11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lion Hocam ya bir açıklama neden yapılmıyor geleceğine inanıp sayının 200 bekleniyor olmasıda çok kötü etkiliyor.
-
KayıtdışınaKarşı BinSgkDenYrd
Tag bu arkadaşlar 7 de başlıyor etkinlik. Yüksek katılım gösterelim. -
katılımmm ????
-
Bugun sayın bakan kurum icin uzmanlıgı getiren ve en büyük savunucusu olan büro memur sen başkanı Yusuf Yazganı ağırlamış. Tweete bakılacak olursa sgk da gitti gidiyor bence kurumiçine . Alla korusun tabi.
-
Ne kaldı denemediğimiz.10.promosyon başlığında duyum kaynıyormuş.Burası çok sessiz gelmeme durumu var mı?
-
Genel görüş KPSS öncesi geleceği yönünde ama ben de merak etmiyor değilim,2019 puanlarını yakma ihtimalleri var mı acaba? 2018 KPSS’de bizi yaktıkları gibi.
-
sanmam gelir bence ilan ama (50 gibi) az sayıyla diye tahmin ediyorumm
-
@gmzankr066 zikredilen sayıda gelirse zaten puanlar yine yanacak hocam 90'dan aşağı düşmeyecek ki. Başvuran kişiler de çoğunlukla bilin bakalım kimlerden;
guy
il göç -
@busegundogdu aynen öyle bari onlara yasaklansa başvuru yapmaları. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Yatıyorum kalkıyorum hala bu 50 kişinin amacı nedir anlamıyorum. Hani yeni bir alım yapılmış olsa neyse. Şaka gibi her şey.
-
@liiv09 sgknın alımları sonuçlandırması 1 yılı buluyor.Ya hiç ilan gelmez ya da en az 350 gelir.
-
@liiv09 telefondaki kişiden çıktı bu 50 sayısı.Açıklaması bana tutarsız geldi.A grubu kadrolar için izne tabi diyor ama bu izin için sgkya kaç sayı verilmiş bilmiyor.En sonki alımda izne bağlıydı.350 kişi geldi ve tek yıldı 2019.Bilmiyorduk sgkya kaç ayrıldı.Yani ilan gelirse 50 gelmez.Ancak 2 yıl için 350 de az.Yani A grubu alımları hiç belli olmuyor.Bakıniz mali hizmetler uzman yardımcılığı
-
@busegundogdu 90 da yetmeyebilir hocam
-
Dün etkinlik yaptık.10.promosyonda herkes tahmin ediyormuş o gece geleceğini hatta puan türüne p47 eklenecegini çoğunluk biliyormuş.@paretowilfredo da sessiz bu dönem.
-
Ne tahmin ne duyum kaldı 11.promosyona dair , etkinlikler işe yarar inşallah
-
@iktisatçı87 inşallah işe yarar dediğiniz gibi hocam ama şu an sayıda bir değişiklik yok sanırım
-
@liiv09 hangi sayıda ? 50 mi ?
-
@liiv09 Hocam sayıya çok takılmışsiniz.Peki ilan kesin gelecek hangi duruma göre kesin diyorsunuz?
-
0312 207 80 91 SGK personel daire başkanlığı. Arkadaşlar bu numarayı arayalım. Az önce aradım ben açıyorlar ikinci çalmaya. Gorevliyle konuştum herhangi bir bilgi mevcut değil vs dedi. Yani birşeyler söylemesini beklemesekte en azından sesimizi duyuralım arayıp bir farkindalik olsun.
Dün bu iletiyi paylaşmıştım. Bugün bir arkadaşımız daha aramış. Personel daire başkanı sekreteri olduğunu söyleyen hanımefendi ile arasında geçen konuşmada. Sekreter hanım maaş ödemelerinin devlete yük olduğunu, başkan beye ulaşmanın mümkün olmadığını vs tarzında açıklama yapmış. Yorumsuz aktarıyorum.
-
@zenginmemur burda amaç bir kişi fazlasının ekmeğine kavuşmasıysa hepimiz takmalıyız bence hepimiz aynı amacım mücadelesindeyiz diye düşünüyorum arayınız sınav servisini bende ordan aldığım bilgiyi ulaştırıyorum sizlere.
-
@liiv09 Hocam o telefona bakan görevli net sayı vermedi bazı arkadaşlara vermiş.Daha geçen cuma günü aradım.Ve inan olayi alımları tam bilmiyor.Gelir uzmanlığı dedi artık eskisi gibi 1000 2000 alıma çıkmaz dedi düşün artık.Yani izne bağlı olduğunu söyledi artık alımların yüksek sayı beklemeyin dedi.Ilanı sordum gelecek mi dedim belli degil dedi.Simdi niye burdan herkes 50 sayısına odaklanıyor anlamıyorum.İlan geleceğide açıklamaya göre belirsiz.Sgk denetmenlik 50 alım yapmaz mufettislik olabilir 50 sayısı.