11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066 hocam al benden de o kadar inşallah 500-600 gibi bir alim yapilir
-
Bir gece geliyor şaakk 1000 kişi. Çil yavrusu gibi dağılır valla
-
@garipbankacı Hayali bile güzel ya.
-
@garipbankacı
üüf 1.000 denetmen alsalar sigortasız afganistanlı kurye bile çalıştıramazlar.. çok iyi olur çok. -
@kamuadayı memleketimde mimlemeye başladım dükkanları. Bi denetmen olayım hepsini fişleyecem
-
Bu gece de gelmedi..
-
@garipbankacı
fişleyin hocam 4 sene eskişehirde yaşadım onlarca yemek siparişimizde 3-5 defa türk kurye denk gelmiştir afganı mı ararsın özbeki mi.. hint kurye gördü bu gözler -
Sgk uzman yardımcılığı alımı da gelir mi sizce ? Sık yapılan bir alım değil sanki. Duyum, yorum görmüyorum hiç.
-
400 mü gelicek 500 mü bi karar verin
-
Maliye alımları bitmeden gelirse rekorlu şekilde kapatır. Sayıda yine aynı olursa taban Geçen seneki 85 puanıda geçer. Ama maliye alımları açıklanır birçok insan atanırsa puanlar sağlam düşer. Benimde 84 puanım var ne olur bilmiyorum. Bildiğim tek şey son guy'daki gibi yazılıyla sözlü arasını açmamamız gerekiyor. İlk yazdıkları gibi 5 hafta sonraya yapmalılar sözlüyü. Yoksa halimiz duman
-
@jklannister sgk boş geçilmez.
-
@estergon-kalesi Vergi Müfettişi, Hazine uzmanı ve bazı guyların başvuracağını düşünmüyorum.
-
@jklannister sgk ya herzaman herdaim talep olmustur gecmis ilanlari gormus biri olarak yaziyorum dguuylar basvurmustu dguyda merkez kadroydu tum guy ilgoc bankayi demiyorum bile surec oldukca uzun bir surec ne kadar erken gelirse o denli iyi olacak
-
@pisagor kimse emin olamıyo ki SGK maalesef böyle aşırı öngörülemez
-
@botan01 hocam bnmde puan 85 sıralama 500 sizce 400 kişilik ilanda girme şansımız olur mu?🥺
-
@hayat999 Bu ilanı ben de çok bekliyordum ama kurumiçinde ilan gelmesin diye baskı oluyormuş sgk'da çalışan biri dedi. Kendileri istiyormuş uzman olmayı. O yüzden umudumu kestim.
-
@maybe_oneday millette iyi alıştı referansla temizlikçi olim sonra uzman olim vala hak hukuk yok bizim kurumlarda eğer buda olursa
-
@jklannister
açıkçası benim vmy olursa ve guya ankara için gireceğim merkez olursa sgkya ilişmem. -
Tamam SGK’nın hep talibi çoktu ama sınavlar yapılsa bitse yine de az da olsam aşağı çeker. 1 puan kaç kişinin önüne geçiriyo insanı. 100 kişi başvurmaktan vazgeçse büyük kar.
-
@maybe_oneday resmen hakkımızı yiyorlar ya.