odea bank 2019 müfettis yardımcılığı mülakat.
-
Mülakata cok kisiyi cagirdilar mı? Sadece hafta sonu mu davet aldınız.?
-
9 temmuz benim mulsjat davetim. Ayni gun içinde hem grup hem bireysel mulakat olucak sanırım
-
@yorgun-kamucu hocam sinav ne ara oldu ben de basvurmustum ama donus olmadi
-
@colinclark55 sınava bile davet etmediler yani torpil o seviyeye ulaşmış.
-
Ben de başvurmuştum olumlu olumsuz hiçbir dönüş almadım.
-
@blueberry olabilir valla bu ulke de her sey beklenir. Siz cagirildiniz mi?
-
Ben de başvurmuştum, sitedeki özgeçmişime üç defa bakıldı fakat hiçbir geri dönüş olmadı. Halbuki ilanda belirtmiş oldukları kriterlere de uyuyordum. Tuhaf.
-
@atlas07 hocam size bakmışlar en azından benim özgeçmişimi görüntülemeye tenezzül etmemişler bile
-
@nrpsmf Aynısı Kuveyt Türk'ün müfettiş yardımcılığı sınav ilanında başıma gelmişti. Herhalde isimlerimizi falan beğenmiyorlar olmalılar ki özgeçmiş aşamasına geçmeden, daha uyguladıkları ilk filtrede takılıp kalıyoruz
-
@atlas07 maalesef hocam, üzücü
-
10-13 haziran tarihinde online ingilizce ve gy sınavi yaptı. Ingilizce kolaydı ama gyde süre çok kısıtlıydı
-
başka bi forumda aramalar devam edicek yazmışlar. Dun baslamisti aramalar banada bu gun döndüler. online sınavı iyi geçenler icin hala dönüş olabilir
-
@colinclark55 tüm şartlara uyduğum halde geri dönüş olmadı.
-
Arkadaslar geçmis yıllarda bu mülakata giren varsa bizimle ayrıntıları paylasabilir mi?
-
@blueberry hocam neye gore döndüklerini bende bilmiyorum. Yapi kredidende bana dönmemişlerdi.
-
Ben de 9 Temmuz'da gireceğim mülakata. Ancak mülakat hakkında genel anlamında bir bilgim yok. Göreceğiz
-
@flecha gorem hic kimse birsey paylasmiyor. Icerige girmeden genel hatlariyla bile birsey söyleyen yok
-
Benim mulakatim dundu. Ben gitmeme karari almistim umarim pisman olmam
-
@yorgun-kamucu o zaman yaşayıp görmekten başka bir seçenek kalmıyor. Büyük ihtimalle bir kısmı ingilizce olan bir mülakat olacaktır.
-
@Flecha grup mulakatiniz saat kacta