11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Biz kitapları bile yırtmamak için özen gösteriyoruz atandıktan sonra birine veririz belki ona fayda olur o da atanır diye.
Adam sırf 90+ almış diye herşeye başvuruyor mülakatına gitmiyor böyle hakka da , karakterede yazıklar olsun Allah yüzünü güldürmesin onların küfür etmiyorum Allah'a havale ediyorum yazık günah ne yokluklarla ne sabırlarla okuyor bu millet.
Bu mükerrer başvurular için planlama yapılıp ona göre sınavlar yapılmalı ama anlayan ya da bunun için dilekçe vs veren yok ÜLKE FRENİĞ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ HANGİ KURUMA BAKSAN YANLIŞLARI DÜZELTELİM DİYEN BİR BÜROKRAT VEYA YETKİLİ ÇIKMIYOR .
-
Muhtemel ertelemeler bu ilanı da geciktirir mi dersiniz
-
@gmzankr066 maalesef öyle olur. İlan şu pandemi olmasa gelirdi ama mülakat tarihlerini netleştiremeyecekleri için ilana çıkmazlar. Ocak ayına kadar şu süreç düzelsin diye dua edelim.
-
@gmzankr066 hocam son zamanlarda sayılar arttı Aralik Ocakta aşılar olacak zaten o yüzden denildiği gibi Ocak’ta ilan gelir diye düşünüyorum
-
Sadece mülakat olan kurumları etkilememesi lazım neticede sayılarda az oluyor . İnş Ocak ayinda 2-3 kurumdan güzel haberler alırız.
-
@lion insallh sagolun hocam .
-
@lion @paretowilfredo ustadlar bu ertelemeler sgk yı nasıl etkiler kurum da yeni bir haraketlilik yeni bir duyum mevcut mu
-
Arkadaşlar bana 10. Pro. Zamanı p 40 ‘ı 85 olan birinin sıralaması gerekiyor. Bilen varsa çok çok makbule geçer
-
Puanım tam sınırda 85,5..Birkaç hocamla görüştüm 2018 deki 85 puana göre bu yılın 85 puanının ve sıralamasının daha değerli olduğunu söyledi..85 e bu durumda gelebileceği yönünde sizce arkadaşlar?o zamanki 85 alan kişilerin sıralması kaçtı P47 den ?benim 900.
-
@bytul hocalarınız neden bu seneki puanların daha değerli olduğunu düşünüyor Hocam ?
-
@gmzankr066 hocam çünkü 2018 ve 2017 de kpssden gelen sıralama çok daha gerideymiş.Düşük puan düşük sıralamaların olduğunu söylediler 2020 için..Oyüzden 2017-18 85 puanın sıralamasını sordum
-
500+ sayılı ve boşuna başvuru yapan insanların olmadığı ilanı bize görmeyi nasip et Allah'ım
-
Pareto Ticaret M.Y için 10-20 kişilik bir tahminde bulunmuş ama 30 geldi. SGKDY için de 300-400 demiş ama 500-600 gelmemesi için hiçbir sebep yok çünkü niye olmasın :)))
-
-
@bytul katılıyorum hocam, bu senenin sıralaması alınan puanlara göre daha iyi gibi. Arkadaşımın 2018 p47 puan 85.5 sıralaması 1170 dedi bana. Sizinki ise bu sene 900. İnternette gördüğüm 2017 p40 -87 puan sıralaması 352 , Benim 2020 p40-85.8 sıralamam ise 342.
-
@gorukfindik 500 kisilik ilan ihtimali ocak ayinda insallh olur.milletin yuzu guler su kotu surecte .
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Pareto Ticaret M.Y için 10-20 kişilik bir tahminde bulunmuş ama 30 geldi. SGKDY için de 300-400 demiş ama 500-600 gelmemesi için hiçbir sebep yok çünkü niye olmasın :)))
Hocam umarım yakın zamanda inşallah ilan gelirde gönlünüzce olur puanınızla mülakat listesine girersiniz
-
@lamıcimiyok Duygulandım valla çok teşekkür ederim hepimiz inşallah
-
2020 kpss p42 86, 85 sıralama 399...Olası SGK denetmen yard. sınavında 400 kişilik olursa mülakata girebilir miyim?
-
@oğuz-kağan şansın yüksek kardeşim 400 kişilik sayıda olur diye düşünüyorum .