11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066 Ya hepsi algı peşindeler ben bizatihi duydum çok ciddi açık var 500-600 rakamını..Daha yeni yeterlik sınavı yapıldı denetmenliğrle geçen yardımcıların yeri boşaldı burdan en az 200 kişilik boşalma mevcut zaten..Gerisini suz düşünün acilen ilana çıkılması gerekir çünkü 1,5 yıldır olan gelmiyor..
-
@pareto_wilfredo Hocam 200’e düşürülmesi gibi bir ihtimal mi var ? Sanırım sizin yazınızdı böyle bir şey okudum ama.
-
Kullandığı uslüp çakal tatlısukurnazları olan ve insanlara bilip bilmeden yaftada bulunan iftira atan tatlısu klavye delikanlısı bu kelimeler burada kullanılacak şeyler değil insanların yüzlerine söyle aslında üzerime alınmadım ama buradaki duymak istedikleri olmayınca insanları yaftalamaya çalışanlara cevap vermek gerekir kendi adıma söylemem gerekirse 2019 ya da 2020 kpssye girmedim bile çevremde kpssye en azından iibf den ya da istatistik ten giren de yok ben sadece şunu demek istedim belki şehirden şehre değişiyor bilmiyorum ama 1. derece akrabam denetmen ondan duyduklarım söyledim denetmen fazlası bile var diyor burada üstüne basarak söylüyorum şehirden şehre değişebilir ben duyduğumu söyledim iyilik yapmak istedim sizle paylaştım hata ettim ayrıca nasıl bir mantık var sizde çözemedim algı yaparak insanlar tatlısu kurnazkığı yapıp ilan gelmesini engelleyebiliyorsa sen de tatlısu sihirbazlığı yap algı yap 2 saat sonra ilan gelsin bu nasıl bir bağlantı kurma bu nasıl bir mantık hatası inanılır gibi değil sizin gibiler yüzünden duyum alan insanlar bile bir şey paylaşmak istemiyor buralarda kendiniz çalın kendiniz oynayın o zaman hadi eyvallah
-
Arkadaşlar olası 600 kişilik alımda kaç puana kadar düşer ?
-
@snowpatrol 2019 ve 2020 kpss sınavına girmediysen bu platformda ne diye Troll'lük peşindesin ve niye manipüle ediyorsun süreci..Arkadaşlar görüyorsunuz kimlerin ayak oyunlarıyla mücadele ediyoruz ama Allah bu oyunları yıkacak güçtedir. La Galiba İllallah
-
@snowpatrol Benim de denetmen arkadaşım çok ve hatta Müdürleri bile tanıyorum..Onlardan gelen bilgi çok ciddi açık olduğu yönünde algını git başka yerde yap hadi evladım..
-
@city-of-justice biraz daha kibar olun sakin davranın bu şekilde mi twet atacaksın. @snowpatrol 35 yaş şartına takılan bir arkadaşımız ne dese hakkı. Şu ilanı da tatlı dille getirsek çok mu ?
-
@city-of-justice inşallah öyledir yaaaa 200’ü duyunca çok üzüldüm şakası bile kötü
-
@city-of-justice o evladım diyen dilini senin....
-
@city-of-justice hocam bu alimdan herkesin haberi var bire bir herkese mektup etkinligi yatik surecten herkesin haberi var yapacagimiz guclu bir tag acmak
-
@malik Kim ilgileniyorsa ciddi destek verelim bir an evvel açalım tag ve etkinlik yapalım..
-
@necipuysalll biliyorum , son sgk alımlarında duyumları hep çıktın
-
@snowpatrol @city-of-justice tartışmaya özelden devam edin lütfen
-
@kartalyürekli peki Murat hocanın bi paylaşımı oldu mu Hocam?
-
@genclerbirlikli yok hocam burada konu kapandı benim için de arkadaş yazmış ben müdürleri tanıyorum ben de genel müdürleri tanıyorum ve denetmen akrabalar var duyduklarımı paylaşıyorum burada ki arkadaşları anladığım için bilgi bekliyorlar ama olumsuz bir şeyler söyleyince kötüsün tam tersi paylaşırsan iyisin mesela bu ilanla alakalı bir şeyler soracaktım soruşturacaktım ama adamlar linç etmeye hazır bir de şu var MANUPLE EDİYORMUŞUZ GEÇ GELMESİ YAZARAK SAĞLANABİLİYORSA BURADA YAZARAK HEMEN GELMESİNİ SAĞLASINLAR
-
@genclerbirlikli ayrıca yetkili iseniz hesabımı kapatır mısınız değilseniz iletirseniz hesabımı kapatırlarsa sevinirim herkese kolay gelsin
-
@gmzankr066 yok malesef belki söylentiler vardır kurumda ama %100 emin olmadan ilan geleceğine paylaşmaz zaten
-
Nerede hareket orada bereket. Başlığın canlanması ufak ufak duyumların gelmesi çok güzel lakin kimse kimseyi kırıp dökmesin. Daha önceki dönemlerden fazlasıyla tecrübe ettik bunu. Saygı çerçevesinde herkes düşüncelerini belirtmekte özgür. Hepimiz bu ilanın güzel bir sayı ile gelmesini temenni ediyoruz. Hedefimiz bir gayemiz bir beklentimiz bir. Ayrı gayrı olmasın derim.
-
10.proyu kazanan biri olarak söylüyorum.Kurumda ciddi sayıda açık var.2018 de hedeflenen sayı 5000lerdeyken şuan ki sayı 3000 civarı.Kurum şuan denetmenlerin atamalarıyla uğraşıyor.Mülakatlar bitti ama atamalar tercihler olmadı daha.Ama şu bir gerçek kurumun her şeyi yavaş ne yazık ki.Bizim mülakatlar bile yönetmeliğe göre 1 ayda açıklanması gerekirken 6 ayda açıklandı.Size tavsiyem ilan gelmiş gibi yavaş yavaş çalışın en azından hazır olursunuz
-
@mrkorkmaz1 Tatlı su kurnazı gibi biz yalan söyleyerek algı yapmıyoruz. Yeterlik sınavını geçen denetmenlerin yeri boşaldı doldurulması şart ve cok ciddi açık olduğunu içerden denetmen yardımcısı teyit etti..Şimdi ilan gelse Ocak ayında mülakat olsa ve atamalar Ramazan ayına kadar yetişir yani Nisan ayına kadar her şey biter. İnşallah böyle çakalların hesabı tutmaz da gerçekten mesleğe yakışan insanlar girer.