11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
bağlantı metni
Arkadaşlarım burda sgk için yazılana bakın -
@gmzankr066 sorun ne hocam, neresine takıldınız
-
@sedatinho sayıya sanırım, 300-400 olarak öngörmüş pareto üstad
-
@Fischer sayın hocam bu bilinen birşey hep öyle geliyor. hele şu dönemde gayet normal. tabiki çok çok düşük ama durum bu
-
Pareto ustadin kulagina 600 sayisi da gelmis zaten yazisinda belirtmis ancak biraz daha emniyetli konusarak 350 400 dedi sayiya
-
silinmiştir
-
@sedatinho Hocam talep edilen sayının yarısına kadar düşürülme mevzunu ben yanlış mı anladım acaba ? Ona üzüldüm ben
-
silinmiştir
-
@gmzankr066 kurumda soylentilermis hocam
-
Dernek başkanı herhangi bir gelişme yok .SGK uzmanı olan biriside SGK denetmenlik yard.bu sene planlamada yok ama gündem çabuk değiştiği için yinede belli olmaz demişti.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Geleneksel resmi gazete nöbetini başlatıyorum:). An itibari ile durum stabil.
-
@LioN hayırdır Hocam 🤭
-
@gmzankr066 bir gelişme olduğundan değil ne olur ne olmaz rutin nöbet yani:)
-
@LioN Hayırlı haberler bekliyoruz senden
-
@LioN umarim guzel haberler verirsiniz hocam
-
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın. Bir duyum bir haber olduğundan değil klasik 00.00' dan sonra resmi gazete ilanlarına bakmak babında söyledim onu. Ayrıca bu nöbeti hepimiz tutacağız. Dün ilk nöbet bendeydi bugün başka birisi yarın başka birisi böyle devam edeceğiz:)
-
Arkadaşlar hiç mi kimsenin bir olumlu duyumu yok? 1.5 sene oldu son ilandan itibaren ilan gelmesi için gayet olası bir zamandayız aslında.
-
@whshw Hocam 2020 için plan yok diyen de 10 gün içinde gelebilir diyen hoca da var.... Kimse bilmiyo gibi.