2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
TWİTTER ETKİNLİK ETİKETLENMESİ GEREKENLER LİSTESİ
@NureddinNebati
@naci_agbal
@fuatoktay
@gokayotyam
@fazilkasap
@MAtillaKaya
@yavuzagiraliog
@faikoztrak
@medetyanik
@gibsosyalmedya
-
Hiçbir kural YOK. Sadece tek ricamız ETİKET VE RT .
-
@hayırlısı035 tag nedir hocam?
-
@politics06 tag bu hocam: #Maliyeden3000GelirUzmanYrd
-
Etkinliğe gelin arkadaşlar gündemdeyiz daha fazla farklı hesaplardan tweet atılması gerek
#Maliyeden3000GelirUzmanYrd -
@Marsiyal gundeme girdi mi hocam nen goremedim ?
-
Ben bugunluk tweet hakkimi doldurdugum icin twitter yeni tweet atmama izin vermiyor, musait arkadaslari twitter a bekliyoruz.
14.900 tweet ile gundemdeyiz ! -
18 bin tweeti gecti arkadaslar etkinlik cok basarili katilim cok iyi tweet ve rt lerle devam edelim!
-
Twit atma kotamı doldurdum. Haydi arkadaşlar bastırın!!
-
@jellinek
Benim de doldu. Ellerim uyustuherkesin eline sağlık. Umarim yerine varmıştır. -
@sntn35 inşallah hocam:)
-
50 bini falan görmedikçe bu iş olmaz arkadaşlar ya daha çok destek gelmesi gerek hep aynı kişiler tweet atıyor nerde 500 bin ibfli hadi onu geçtim nerde alan sınavına giren 50 bin kişi?
-
@Marsiyal, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
50 bini falan görmedikçe bu iş olmaz arkadaşlar ya daha çok destek gelmesi gerek hep aynı kişiler tweet atıyor nerde 500 bin ibfli hadi onu geçtim nerde alan sınavına giren 50 bin kişi?
Twitter izin vermiyor hocam, gece yarısından sonra tweet hakkı dolan devam edebilir
-
Tagimiz gündem de takılıyor şuan yahu, biraz da mükafat katılan arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. Ama tabi ki, 50.000 ler harika bir şey olurdu.
-
Tweet hakkı dolan arkadaşlar yeniden tweet atabilir
-
@politics06
Ben atamıyorum -
@sntn35 nedenini bilemiyorum hocam ben atabiliyorum
-
@politics06 bende atamıyorum
-
Katılan herkesin eline sağlık katılmayan sürekli bu başlığı takip edenlerde beklemeye devam etsinler daha çok beklerler
-
Maliyeden3000GelirUzmanYrd
Neden sadece gelir uzman yard.ilanı diye açıyorsunuz .diyelim sesiniz duyuldu ve sınava girdiniz .kazanamama ihtimaliniz o kadar yüksekki. o sınav bitince kabak gibi ortada kalacaksınız .sonra ne yapacaksınız bi tag daha mı .ayrıca 3000 guy nedir ya .maliye hiçbir zaman bu kadar kişi almadı .anlıyorum herkes iş derdinde ama bu tag çok spesifik olmuş ve mantık dışı olmuş.