11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Yani yok şu geçsin bekleyelim yok bu alımı yapsın diye beklenirse 2021 kpss ile daha çok rakip daha yüksek puanlar gelecek
-
Düşük puanlılar hayal kurmasın diyorsunuz ama aramızdaki en düşük puanlı insan 85 falan almış. Adam 85’le elbette her iyi ihtimali düşünür,niye düşünmesin.Dönüp dönüp aynı şeyi tartışmayalım. Herkes kendince haklı.
-
Değerli arkadaşlar dün annemin bugün sabah ise benim covid19 testleri pozitif çıktığından dolayı foruma pek fazla girmeye fırsatım olmadı. Hatırlayacağınız üzere iki hafta önce bir kardeşimizin almış olduğu duyumu sizlerle paylaşmıştım. Dün yine kendisi ile yaptığımız hasbihalde şuan için yeni bir gelişme olmadığının fakat yine soruşturacağını söyledi. Kardeşimizin niyetinin temiz olduğundan benim şüphem yok. Elinden geldiğince birşeyleri öğrenip benimle eklemeden çıkartmadan olduğu gibi paylaşıyor. Yeni bir haber olur ise sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Ayrıca gördüğüm kadarı ile son birkaç gündür farklı kanallardan da birtakım duyumlar paylaşmış arkadaşlar. Bu güzel birşey. Kulağına birşey gelen iyi niyet ile paylaşmaya devam etsin derim. Gelelim asıl meseleye. Unutmayın ki herşeyin başı sağlık. Lütfen kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin. Şu hastalık döneminde çok çok daha özenli olun. Hele hele aileniz ile birlikte kalıyorsanız ve evinizde yaşlı vs var ise bir kat daha özenli olun. Maske mesafe ve hijyen şartlarına harfiyen uyun. Eğer dışarı gün içinde birsekilde çıkıp geliyorsanız lütfen aileniz ile ortak alanda vakit geçirmeyin. Odalarınıza çekilin. Bu hastalık sinsi bir hastalık. Virüsü kapar kapmaz çıkmıyor meydana. İlk belirtiler ise soğuk algınlığı gibi. Fakat farklardan bir tanesi nezlede burun akıntısı vs olurken bunda burun tıkalı ama akıntı olmuyor. Veyahut özellikle koku kaybınız varsa avuç içlerinde yanma gözlerde aşırı kızarıklık ateş vs gibi durumlar ile siz ve sevdikleriniz karşılaşırsa lütfen panik olmadan gidip bir test yaptıralım diyin. Devlet hastanelerine gitmeye çekiniyorsanız kalabalık annem babam ninem dedem yaşlı şimdi sürtmeyeyim oralara diye özel hastaneleri kullanabilirsiniz. Şehrinizde birkaç özel hastaneyi telefon ile arayıp fiyat alabirsiniz. Değişkenlik gösterebiliyor fiyatlar çünkü. Herkese bol sağlıklı günler diliyorum. Kendinize dikkat ediniz ki gelen ilanda yerinizi alabilirsiniz ve sevdiklerinizede dikkat ediniz ki sürecin sonunda onlarıda sevincinize ortak edebilesiniz.
-
@lion size ve annenize acil şifalar diliyorum geçmiş olsun hocam
-
@lion Hiçbir şey sağlıktan önemli değil. Geçmiş olsun dostum, acil şifalar dilerim.
-
@lion Çok geçmiş olsun Lionn
-
@lion geçmiş olsun
-
@lion çok geçmiş olsun
-
@LioN
Çok çok geçmiş olsun🥺 -
@lion Geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin.
-
@lion çok geçmiş olsun
-
@lion ... Çok geçmiş olsun. Dönüşün muhteşem olacaktır.
-
@lion Çok geçmiş olsun inşallah en kışa sürede sağlığınıza kavuşursunuz
-
@lion çok geçmiş olsun hocam acil şifalar diliyorum
-
@lion çok geçmiş olsun kıymetli dostum.
-
Çok geçmiş olsun hocam.
-
@lion Geçmiş olsun dostum. Gerek siz gerekse aile fertleriniz sağlıklı bir biçimde atlatırsınız umarım bu illeti. Efsane geri dönecek daha En kısa sürede güzel haberlerinizi bekliyoruz dostum.
-
@lion Geçmiş olsun, üzüldük sizi de bu virüsü mağlup edenler hanesine yazmak üzere beklemedeyiz öyleyse, duayla tabi. Lüzum olursa tecrübeyle sabit tavsiyelerimi aktarırım Allah acil şifalar versin.
O vakit geldiğinde neşeli bir şeyler çalar, buluşuruz belki dostum -
@paretowilfredo reis bi duyum yokmu su defterdarlık olsun sgk olsun ydssiz ilanlar ydsmiz yok ezigiz
-
@lion çok geçmiş olsun hocam umarım bir an önce atlatırsınız