2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
@Sessiz-Gemi, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
maliyet sorusu "Asal" mıydı ?
Evet hocam.
-
mükemmel ya salladığım tüm sorular tuttu 34 nete yakın netim var sallamak ne güzel şaka bir yana 28-29 tanesini kendim yaptım.
"Arap yap bana bir çay"
-
O sorunun ihtiyatlılık degılde ozun oncelıgı oldugunu dusunuyorum. Sen döviz artışını varlıga eklıyorsun zaten soruda belırttıgı gıbı ama kar olarak yazamıyorsun özün öncelıgı sebebıyle.
-
@hussle o soruyu direk hocaya sordum ihtiyatlılık hocammm
-
Yınede aynı dusunuyorum ince bır soruydu. Cunku soruda tutarın yanılmıyorsam duran varlıga eklendıgınden bahsetmıstı. Yani bu hisse senedinin değer kazanıp ihtiyatlılık geregi kayıt yapmamakla aynı sey degıl. Kayıt yapıyorusn ama kar olarak göstermıyorsun dıyordu soruda. Bırkac gune acıklanır zaten cevaplar
-
@hussle özün önceliği dediğimiz kısaca çekte vade olmaz dolayısı ile senet olarak değerlendirilir yıl sonunda 121 e atılır örneği en bilindik siz çok ince düşünmüşsünüz hocam sizin yaptığınız doğruysa da valla helal olsun
-
Şimdi tekrar okudumda Vallahi o soruyu dogru dusunmussem bende kendıme bı yemek ısmarlıcam.
Sınav psıkolojısı herkes kendı yaptıgını haklı cıkarmaya calısıyor ıste açıklansında bır cevaplar. -
@hussle sonunda benim gibi düşünen birini buldum doğru çıkarsa çok kıvrak zekaya sahibiz demektir dostum
-
O degilde ferhat reis ve numerus is gordumu sizce bu sene? Yoksa 4t gibi onunda mi devri kapandi?
-
bende özün önceliği yaptım ama ihtiyatlılığın tanımında var diyor diğer arkadaşlar.
-
@rybzinski kesin ihtiyatlılık hocam.
-
İhtiyatlılik. Önceden çözdüğüm bir soruydu. Daha önceki iletilerimde açıklamasını da yazmıştım. İnanmayanlara.
-
Attıgınız fotografla benım ustte yazdıgım yazıyı tekrar okuyun. Ezbercı egıtımın sonucu bu. sizin attıgınız o soru ıle sınavdakı sorunun içeriği farklı. Muhasebe kavramlarının özünü anlamak gerek ezberden öte.
-
Hocam ihtiyatlılık kavramının tanımını atmışsın kesin diyosun ha cevap ihtiyatlılık çıkabilir ama o sorudan ‘cevap kesin ihtiyatlılık’ çıkmaz.
-
Geçen sene 100 nete 83 puan geldi bu sene 100 nete 85 ve üstü bekliyorum beyler özellikle maliye yapan uçar
-
@hussle o soruda elde ettiği karı kaydedememesi diyordu. Duran varlıktan falan bahsetmiyordu ki. Özün önceliği ne alaka onu anlamadım ben. Kambiyo karı özünde farklı bişeydi de ondan mı kar olarak kaydedemedi. Ezber falan değil mantıklı olan ihtiyatlılıktı.
-
@hussle bende Özun önceliği yaptım. Osym ince kelime oyunlarıyla ters köşe yapmayı seviyor. Ihtiyatlilik diyen hocalara soruyu yanlış aktarmış olabilirsiniz.
-
@Muhalba aynen inşallah öyledir
-
@Adam-Keeynes, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Geçen sene 100 nete 83 puan geldi bu sene 100 nete 85 ve üstü bekliyorum beyler özellikle maliye yapan uçar
Bakalım baya değişiklik olacak 18 e göre
-
Ben de özün önceliği yaptım o soruyu