2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Oysa ki twitter işe yaramıyordu
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
twitter da birisi böyle duyuru paylaştı.doğruluk payı var mı?
https:// twitter. com/ srhtkrmn06/ status/ 1179100729975463943Bahsi geçen yönetmelik ne ile ilgili acaba. Yoksa il tercihiyle mi alakalı. Pareto öğrenebilirse çok makbule geçer. Hem duyumu da sorgulamış olur.
-
@hayırlısı035 hocam ben ulasamadim linke ne yaziyor acaba
-
Arkadaşlar yüksek seçim kurulu seçim müdürü alacakmış ama kurum dışından olur mu yine?
-
@eomer yeniden hesabını kapattı Serhat Karaman neden böyle bir şey yaptı ilan gelecek dedikten sonra
-
@akncıı kamu alımları ile ilgili duyumlar verdiği için sıkıntılar çıkıyormuş. Büyük ihtimal bunun için kapattı. Sırf bu duyumu vermek için hesabı tekrar açtım dedi.
-
-
@kpsscikız hocam haberiniz yok galiba YSK kurum içinden alıyor bu sene
-
@Godot ben nerden bilebilirim hocam Ama baktığımızda Serhat Karaman in duyumları genel olarak tutmuş ama mesele guy olunca kimseye kefil olamam. Tk nın kim olduğunu anlatmaya bile gerek yok
-
Arkadaşlar ne yazıyordu twitter linkinde
-
@frank Serhat Karaman bu ay 2000 Guy ilanı geleceğini paylaşmisti.
-
@akncıı Bu ay mı zamanını verdimi
-
@Müşrif dediğine göre ilan geçen hafta gelecekmiş fakat yönetmelik maddelerinde değişiklik filan planlanıyormuş bu yüzden gecikmiş bu ay içinde bekleniyor yazmış . Açık 7000 civarıymış ama 2000 alacaklarmış
-
@Müşrif evet
-
@mathilda bu kadar detay verdi inşallah boşa çıkmaz.
-
@mathilda Bu duyum gerçek gibi gibi hadi hayırlısı
-
@rabia89 benim anladığım gib 7000 kişilik açık varmış.Maliye Bakanlığı zorunluluktan bu ay 2000 kişilik ilan vericekmiş
-
@rabia89 hesabı kapatmış.büyük ihtimal bilgiyi bakanlıktan almış
-
Merhabalar arkadaşlar Resmi gazetede daha önce gördüğüm vergi denetmeligi kanununda bir değişiklikle mülakat sürecine iliskin bazi değişiklikler yapılmıştı. Bu hafta da gorev yerleri belirlenmesi ile ilgili bir yönetmelik değişikliği yayımlanmış. Bir hazırlık olabilir mi acaba
-
@mathilda heyecanlandırdı valla inşallah doğrudur ya artık yüzümüz gülsün