2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@squirtle Muvafakat süreci işler dostum. Kurumlar kazandığınızda, mevcut bulunduğunuz kurumdan muvafakiyetinizi ister. Kurumların geneli bunu verir. Ancak bazı kurumlar yokuşa sürebilir. Bu durumda da genelde davalık olunur. Olumsuz bir dava sonucu henüz duymadım. DPB'nin de bu konularda mütalaaları vardır zaten. Zor da olsa eninde sonunda karar lehinize olacaktır, olmalıdır da.
-
@squirtle malesef hocam bilgim yok...
-
Kamu ihale kurumu uzman yardımcılığı duyumu alan oldu mu?
-
arkadaşlar kurum sinav ilanlari gelmek uzere, gunde kac saat calisiyorsunuz acaba kpss den sonra ben eski tempomu yakalayamadim sizde durumlar nasil
-
@rabia89 Hangi kurum sinavlari hocam ne gelen var ne giden
-
Merhaba dostlar. Bana sıklıkla özel mesajlardan, twitter'dan ulaşan dostlardan, hatta zımnen buralarda da birtakım insanların ortaya attığı duyumların doğruluğu soruluyor. Açıkçası ben ilgili kişileri tanımıyorum. Tanımadığım insanların duyumlarına da karşı çıkamam ya da kefil olamam haliyle. Ha bir haber söz konusu ise usulünce araştırmasını yaparım elbet
2000 rakamı dillendirilmiş Gelir Uzman Yardımcılığı için, bunun planını sanıyorum ilk dile getiren benim. Buna ilave olarak illerden taleplerin toplandığını, rakamlarda değişkenliklerin olduğunu dile getirmiştim. Talep toplama sürecinin de geride bırakıldığını artık ilan safhasına gelindiğini söylemiştim. Ancak bir şeylerin alım sürecini sekteye uğrattığını, tıkadığını, hatta ileri atabileceğini anlatmıştım. Bu durumlar halen değişmedi açıkçası. İlan hazır, defaatle dile getirdiğim gibi. Kurumun ilana çıkmasını engelleyebilecek tek bir konu var. YSK, İcra gibi süreçlerde yaşadığımız sorunlar burada da karşımızda. Burada üstelik çıkmış bir yükselme kanunu ve 5 yılda iki kez sınav yapma taahhüdü var. Bu nedenle ısrarla dile getiriyorum, etkinliklere katılın, hakkınızı savunun. Etkinlik beklemeyin, her yerde, her fırsatta hakkınızı savunun.
Ben her gün twitter'da hatırlatmalar yapıyorum düzenli olarak. Sürekli olarak twitler ile bu konuyu sıcak tutuyorum. Konuştuğum kişilere bunları anlatıyorum, ulaştığım büyüklerimize bu konunun sakıncalarını, önceliğin siz genç adayların olması gerektiğini anlatıyor, hatırlatıyorum. Herkes etkisince, elinden geldiğince bunu anlatsın.
Bunlar sizin sorunlarınız, sizin geleceğiniz, ertelediğiniz hayatınız. Sizden daha iyi kimse anlatamaz bu hikayeyi. Bir alımı daha kurum içine kurban verecek tahammülünüz kaldı mı? -
@paretowilfredo üstad 5 yılda 2 sınav muhabbeti 2017yi mi baz alacak yolda atıyorum bu sene ilan olacaksa ondan sonra mı eğer 2017 referans olacaksa felaket olur
-
@paretowilfredo hocam bu olası 2000 kişilik kadroyu yarı yarıya kurumiçiyle paylaştırmazlar değil mi ? En çok bundan korkuyorum
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar. Bana sıklıkla özel mesajlardan, twitter'dan ulaşan dostlardan, hatta zımnen buralarda da birtakım insanların ortaya attığı duyumların doğruluğu soruluyor. Açıkçası ben ilgili kişileri tanımıyorum. Tanımadığım insanların duyumlarına da karşı çıkamam ya da kefil olamam haliyle. Ha bir haber söz konusu ise usulünce araştırmasını yaparım elbet
2000 rakamı dillendirilmiş Gelir Uzman Yardımcılığı için, bunun planını sanıyorum ilk dile getiren benim. Buna ilave olarak illerden taleplerin toplandığını, rakamlarda değişkenliklerin olduğunu dile getirmiştim. Talep toplama sürecinin de geride bırakıldığını artık ilan safhasına gelindiğini söylemiştim. Ancak bir şeylerin alım sürecini sekteye uğrattığını, tıkadığını, hatta ileri atabileceğini anlatmıştım. Bu durumlar halen değişmedi açıkçası. İlan hazır, defaatle dile getirdiğim gibi. Kurumun ilana çıkmasını engelleyebilecek tek bir konu var. YSK, İcra gibi süreçlerde yaşadığımız sorunlar burada da karşımızda. Burada üstelik çıkmış bir yükselme kanunu ve 5 yılda iki kez sınav yapma taahhüdü var. Bu nedenle ısrarla dile getiriyorum, etkinliklere katılın, hakkınızı savunun. Etkinlik beklemeyin, her yerde, her fırsatta hakkınızı savunun.
