11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize tek tek teşekkür ederim. ALLAH razı olsun. RABBİM cümle hastalarada şifa versin. En sonki iletimde bahsetmiştim daha önce duyum alan kardeşimiz yine soruşturacak diye. Bugün sağolsun o kardeşimiz den haber geldi. Kendisi soruşturmuş ve ilanın Ocak ayı gibi kısmetse geleceği bilgisini almış Şubat'ın ilk haftasıda olabilirmiş. Ortalıkta 400 sayısı telafuz ediliyor nedir durum diyede sormuş. Bilgi aldığı kaynağı o sayı min sayı. 500+ bilgisini tekrar yinelemiş. Kıymetli dostlar. Şunu önemle belirtiyorum ki lütfen bu bilgilere duyum olarak bakınız. Kesinlik belirtmektedir. Temkinli olalım ama umudumuzu diri tutalım. Kardeşimizin getirdiği bilgiler şimdilik bukadar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@kartalyürekli 350 kişilik alım 85 küsürde kapatınca insan 500 kişide 80 81 niye olmasın diye bir düşünüyor ama puanlar oldukça yüksek gibi.
-
@lion teşekkürler bilgilendirmeniz için hocam. Siz ne düşünüyorsunuz 500 kişilik olursa kaçta kapatır dersiniz ?
-
@lion hocam sizden rica etsem istatistik için de bi duyum yoklaması yapmanızı mümkün müdür? Son alımda 50'ye düşürülmüştü kontenjan eskisi gibi 100 olma ihtimali var mıdır?
-
@hayat999 bi önceki ilan kpss ye 2 ay kala gelmişti . birazcık da olsa onun etkisi vardı bence . ona rağmen yüksek bile kapattı .0,5 la girememiştim
-
@kartalyürekli evet onun da etkisi olmuş olabilir. O küsürat acısını ben de çok iyi biliyorum maalesef hocam.
-
Arkadaşlar sgk müfettişliği ile ilgili hiç duyumu olan var mı?
-
@maybe_oneday, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar sgk müfettişliği ile ilgili hiç duyumu olan var mı?
Mustafa apaydın başkan yazın almayı planlıyoruz diye bisyler demişti tweeter dan ama daha ses çıkmadı ne yazikki. Ki kendisi de ilgilidir bu konularda. Olsa bisy söyler hemen bence
-
@guymağduru Anladım. Teşekkür ederim cevabınız için.
-
@lion cok cok tesekkur ederiz hocam varolun 500 sayisi bizler icin muhtesem olur insallah ocak ayina kalmadan da ilanı görürüz hocam birde kaynak güvenilir mi
-
@lion Çook teşekkür ederizzz
-
@lion verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. İstatistikcilerden de alım olacak mı?
-
P42 yaklaşık 92 puanım var SGK olursa asla biyere geçmeyecem hatta ölene kadar ÖSYM sitesine girmeyecem o derece yoruldum
-
Keşke bi mucize olsa da Sayıştay ben kaymakamlık alımları sonuçlansa ilandan önce. Sadece benim tanıdığım 7 kişi var bunları kazanıp p42-47’den başvurucak.
-
@gmzankr066 hiç biri açıklanmadan gelirse çok yüksek kapatır.
-
@gmzankr066 Sayıştay olursa inşallah bende başvurmam hocam
-
@bulut25 hocam şimdi 2021 ilk çeyrekte bekleniyo ya SGK sizce yetişir mi? Sayıştayın rutini çok uzuyo mu? İnşallah olur
-
Benimde gönlüm SGK dan yana fakat sona kaldı gene . Ben çok karamsar olmamakla beraber ilan sayısı eskisi gibi olursa puanlar yüksek olacağını düşünüyorum. Nitekim duy kimsenin istediği gibi gelmedi . Ayrıca biliyorsunuz süreçler çok ama çok uzun buda etkileyen diğer faktör . Hayırlısı olsun inşallah ilan Ocak gibi gelirde rahatlariz .
-
Güzel bir sayı gelmezse ben de yüksek kapatacağını düşünüyorum. Diğer yerleri kazansa da puanım var diye başvuran insan da çok. Mülakata gitmese de başvurur yani. Keşke insanlar biraz empati yapabilseler ama atanınca geldiği yeri unutan insan çok maalesef iibfliler arasında.
-
Biz kitapları bile yırtmamak için özen gösteriyoruz atandıktan sonra birine veririz belki ona fayda olur o da atanır diye.
Adam sırf 90+ almış diye herşeye başvuruyor mülakatına gitmiyor böyle hakka da , karakterede yazıklar olsun Allah yüzünü güldürmesin onların küfür etmiyorum Allah'a havale ediyorum yazık günah ne yokluklarla ne sabırlarla okuyor bu millet.