2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Seytanin bacagini kiran maliye alimi hangisi olacak acaba cok merak ediyorum...
-
@fatos İlk mhuy ve Guy olsa keşke amin ikisi birden gelsin
-
Bu haftayı mali hizmetler uzman Yrd ilaniyla kapatalım olma mi
-
@Müşrif cimere yazdigimda mhuy ilani bu sene alima cikacagi yazmisti cevap.olarak benim icimede mhuy doguyo ama tabiki dusunce sadece
-
@fatos umarım cimer 2019 yılının bitimine iki ay kaldığının farkındadır
-
@fatos maliye bakanlığının son yıllarda yayınladığı raporlarda/planlarda mhuy alımı yapılmak istendiği yazıyor zaten. Plan var ama gerçekleşmiyor bir türlü.faaliyet raporlarında niye gerçekleşmediği olarak kamu idarelerinin yeniden yapılanması gerekçe olarak sunulmuş.
-
Forum hareketli, bu aralar yüzünüzü güldürecek bir ilan gelebilir Totem yapim derken faladdine bağladım
-
Tibbi cihaz kurumu 3 müfettiş yardımcısı için ilana çıkmış. İçişleri hadi
-
"-Sağlık Müfettiş Yardımcılığı; 30 - 35 kişilik bir planlama söz konusu." demiştik.
Sağlık Bakanlığı'da teftiş için kapıyı açtı. Ana teftiş kurulu için de ilan yakındır
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
"-Sağlık Müfettiş Yardımcılığı; 30 - 35 kişilik bir planlama söz konusu." demiştik.
Sağlık Bakanlığı'da teftiş için kapıyı açtı. Ana teftiş kurulu için de ilan yakındır
İnşallah oda p3 olmaz hocam
-
@paretowilfredo hocam bence bu hafta içişleri veya MEB sağlık birisi gelecek sizin bukadar tutturmanız diğer tahminlerinizi en azından yüzde 80 i gelecek givi duruyor.
-
Arkadaşlar herkese iyi geceler.. Yaklaşık 10 gün önce cimere içişleri uzmanlığı hakkında bilgi almak için istek yollamıştım, halihazırda herhangi bir çalışma yok diye cevap geldi bilgilendirmek istedim. Bir de sözlü sınav yolu ile ve p(32) Puan türünün kullanılacağı belirtilmiş
-
@Willsmithh Beklentim yükseliyor benim de dostum açıkçası. Sağlık Bakanlığı sağlam saydığım duyumlarımdandı.Umarım geçen sefer olduğu gibi peş peşe ilana çıkar Bakanlık. 2015 döneminde yine bu şekilde tüm teftişler için peş peşe ilanlar yayımlanmıştı. Sanırım yine böyle olacak
-
@hakimehanımm bu kadro kaldırıldı mı ne oldu? Nasıl çalışma olmaz kaç yıl oldu alıma çıkalı.
-
@hakimehanımm çalışma olsa evet çalışma var yakında ilana çıkar diye söylerler mi sanki
-
Hocam hiç bir fikrim yok 2015 yılından beri alım yapılmadı vakti geldi de geçiyor bile özellikle puan türünü de sordum cevap vermişler p32 diye umarım gelir yakın zamanda
-
@Willsmithh söylerlerdi bence sonuçta kurum adına açıklama yapmaya yetkili birisi imzalıyor yazıyı diğer durumlarla karıştırma(santral memuru gibi)
-
@hakimehanımm ilana çıkılacak olursa p32 puan türünden mi olacakmış?
-
@hakimehanımm pareto hocamın sene başındaki tablosundan baya gelen oldu geçen paylaşımşarından da gelen oldu artık verdiği her duyum benim için kesine yakın içişleri gelcek bence artık şuan paem pomem alımlarından belkide gelmiyor ama gelecek inanıyorum
-
@RootofAllEvil evet öyle yazmışlar galiba tek puan türü olacak o da p(32)