Ben her gün twitter'da hatırlatmalar yapıyorum düzenli olarak. Sürekli olarak twitler ile bu konuyu sıcak tutuyorum. Konuştuğum kişilere bunları anlatıyorum, ulaştığım büyüklerimize bu konunun sakıncalarını, önceliğin siz genç adayların olması gerektiğini anlatıyor, hatırlatıyorum. Herkes etkisince, elinden geldiğince bunu anlatsın.
Bunlar sizin sorunlarınız, sizin geleceğiniz, ertelediğiniz hayatınız. Sizden daha iyi kimse anlatamaz bu hikayeyi. Bir alımı daha kurum içine kurban verecek tahammülünüz kaldı mı?Kalmadi hocam. Twitter etkinligi elimizde surekli ve en elverisli koz diye dusunuyorum. Bu anlamda bu etkinligi de bi seylerle tesvik etmekten baska care yok bence, kitap cekilisi gibi.. ek olarak muhalefete ulasmaya calisalim derim hatta kaba bi tabirle onlarin eline iktidara karsi bi koz verecek gibi durumu anlatalim artik Fatih Portakal mi olur Demiroren ailesinden birileri mi olur kime denk gelirsek.
Son olarak tum arkadaslardan ricamdir, bu tepki olayinin anlik gaza gelmekten ibaret olmasina izin vermeyelim, lutfen! -
@paretowilfredo üstad tesekkur ederız. Sızın tavrınızı ve olaylar karsısındakı cızgınızı cok begeniyorum kendı adıma. Mhuy ıle alakalı var mı son gelismeler. En sonkı duyumlar gecerlı mı?
-
@Hayaller71 O düzenleme kurum içi için geçerli dostum. Kanunun yürürlüğü itibariyle uygulanacak.
-
@mathilda Kadronun ben ayrıca açılacağını düşünüyorum dostum. Ama onlara da bu kez sayının azımsanmayacak düzeyde olmasını beklemek mümkün. 7 yıldır bekliyorlar. Sayı da eski memur yükseltme sayılarına nazaran yüksek olacaktır.
-
arkadaşlar dguy gelme ihtimali nedir?
-
@politics06 Ah dostum, çok güzel diyorsunuz. Ancak o yöntemi de ben içime sindiremiyorum. Machiavellist hareket etseydik, edebilseydik bugün belki çok daha iyi şartlara, noktalara gelirdik kendi hayatlarımızda da. Ama bizi biz eden değerleri çoktan satmış, pazarlamıştık.
Diğer konularda size katılıyorum tabi ki. Her kapı zorlanmalı, istikrarlı biçimde ses getirecek şeyler yapılmalı. Sürekli olarak meramımızı dile getirmemiz gerekiyor. -
@Tükendikagrubu Evet dostum, Bakanlık açısından durumlar halen gördüğünüz üzere tıkalı. Bakan Bey'in değişme durumu söz konusu. Kulisler gittikçe kuvvetleniyor bu konuda. Yapılanma süreci için mevzuat çalışmaları sürüyor. Yeni yapıya dair taşlar da artık bu sürecin ardından biraz daha yerine oturursa, beklentimiz yükselecektir.
-
@paretowilfredo hiç kalmadı hocam hiç
-
beyler bayanlar lütfen yarın 9 daki etkinliğe katılalım rica ederim öğretmenlerden neyimiz eksik yahu bizde biraz kendimizi hissettirelim etkisiz eleman olmaktan sıkılmadınmı iibf li
-
TWİTTER ETKİNLİK DUYURUSU
Bugün saat 21.00'de GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI için Twitter da etkinlik yapılacaktır.
Duyumların arttığı bugünlerde etkinliklere katılmanızı rica ediyorum.
Lütfen etiket yapmanızı istiyorum. Etkinlik öncesi etiket yapılacak kişileri paylaşacağım.ETİKETSİZ PAYLASİM YAPMAYALİM BİR FAYDASİ YOK NE YAZİK Kİ
-
Elimizdeki son şans olan guy da kurum içine gitmesin. Bugün saat 21.00'da twitter etkinliği var. Tag büyük küçük harflerine dikkat edilmeli, belirlenince yazılır buraya da. Herkes katılmalı.
-
Saat 21’de twitter’da tweet ve retweetlerle hashtag i gundemde tutalim arkadaslar bir tweet bile katilalim lutfen