu ne yapıcaz?
-
İl göç süreci bizden daha önce tamamlanırsa şaşırmam
-
dünyada bu kadar zorlayan bu kadar süre açıklanmayan sınav yoktur.
-
Sonuc beklemiyorum ama ne cektiniz be arkadas
-
Pareto ya da aslan reyiz sagolsunlar duyum getirdiler.ve ciddiye yakın duyum olmasa getirmezlerdi. Fakat yine diyorum.liste falan olayı donuyo ki gene ifadeler degismeye başladı. Burayı aramayin calisoyoruz diye yazan da ordaki bi memur olabilir nihayetinde burası sanal bi platform kim Neci bilmiyoruz değil mi?bence yarın hep bi koldan arayalım. Eğer ki ifadeler esneklesiyorsa bilin ki yine yalan oldu.
-
Bugün de açıklanmayacak gibi duruyor, yarın inşAllah yüzümüz gülecek, Rabbim herkesin hakkında hayıırlısını nasip etsin, Yarın bu iş bitecek!
-
Bu grup tam bir dram yaşıyor vallahi. Açıklanıyor açıklandı yarim saate aciklanacak. Yarın açıklanacak haftaya aciklanacak. Yeter da. Allah kolaylık versin
1600 kişi sonucu bekliyor. 5000 kişi sizi izliyor suanda -
Sanki bir ''Olacak O Kadar'' skecinin içindeyim..
-
Yarına Allah Kerim! Herkese hayırlı akşamlar..
-
@brumberg ya bu kurum calisanlarini anlamak mümkün değil tüm işini halletti de foruma mi dalmış !
-
Demeyim demeyim diye diyorumda artık foruma sadece ilan takip etmek için giriyorum dün açıklanacak diyenler şimdi çok farklı şeyler diyor pareto hocamda yanlış anlamasında yazdığınız çoğu şey zaten olabilirde olmayabilirde oluyor zaten başka ihtimal yok hocam dguyda evet cidden bildiniz bende takip ediyordum ama maalesef en azından şahsımın güveni çok kırıldı hem kaymakamlık duyumlarında şimdide SGK aynı şekilde artık bu platforma güvenim çok düştü maalesef
-
Sgk bizde ne genclik ne saglik ne umut ne sabir ne yasam hevesi biraktin bari hepimizi alsaniz 1200 kisi onune bakacak sonucta nedir bu kadar muallakta olan artik aklim almiyor
-
@sui-generus Hocam kaymakamlık ne alaka konuyla Amirim sıradan bir üye, söylemleri kendisini bağlar. Eleştirdiğiniz pareto sgk ile alakalı artık net duyum verilemeyeceğini buna yanaşmayacağını defalarca söyledi. Ama haftalar sonra ilk kez sessizliğini bozdu, haberler ciddi olmasa sesini çıkarmazdı emin olun. Ne duyduysa biz de duyduk. Herkes böyle söyler ve beklerken 5 günlük üyenin gazına gelmeyin böyle
-
Foruma baktığınıza göre sayın memurlar biliyosunuz ki bu sonuçlar ile ilgili bir şeyler yapıyorsunuz biliyorsunuz ki bir hareketlilik var
-
@brumberg hocam kurumda çalışıp bilgi paylaşan biri olarak şunu diyebilirim ki birinin burda yalan söylemesi için Allah korkusu falan olmaması lazım artık. Dün kurum içi yazışmadan sınav şubede birine sordum çalışıyoruz inşallah bugün en geç yarın açıklanır dedi bu sabah gittim ve şef artık sormayın ne olur dünden beri soruluyor bişi diyemem ben zaten sinirliyim arayıp mesaiye kalın vs dediler dedi kovaladı kibarca mesaiye kaldıklarını sanmıyorum öyle bir şey duymadım. Ama adama çıkarken nasıl kedi gibi baktıysam en son açıklanacak yakında dedi ve çıktım.
-
@sui-generus tüm samimi duyumcu arkadaşlar pareto dahil burada yüzde yüz açıklancak diye bir şey demedi hep bir açık kapı bırakıyoruz yeri geliyor espri yapıyoeuz stres dağılsın diye. Hepimiz inş bu iş biter bitecek az kaldı sabır diyoruz.Nihayetinde liste elimizde değil biz açıklamıyoruz ,kurumların başında bizler yokuz, bizlere en güvenilir kanallardan ne aktarıldıysa onu paylaşıyoruz ama tutunca fav tutmayınca göm bu doğru değil.Üstad dahil herkes elinden geleni yapıyor.