2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@fatos_ ben savunma sanayi ye bakmışım.yönetmelikte 70 yds si vardı sbb nin
-
Merhaba dostlar, @genclerbirlikli dostumuzun verdiği bilgiyi destekler bilgiler aldım ben de. Aralık ayında sınavın yapılması planlanıyor. YDS koşulu yönetmelik hükmü o nedenle Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcılığı YDS'si olan adaylara hitap edecektir. Diğer yandan alımın ilk fasıl için 60 kişi olması muhtemel. Bakalım, bu aralar gelecektir ilanı.
Diğer yandan Kamu İhale Kurumu'nun ilan hazırlığında olduğunu duydum iki ayrı kaynaktan. Onun da yıl bitmeden sanıyorum ilanı gelmiş olacaktır.
Sağlık Müfettiş Yardımcılığı için de yıl bitmeden ilanın geleceğini düşünüyorum.
Daha evvel söylediğim BDDK ilanı için de bence vakit yakındır. İlana dair her şeyin hazırlandığını duyduğumu söylemiştim. Bunu yanlışlayan bir haber almadım henüz. Bu nedenle yine BDDK nın sınav rutini olan Aralık ayında sınavın yapılacağı kanaatindeyim. Aksi bir gelişme olursa paylaşırım dostlar.
Yine yıl bitmeden bir İl Göç Uzman Yardımcılığı ilanı gelecek diye duydum. Tabloda da yer vermiştim bu alımın planlandığına. Merkez göç içinse sanıyorum Genel Müdürlük çok istekli değil, bu nedenle bu alım şu aşamada olmayabilir.
Şu an için gelen haberler ve bu haberlerden çıkarımım bu şekilde dostlar. Bakalım yine gelişmeler oldukça başlığa bi güncel çekeriz
-
@genclerbirlikli 59 daha inandırıcı geldi şu an demekki ben başka bir şeyle karıştırdım. Kusura bakmayın arkadaslar
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederiz , inşallah daha tahmin edemediğimiz bir çok ilan gelir
-
@paretowilfredo bu duyum bombardımanını çok seviyorum.
-
Guy yine hayal oldu gençliğim bak talanda oldu
-
@paretowilfredo peki içişleri uzmanlığından haber var mı dostum?
-
@RootofAllEvil Bıraktığım gibi dostum. Hazine ve Maliye ile İçişleri Bakanlığı personel alımı konusunda ölü taklidi yapıyor adeta. Bekleyen/planlanan onca alım öylece bekliyor.
-
yds 50 isteyen vakıflar genel müdürlüğü, ilbank, tmsf. 60 isteyen sgk uzmanlık. @genclerbirlikli bunun dışında var mı hocam düşük isteyen?
-
@paretowilfredo merkez göç dguy beklentim hiç bitmeyecek inatla bekliyorum
-
@paretowilfredo mhuy ve guy 'da son haberler nedir? Beklıyoruz muyuz daha üstad
-
@paretowilfredo Strateji ve bütçe uzmanlığı için YDS koşulu kaç olabilir ?
-
Yds'siz kurum alima çıkmıyor ya. Bu genc yasimda ne gunah isledim de bu duruma düştüm.. Bu kadar kotu napmis olabilirim ?
-
@Cemre33 Kendi başlıklarında dile getirdiği durumdalar dostum.
@Mülkiye_17 SBB için YDS şartı 70'ten az olmaz bence. Eski Kalkınma Bakanlığı alımlarını baz alırsak akla yatkın seçenek bu.
-
Göç için en son 10-15 civarı merkez, 50-55 civarı taşra konuşulmuştu arkadaşlar ama merkez için kimsenin umudu yok açıkçası o yüzden 65 taşra olarak en son gündeme geldi bildiğim kadarıyla.
-
@plansız peki 65 kişilik il göre puan kaça kadar düşer?
-
İlgöç 70 kesin duyum inşallah
-
@kartalyürekli tarih hakkında duyumunuz var mı
-
@paretowilfredo burada belirtmemişsiniz ama rekabet ile ilgili herhangi bir duyum var mı ? Olacağı söyleniyordu
-
@nslhn Bunu tahmin etmek çok zor dostum, geçen yılla bi kıyas yapılabilir ama inşallah geçen yıl gibi başvurup da sınava gitmeyenler olmasın.