2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
...............
-
@genclerbirlikli hocam guy yada mali hizmetler alımı olsa onuda duyar mısınız? Siz duymadığınıza göre hiç hazırlık yok diyebilir miyiz ?
-
..............
-
@genclerbirlikli artik biri de yds'den almasın ya puanlarımız hep çöp oldu
-
@Gresham-T valla hocam herhangi bir mesleğe gireyim kesinlikle ilk işim yds almak olacak yds olmadan çok zor ya
-
@merasim34, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
2019 puanıyla vmy yüzde yüz gelecek ve test olacakmış.min sayı da 750.
Başmüfettiş söyledi birinci ağızdan@avemim @çölkaplanı bu bilgide var elimizde
-
@merasim34 var mi bir gelişme
-
@zenginmemur bu yorum hangi tarihte yazildi
-
@zenginmemur nasil yani vmy alimi oldugu takdirde 2018 puanlari gecerli olmayacak mi?
-
@IS-LM temmuz 2019 bilmiyorum saxece olumsuz yorumu olumlu havaya cevirmeye calisyim ama pek inandırici gelmiyor artık
-
@politics06 olacak
-
@Willsmithh bence şimdiden çalışmaya başlamak lazım, girmeyi beklemeden
-
@genclerbirlikli Hocam sen bu ara aktifken soruları hepten tümden sormuş olalım.
1- Sende YDS var mıydı? (Girdiğin kurumu biliyor olsam da sorayım.)2- aktif iş hayatı + hukuk fakültesi + hiç çalışamamaya rağmen bu yıl ortalamanın üzerinde puanlar aldıran, ilk HAŞİN çalışmanda mesela, planın nasıldı? 1 gün içerisinde ne yapıyordun?
3- KPSS bitti, puanı aldın, sıra geldi kurum sınavlarına, ona özgü bir çalışma programın var mıydı?
4- en korktuğun ve YAPAMADIĞIN branş hangisiydi ve üzerine nasıl gittin?
Saygılar.
-
-
İngilizceden hiç çakmazdım, son sene yds kursuna gittim ilk sınavda 63.75 aldım. Yılmadım devam ettim kpss kursuna başlamadan eylülde girdim 68.75 aldım ve 1 soru boş gözüküyordu. Yine yılmadım en son 3 saatlik uykuyla girdiğim 1 saat kafamı koyup uyuduğum sınavdan 76.25 aldım.
-
bu soruyu pek anlamadım
-
kpss den 90+ aldıktan sonra yazın boşladım, 1 2 kurumu kaçırdım bu yüzden. Daha sonra genel ve özel çalışmaya başladım. Genel çalışmadan kasıt kpss konuları tekrarıydı; özel çalışmadan kasıt yaklaşan kurum sınavında ağırlık verilen bi ders varsa (örneğin kalkınma ve hazine sadece iktisat, ekonometri vs idi) ona ve yaklaşan kurum mülakatlarina(kurum hakkında bilgiler, güncel ekonomik gelişmeler, mülakatina gireceğim kadronun yaptığı işler ve görevleri) yönelik çalışmaydı.
-
hukuktan çekiniyordum, bazılarını sevdim çalıştım anladım çözdüm, ama icra iflastan nefret ederim, ediyorum. 2 d 4 y yaptım yine 1 net getirdi bana. Üstüne gitme yolum da hukuk fakültesine girmek oldu bu işin şakası, daha çok çalışmak oldu.
-
-
@genclerbirlikli hepsi tamam eline sağlık da 2. soruda şunu ifade etmek istedim: onca uğraşa ve zaman geçmesine rağmen, kazandığın/yerleştiğin yıl nasıl çalıştın ki yıllar sonra BİLE sana ortalama puanları aldırdı?
Yine uzattım sanki +90 puanları almak için çalıştığın o senendeki 1 gününü anlatıver.
Son sorumdu -
hocalarım salağa anlatır gibi anlatan muhasebe notu pdf var mı
-
@mangudai işte kazandığım yıl kitap yüzü açmadım mart 2018de bıraktım.
KPSS çalıştığım sene de hafta içi 9-15 dershane vardı, çıkınca eve gelir yemek yer dinlenir 18-23 arası günü tekrar eder soru çözerdim. Haftasonu da 7 de kalkıp 21 e kadar kütüphanede çalışırdım.
O sene sınav mayistaydi, Nisan başında dershane bitti ben de her gün kütüphaneye gitmeye başladım. Sabah 7. 30da kalkar 9 da masada olur 21 e kadar hazırladığım programa(konu tekrarları, soru çözümü, denemeler) uyarak çalışırdım. 10 gibi eve varıp bi şeyler yer yatardım.
-
@genclerbirlikli hukuk fakültesini kazandigini bilmiyordum avukatlik mi yoksa adli hakimlik mi dusunuyorsun
-
@zenginmemur avukatlık zor; staj yapamam. Adlı hakimlik de düşünmedim. Aslında bitirince şunu olacağım diye okumuyorum, okumayı sevdiğimden okuyorum.
-
@genclerbirlikli çok sağol