2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Ah şu GUY ‘dan da güzel haberler alabilseydik bi
-
@paretowilfredo umarım 8 i olmaz . Kamu gözetimle çakışan ikinci ilan olacak
-
@paretowilfredo hocam çoooook teşekkür ediyorum Son olarak geçen sene kaçla kapatmıştı onuda sorabilir miyim
-
@busrag https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/2018-bddk-yeminli-murakip-yardimciligi-ve-uzman-yardimciliklari-h6328.html Burada inceleyebilirsiniz dostum
-
Kalkınma bakanlığı ilanları bölümlere ayrılarak veriliyordu ve sanırım kamu yönetimi olmuyordu içinde. Şimdiki sistemde adı strateji ve bütçe başkanlığı oldu ve alım olursa önceki ilanlar gibi olacaktır.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Bu yıl kaymakamlık dışında içişleri alımları olacak mı? Vmy ile dguydan umudu kestim bari içişleri alımları olsun
-
@RootofAllEvil umarım bu değişerek gelir
-
@paretowilfredo dostum bir ara dguy ihtimali var demiştiniz yıl sonuna kadar olma ihtimali var midir ?
-
@aroma Dostum DGUY ile alakalı olarak mevcut Bakan ile çok mümkün görmediğimi söylemiştim. Sayın Albayrak çok sıcak bakmıyor ve son alım da bir çok badire atlattı demiştim. Ancak buna rağmen de birtakım duyumlar kulağıma geldi demiştim. Bakalım tekrar bi bakarız, yeni arkadaşlar başlıyorlar. Yılbaşı sonrasına bi bakmak lazım tekrar.
-
@paretowilfredo Off ben şuan çok kararsızım BDDK beklediğim ilandi ama il göç geldi daha kolay ing yok. Hangisine ağırlık vericem BDDK da yoldaysa çok kritik bir süreç bizi bekliyo
-
@Müşrif Bddk uzmanlık için ing temeli varsa yapılır il göç ile çok zor olmaz geçen yıl girdim ikisne de ancak ing olmadığından gecemedim yani yapılır bir arada
-
@paretowilfredo son duyumunuza binaen sordum zati de bizimki de bir umut sadece yoksa dediklerinizi malesef biliyorum .Yine de sağolun dostum .Bir mhuy göremedim ama 2. Dguy olur mu dedim
-
@aroma hocam şimdiden başlasak ing.için sizce yeterli olur mu ?
-
@aroma Hocam malesef benimde ing yeterli değil şuan sadece ing çalışıyordum ama il göç geldi ing gitti
-
@busrag hocam keske bilsem de yardımcı olabilsem ing adına ben kelime bazlı calisip birkaç gün 26 almstm galiba. Temeli olan için zor degildir diye düşünsem de beni kriter almayın ing için
-
@aroma anladım teşekkür ediyorum hocam
-
@Müşrif az süre yok temel varsa ing için yapılabilir heralde. Il göç için de alan ve mevzuattan soru kaçırmamak püf nokta
-
Arkadaşlar sigortacılık ve özel emeklilik denetleme kurulu kurulmuş. Kararnamede gördüğüm 9. dereceden 25 sigorta uzman yardımcılığı kadrosu ihdas edilmiş. İyi bilenler açıklarsa iyi olur
-
Nükleer düzenleme kurumu yönetmeliği yayınlanmış uzm yrd alım şartları sınava başvuru formu vs yayınlanmış D seviye ingilizce istiyor yakında ilana çıkar şuan memur kadrosu ilana çıkmıştı.