2019 Maliye Soru ve Cevapları
-
@Estevez yanlış okumuşum ya kendime sinir oldum
-
@gencbiraday olur hocam öyle bu kitapçık al ver olayı çıktığından beri hızlı yapacağız diye bildiğimiz soruları bile yanlış yapıyoruz. Benim kaç soru var göz göre göre kaçan insanın içi yanıyor ama yapacak bir şey yok malesef.
-
Bu yanlış okumalar beni mahvediyor zaten Ya , bir de en çok yanlışlarım en fazla bildiklerimden oluyor . Bilmediğim bir konuyu yanlış yapınca umursamıyorum lakin böyle bile bile dalgınlığa, heyecana denk gelenler çoook sinirini bozuyor :;(((((
-
Ya bilmesem neyse böyle olunca sinir oluyorum
-
@ücüncütekil aynen öyle mesala ben idare faaliyet raporu diye okudum üst yönetici yaptım genel faaliyet raporunu siz söyleyince moralim sıfıra indi yani cümleyi tam okumadım mı diye kendime kızıyorum
-
@gencbiraday ben söylemdim sanırım başka bir arkadaş söyledi bende mesela iktisatta terkip hatasını çok iyi bilmeme rağmen boş bıraktım sağlık olsun
-
@ücüncütekil insallah idare faaliyettir yoksa kendime çok kızarım üst yönetici yaptım çünkü ÖSYM soruları açıklasa da kurtulsak
-
@gencbiraday Eli kulağındadır hocam açıklarlar bi kaç saate
-
@heisenbergww siz o soruyu hatırlıyor musunuz merkezi yönetim ve SGK nın genel faaliyet raporunu mu soruyordu yoksa idare faaliyet raporunu mu
-
@gencbiraday hocam benim de hatırladığım genel faaliyet raporu
-
@gencbiraday emin olarak maliye bakanlığı yaptım ama cumhurbaşkanlığı imiş
-
@Antimülakat gününde açıklandığı hiç olmadı hocam alanı.
-
@gencbiraday Hocam genel idi CB yaptım cevabı.
-
Offf yanlış okudum kesin ozaman zaten maliye zordu 20 net anca gelcek
-
30-10. Beklediğimden iyi geldi maliye.
-
31 D - 7 Y
-
kaç net iyidir maliyede?
-
Maliye çok belirleyici ders oldu. 26-11 yapmışım
-
Bi başlık açılsa bu seneki netler geçen yılki netler puanlar yazılsa bi fikrimiz olur. Ben başlık açamadım
-
Genezl netler nasıl hocam